10 ok, amiért itt az ideje, hogy elhagyja az állam a „vagyok zsákutcába”

„Nem tudom, hogy mit kell csinálni”, „vagyok zavarodva”, „én egy zsákutca” - mindez, gyakran hallani a barátok és az emberek közel állnak hozzánk. Mindannyiunknak legalább egyszer az életében volt olyan állapotban, és harcolt vele egyedül. Ha csak úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy csípje magát, és úgy dönt, hogy menjen előre. Hidd el, sokat tehetnek, hogy ki ez az állapot. Csak a saját erők képesek mindent megváltoztatni.Az erőt a kezedben van. Az igazság az, hogy van annyi erő, mint szükséges, hogy legyőzni minden akadályt. Sok lehetőség van erre a fajta élet, hogyan, még elképzelni nem lehet. Van ereje, hogy elérjük a legmélyebb vágyak és célok. Az erő jelenik meg, ahol van egy választás. Mindenesetre az életben, akkor választhat, hogy mit kell csinálni, mit gondol, hová menjen, és aki lenni. Ez a jog soha senki nem fogja elvenni.

Meg kell találni a referencia pont az életben, és megy is, bár lassan, de haladni minden nap. Nem szükséges, hogy úgy viselkedik, mint korábban, nem tudunk mindent a létrehozott rendszer. Kerülje érzés fogoly helyzete, a régi szokások és szabályok.

Ma egy új nap tele új lehetőségeket, úgy emlékszem, a lényeg:

1. Az az érzés, hogy te vagy a „rab a helyzet” - ez csak egy érzés, nem tény

Amikor úgy érezzük, elakad, akkor körülnéz, hogy megtalálják a tettest a helyzet. Sőt, meg kell keresni a valódi oka a probléma, gondolom változatai döntését, és a tervezés a jövőbeni fellépésekre. Az élet - ez pusztán a felelősség, a munka és a döntéseket. Ha nem tudja megváltoztatni a helyzetet, a nézet módosításához rajta. És a vicces az, hogy amikor ránézek a probléma, a helyzet drámaian változik a jobb.

2. A rossz hír tegnap - nem feltétlenül probléma ma

Nem lett könnyebb ma, ha lapozunk tegnapi probléma a fejében. A „ha” nem számít, ez nem valós, és nem igaz. Alatt elmélkedés a múlt, van egy tudatos kifutása a jövőben. Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell ingyen, meg kell próbálni elengedni a régi problémákat. Ne sajnáljuk semmit. Felejtsd tegnapi napot. Dobja problémákra, enyhíteni a fájdalmat. Mindez kapsz erőt ad az új kezdetre. Abból, amit hajlandó feladni? Ehhez adja fel, és mindent megváltoztat élni.

3. A értelme a „patthelyzet” rámutat arra, hogy az élet változik

Lehet, hogy egy új szokás, új menetrend, vagy egy új szempontból. Itt a legfontosabb dolog az, hogy észre, hogy a dolgok, amelyeket korábban megszokták, hogy nem működnek. Képzeld magad egy folyó, ami ömlik az óceánba. Előfordul, hogy a folyó egyre mélyebb és „capture” az új tengerparti területeken, hogy az úticél. És néha, ezek szűkült át a következő akadályt. Ugyanez történik velünk. Ahhoz, hogy bátran megy előre, meg kell majd csökken, majd emelkedik újra és újra.4. Csak annyit kell tennie, hogy nem könnyű, de ezek a változások alapvető

Talán ha már kérdezem magamtól ugyanezt a kérdést, akkor hosszú ideig „zsákutcába”, csak fél bevallani maguknak. Ahhoz, hogy megértsük, hogy itt az ideje, hogy a változások az életedben, hogy úgy nagy bátorság. És ami a legfontosabb, és a legnehezebb - meg kell dönteni a változtatások végrehajtásának. Személyes növekedés és életmódváltás sokszor fájdalmas, de megéri. Rosszabb statikus állapotban nincs semmi az életben.

5. Ön már a múlt és a jövő. Továbbra is elfogadom, és egy lépést előre

Ha igazán szeretne tenni valamit, akkor mindig megtalálja a módját, hogy végre a tervet. Ha valami nem akar, akkor mindig talál ürügyet. Nehéz bevallani, de az a tény is. Stop gondolkodás, hogy nem tudja ezt, meg végül, az oka, hogy lépjenek előre. Az egyetlen ember, aki képes megállítani - te vagy. További indoklás már nem létezik. Itt az ideje, hogy a változások az életükben. Itt az ideje, hogy válassza ki a megfelelő dolog az Ön számára. Amikor a „zsákutcába”, akkor várjuk a csodát. Ez csak segíteni. Tény, hogy nem teszünk semmit, csak várni. De meg kell cselekedni. Mi akadályozza meg abban, hogy az első lépés? Félsz a kudarc? Félsz, hogy menjen ki a komfort zónában? Lustaság? Milyen más mentség elér magad? Ha megnézzük a kifogásokat, hanem annak bizonyítására, hogy lépjenek előre, kezdjük járni egy kört, illetve az évek ül „egy zsákutcába.”

6. A mások véleményét nem befolyásolhatja a választás

Ha belegondolsz, a mások és azok véleményét, akkor felejtsd el magad. A jobban aggódik az emberek és döntések, annál érzem túszejtés. Az erő nem a test, hanem a lélek. Nem lesz egyértelmű célokat és elképzeléseket, amíg hallgatni mások. Javaslatok, hogy kezdődik a mondat „Azt kell ...” vagy „Meg kell bizonyosodni arról, ...” kell motiválni. Felülvizsgálja véleményét az élet. Írd le, mit akar. Hallgassa meg az intuíció, pontosan tudja, mire van szüksége.

7. őszinteség szabadságot ad

Légy önmagad. Mindig és mindenhol. Ez lesz tiszta a karma. Egy olyan társadalomban, ahol az emberek fájt, és terrorizálják a gyenge, akkor megteszi az első lépést, és élni őszintén. Az őszinteség válaszolni fog ugyanaz. Ha támogatják a másik, mit kap cserébe ugyanaz. Minden ezt a folyamatot az önálló tanulás és az önálló felfedezés. Mindannyian egyenlő a tökéletlenség. Mindannyian nem tökéletes.

8. Személyes növekedés - ez egy belső csoda. Ez belülről jön

Minden pénzügyi növekedést vízszintesen. Azaz, a vásárlás az új autók, jachtok, ingatlan, megy előre, de ha egyszer továbbra is az utazás a függőleges, fűz marad ugyanazon a szinten. Például néhány évvel ezelőtt, akkor azt mondják, „Azonos körülmények, korábban azt robbanásszerűen kezdett kiabálni egyáltalán, de most ilyen körülmények között nem tud nekem az egyensúly.” Ez a hatalom a személyes növekedés. Az emberek gyakran hajlamosak vízszintes növekedés, ahelyett, hogy a függőleges. Élnek a vágy, hogy érett, család, vásárol egy házat, egy sikeres karrier. És valóban, meg kell, hogy összpontosítson belső növekedést. Ezen mi mindig rövid időt és erőfeszítést igényel.

9. Az élet - egy utazás, nem a cél

10. Erősebb vagy, mint gondolnád! A helyzet nem a legrosszabb. Mindez lehet tapasztalni

Ne feledje, hogy a legfontosabb áttörés után bekövetkező elhúzódó stagnálás. Ezért marad „zsákutcába” néha nagyon hasznos. Fogadja el. Ha ez nehéz, hogy a rohanás, kicsiben kezdeni. Ön tudja, hogy megtegye az első lépést! Sikerülni fog!