Technológiai rendszer előállítására ___________________ - studopediya

Folyamatábra - egy grafikus technológiai dokumentum, amely egyedül vagy együtt más eljárás eszközökkel definiál egy folyamat vagy egy komponense a folyamat része az élelmiszerek előállításánál, konyhai vagy édességek.Technológiai program képviselteti magát a munka során végzünk lap formátumának A-3, esetleg a tájékoztatót.

Folyamatábrája tartalmaz összetevőket a főzési folyamat során, vagy főzés cukrászati, amelyek elemei az áramkör.

Elements folyamatábra tartalmazza takarmányokra és félkész termékek előállításához használt eljárás az ilyen termékek, valamint az egyes működési folyamat és a kommunikációs kapcsolatokat közöttük.

Összeállításakor a technológiai rendszernek teljesítenie kell az alábbi követelményeket:

1. Az összes termék és félkész termékek előállításához használt folyamat az ételek, vagy főzés egy édesipari terméket kell elhelyezni a felső része az áramkör.

2. A fő termék (félkész) vannak elrendezve a központtól a fennmaradó termékek (félkész), mint a fő vegyületet.

3. Minden termék (közbenső termék) meg kell említeni fő jellemzői: állapot, a termikus állapot, a mértéke a előkezelés, stb4. Az egyes eljárási megadott műveleteket folyamatábra igék határozatlan formában, az elengedhetetlen.

5. Kötelező meghatározott idő, a hőmérséklet és egyéb paramétereket.

6. Az összekötő elemek folyamatábra kommunikációs vonalak legyen a legkisebb számú szünetek közötti távolság a párhuzamos vonalakat el legalább 3 mm. A vonalak metszéspontjába nem megengedett.

7. Minden műveletet reakcióvázlaton szemléltetjük digitális rendelt hivatkozási számmal vannak jelölve van elhelyezve közel a műveletet.

8. Eljárás rendszert kell tartalmaznia követelményeket regisztráció és etetés ételek (előremenő hőmérséklet, edények és eszközök, amelyek biztosítására használják ételek).

9. Nem kötelező megadni a nevét, edények, konyhai vagy cukrászati ​​termék, amely készült a technológiai rendszer.

Példa a technológiai rendszer a termék a H. mellékletben

2.6 táblázat operatív intézkedések

A műveletek a folyamat, a hozzárendelt hivatkozási jeleket lépett egy táblázatot a műveleti lépéseket a mellékelt folyamatábra.

Táblázat operatív fellépés az alábbi elemeket tartalmazza: egy hivatkozási szám; A művelet neve; a műveletek száma; Megjegyzések (listáját tartalmazzák használt berendezések a gyártási folyamat az élelmiszer, konyhai vagy cukrászati ​​termékek, valamint meghatározza a vezetés vagy a termelés helyén, ami történt annak előkészítése). Példa az asztal működésből a készítmény a folyamatábra van mellékletben megadott P.