Hogyan faxot küldeni a számítógépről

KakImenno.ru hogyan lehet megoldani a problémákat Teljes verzió

Annak ellenére, hogy a növekvő gyakorisága az internet és a kényelem nyilvánvaló, hogy melyik hordozza azt a átadása különböző dokumentumok e-mailben, sok szervezet továbbra is használhatja a különböző faxkészülkről a munkafolyamatot. Nehéz megmondani, hogy mi az esedékes. Azt, hogy a félelem, a fejlesztés valami új (számítógépes sokak számára az idősebb generáció, és így marad valami slozhnopostizhimym), és lehet, hogy nosztalgia a szentségi kifejezés, „kezdeni!”.

Emiatt gyakori helyzet, amikor sürgősen meg kell küldeni egy adott szervezet a dokumentumot, de nem kell a fax, és a másik oldalon soha nem hallott, és ne használja az e-mail. Hogyan lehet ebben a helyzetben, és hogy lehetséges-e egy faxot küldeni a számítógépről?


Hogy oldja meg ezt a problémát, akkor egy belső vagy külső faxmodem és az alkatrész „Communication & Fax” az elosztó a Windows operációs rendszert. De ez manapság szinte nem fontos, mivel az adatok modemek működik a dial-up internet-kapcsolat, amely nyugodtan élik életüket, és alig használt.


Nézze meg a találatok lehet küldeni az ugyanabban az ablakban a táblázat egy kicsit kisebb, időnként a böngésző frissítését.


<

?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>
Ezen az oldalon is van egy fax küldését mód szerint a különböző számokat, amelyeket meg kell letölthetők CSV formátumú fájlba.

Az egyetlen probléma, hogy fordul elő, ha a szolgáltatások valamelyikét - fogad faxokat. Nem minden irodai dolgozók felvette a telefont, és hallotta a jellegzetes hangot egy fax elég intelligens, hogy nyomja meg a „Start” gombra, hogy elindítsa vétel. Ebben az esetben segíthet egy előzetes felhívás a szervezet, és kérte, hogy lefordítani a fax automatikus üzemmódban.