Iránymutatások kiadására megrendelések, elektronikus államtitkár (EPS)

Iránymutatások kiadására megrendelések

Rendelés - közzétett jogszabályokban kizárólag az intézmény vezetője, a szervezet, a vállalkozás annak érdekében, hogy megoldja a gyártási problémák.Bármely szervezet, van két csoport megrendelések: megbízások alaptevékenységek és megbízásokat személyzet. Rend a fő tevékenysége az olyan normatív dokumentum, amely tükrözi megoldások ipari és gazdasági tevékenység, tervezés, beszámolás, finanszírozás, hitel, a termék értékesítése, külkereskedelmi, javítja a szerkezetét és szervezeti vállalkozás (létrehozás, módosítás, üzemméret, a megszüntetése a szerkezeti egység, a nyilatkozat vagy változó szabályok, utasítások, rendeletek, tervek, struktúrák, kinevezése a bizottságok, stb.)

Rendelések fejlesztenek nevében a feje egy intézmény, szervezet, vállalkozás munkaközösségvezetők vagy hivatalos, akinek munkájához lesz releváns, illetve amelyek tevékenysége kapcsolódik annak végrehajtását.

Rendelési kiadott egy speciális formája, amely az alábbi adatokat:

 • állandó kellékek „egyben”:
  • Emblem (03);
  • A szervezet neve (06);
  • a neve a dokumentum (08) (sorrendben);
 • Változók részletei „közös” formában:
  • dátum (09);
  • regisztrációs szám (10);
  • a készítés helye, illetve közzététele a dokumentum (12);
  • fejléc (17);
  • szöveg (19);
  • jelölje meg a jelenléte az alkalmazás (20);
  • aláírás (21);
  • Visa (23).

Előállítása érdekében, a következő lépéseket tartalmazza:

- a tanulmány tárgyát, és a szükséges adatok gyűjtésére;

- tervezetének elkészítése érdekében;

- koordináció a projekt

- aláírták a fejét.

szövegét a megrendelés 2 részből áll:

- kimondja, melyben indokolja szabályozási intézkedéseket. A támogatás működhet hogy végre kell hajtani a célokat és célkitűzéseket a vállalat számára, és minden normatív aktus - belföldi vagy kiadott egy felsőbb hatóság (például a döntést az Igazgatóság, a szabályozó dokumentum az állami vagy önkormányzati szervek). Ha az előírt intézkedések nem kell magyarázni, létrehozva egy részét nem vezethet;- adminisztratív, amely tartalmazza az utasításokat. Adminisztratív rész kezdődik szórend, amelyet nagybetűkkel jelölve mindig külön sorban a bal szélén a határon.

Közigazgatási része van osztva bekezdések, amelyek számozása arab számokkal. Minden bekezdés kérdésre kell választ „, aki? mi? mikor kell csinálni?”. Válaszul arra a kérdésre, hogy „ki?” Helyzetét jelölik (a dativus) vezetéknév (a dativus) kezdőbetűi a művész. Például:

1. Kereskedelmi Vezető Ivanov I.I ....

Ha a rendelés kap egy számot a művészek, akik ugyanabban a helyzetben van, majd azt követően a generikus név a pozíció zárójelben neveit az előadók (a dativus), és ezek kezdőbetűi. Például:

1. főosztályvezető (II Ivanov, PP Petrov, Sidorov SS) ...

Mivel művészek a sorrendben adja csak az első személy, illetve helyettes osztályvezetői.

Előírt intézkedés által kifejezett ige főnévi formában, pl készíteni, biztosítani / szervezésének, és benyújtja az (ha a projekt alá kell írni), vagy ... jóváhagyásra (ha a dokumentum jóváhagyása).

A megrendelés tétel lehet osztani al-bekezdés szerint, ha az egyik végrehajtója adott több utasítást; több előadó meg a teljes időszak teljesítményét; bízta több végrehajtó, azonosan megfogalmazott.

Az utolsó pont az adminisztratív része információt tartalmazhatnak az osztály vagy tiszt, az arc, amelyet megbízott felett megbízás teljesítését. Például:

3. Felett végrehajtása által adott megbízás az igazgatóhelyettes Műveleti Ivanov GI

3. Ellenőrzési felett a megbízás végrehajtásával tartalék.

Ahogy felügyeleti hatóságok olyan személyek, akiknek hivatalos rangsorban magasabb rangú tiszt teljesít.

Ha jóvá a rendelést, vagy életbe léptetik rendeletek, közigazgatási része nem lehet megadni az előadóművészek, a határidők és a vezérlők. Például:

Ha az előadóművész adott átutalási megbízással, hanem a kifejezés azt a gyakoriságát annak végrehajtását. Például:

1 .... képviseletét biztosítják a heti jelentések ....

A rend lép hatályba aláírását követően.

A megfogalmazás a megbízás kell kimerítően pontos, konkrét, nem nyitott a különböző értelmezéseket. Ne használja az ige „növekedés”, „javítani”, „aktiválni”, „fokozzák”, „figyelni”, a „szükséges” jelző és nyelvi konstrukciók, mint a „ha ... akkor ...”, „ha ...”.

Iránymutatások kiadására megrendelések, elektronikus államtitkár (EPS)