A Query Builder ablak - studopediya

Mi a dinamikus adathalmaz

Miután létrehozott és futtatni egy Microsoft Access lekérdezés visszatérhet és a kijelző formájában sorok és oszlopok sokasága rekordok, amit kért. Ezeket a rekordokat az úgynevezett dinamikus adatállomány (Dynaset). Mint már tudjuk, a tábla mód (Adatlap nézet) úgy néz ki, mint egy táblázatkezelő, a sorok és oszlopok rögzíti területeken. Adatlap nézetben ez általában megjelenik több rekordot. Részéről a dinamikus adathalmaz úgy néz ki, mint egy asztal, de ez nem az. A dinamikus adathalmaz egy ideiglenes (vagy virtuális), egy sor rekordok, és nem az adatbázisban tárolt.Zárás után kérés dinamikus lekérdezési adatokat megszűnik létezni. Bár önmagában a dinamikus adathalmazt már nem létezik, ne feledje, hogy az adatokat a benne lévő marad a alaptáblákhoz.

Ha elment egy lekérdezést szerkezet megmarad csak kérésre - a táblázatok felsorolását, a lista a mezőket, sorrend, korlátozások a belépés, a kérés típusa, stb Az a tény, hogy a dinamikai tartomány az adatokat nem tárolja a fizikai tábla számos előnye van.

§ fizikai adathordozón (jellemzően a merevlemez-meghajtó) kevesebb helyet igényel.

§ A kérelem használhatja a frissített változata olyan feljegyzések óta megváltoztak az utóbbi időben a lekérdezés futtatásakor.Minden alkalommal, amikor a lekérdezés futtatásakor hozzáfér a alaptáblákhoz majd létrehoz egy dinamikus adathalmaz. Mivel maga a dinamikus sor adat nem kerül tárolásra, a kérés automatikusan kijelzi bármely változások történtek a alaptáblákhoz mivel az utóbbi időben a lekérdezés (akár valós időben többfelhasználós környezetben).

Lekérdező nyelv és annak használatát.

1. Az Adatbázis ablakban kattintson a Lekérdezés fül (lekérdezések).

2. Kattintson az Új gombra (Új).

Ugyanakkor van egy új kérelem (New Query) párbeszédablak biztosít öt módon, hogy építsenek egy lekérdezést. Query Builder ablak jelenik meg, ha az első lehetőséget válassza.

3. Válassza tervező (Design View) és kattintson az OK gombra.

A Tábla megjelenítése párbeszédpanelen (Show táblázat) azt mutatja, az összes asztal, és az adatbázis lekérdezések. Ahhoz, hogy hozzá egy táblázatot, hogy a lekérdezés tervezési ablak, kövesse az alábbi lépéseket.

1. Válassza ki az asztalra.

2. Kattintson az Add gombra (Hozzáadás).

3. Kattintson a Bezárás gombra (Close).

A Query Builder ablak - studopediya
A Query Builder ablak - studopediya
A Query Builder ablak - studopediya