Vázák üveg kezét (fotó)

Hogyan lehet csökkenteni a nyak otthon

Sheer tál egy üveg kezét elvégezhető különböző módokon. Mielőtt elkezdené mázolás, meg kell végezni a szükséges műveletet - eltávolítása a palack nyakába. Persze, akkor hagyja, majd egy edényben illik nagyon kevés szín. Választani, mi a legjobb neked.Vázák üveg kezét (fotó)

Ha úgy dönt, hogy csökkentsék a nyak könnyen használata nélkül is a vágószerszám. Szükséged lesz a következő:

 • sűrű gyapjú szállal nem több, mint fél méter hosszúak;
 • oldószer (aceton, benzin, alkohol, kerozin);
 • öngyújtó vagy gyufa;
 • A tartályt vízzel;
 • kesztyűt és szemüveget (ha érdekel a biztonság);
 • csiszolópapír (smirgli), illeszkedik a bárban élező pengék.

A működési sorrendje a következő:

 1. Vegyünk egy üveg a kezében, és jelölje meg a sort, ahol szükséges „cut”.
 2. Alsó menetvágó oldószerben.
 3. Szél az üveget a jelzett helyen, hogy a szál vált három rétegből (a pontos méret lehet illesztésével határoztuk meg előre).
 4. Gyorsan gyújtsa meg a menet. A tartályt tartsa vízszintesen.
 5. Ha az izzószál éget, azonnal csökkentse a tárgy egy tartályban hideg vizet.
 6. A üveg tört egy éles hőmérséklet csökkenés azon a helyen, ahol nem volt egy szál, és melegítjük.
 7. Feldolgozni éles csiszolópapírral vagy bárban. Másodszor, hogy jobban teljesítenek a vízben.

Tehát a palackból, akkor lehet, hogy egy sablont egy vázában. Még az azonos tartályban könnyen megszerezni különböző formáit. Elég változtatni a helyzetét a fonalat függőlegesen (fel vagy le). Akkor is tegyük átlósan, majd vágás lesz megfelelő.

Lehetséges kiviteli alakokban és technikák

Mint már említettük, a váza egy üveg kezedben lehet tenni a különböző módon. Ezek a következők:

 • Csomagoló szalvéták alkotnak texturált felület vagy áttört minta és dekoráció kiegészítő kövek, kagylók, gyöngyök.
 • A használata szatén szalagok és szálak.
 • Decoupage.
 • Rajz mintát az üveg (utánzás ólomüveg).
 • Az alkalmazás a díszítő elemek stencil vagy szokványos ragasztószalaggal.
 • Díszítő felületi ragasztással bármilyen szemcsés anyagot (folyami homok, kukoricadara, gyöngyök).

Mint látható, a lehetőségek változatosak. Néhány módszer könnyen kezelni még egy gyerek, más esetekben egy felnőtt kell türelmet és kitartást, de az eredmény megéri az időt.

Vázák üveg kezét: műhely (festés és ólomüveg technika)

Az egyik legegyszerűbb módszer, hogy adjon látványos eredményeket - használata festék. Alkalmas arany, ezüst vagy bármely más. Fémezett vagy gyöngyházfényű árnyalatok jobban néznek ki, lenyűgöző.

A legegyszerűbb módja annak, hogy alkalmazni a pigment a ballon, azonban lehetséges, hogy az összetétele a jar vagy cső. Kefe, hogy ezt nem mindig kényelmes, hiszen lehet beszerezni válások és szabálytalanságokat. Sokkal jobb, hogy használni szivaccsal vagy rendszeres szivaccsal. Akril festékek alkalmasak a feladatra. Overlay lehet több rétegben az előszárítás az előzőt.

Ennek simítás tökéletesen alkalmas lakk. Ez létrehoz egy vízálló fényes felülettel. Minden egyes további alkalmazásban a fényesség növekszik. Sokkal jobb, hogy egy nagyobb rétegek száma, mint a vastagság növelése minden.

Vázák üveg kezét (fotó)

Ha van egy módja annak, ecsettel, és van egy sor több színben, akkor lehet, hogy egy váza dísz. Ha alkalmazott akril festékkel kapcsolja átlátszatlan. Gyönyörű hatás segítségével ólomüveg festék. Pigmentek elég fényes alkalmazását követően fenntartja az átláthatóságot a felszínén, azonban a színe a palack nem mindig működik jól. Érdemes megjegyezni, hogy együtt ólomüveg festékek általában értékesítik speciális áramkör, amely része lehet a körmintázat a festék nem terjedt túl a formában.

Mintázat segítségével stencil vagy rendszeres szalagMutatós váza egy üveg saját kezét, ha használják a minták formájában sablonokat. Amikor a palack van borítva az alapréteg kell csatolni a sablon felületén és a tinta töltőnyílás alakja egy másik árnyalat.

Stencil könnyen érezze magát. A hagyományos ragasztószalag alkalmas, mint a legegyszerűbb lehetőség. Kibír ez a palack például, csomagolva egy spirál. Amint a munkadarab festett és szárítjuk, akkor el kell távolítani a szalagot. Hol volt, a felület megtartja eredeti színét vagy bal átlátszó. Gyors, eredeti és lenyűgöző.

Vázák üveg kezét (fotó)

szatén szalagokkal

Színjátszó gyöngyházfényű váza egy üveg kezét (fotó lent) nagyon egyszerű. Elég, ha a ragasztó felhordása a hordozó maga, vagy egy szatén szalag, és kezdjük, hogy lezárja a munkadarabot. Váza is készült szalagból egy színt vagy keverheted. Ugyanez vonatkozik a szélessége a szalagok. Egyébként, miután a csomagolás könnyű ragasztani a tetején a további díszítés: gyöngyök, íjak, dekoráció kanzasi technológia. Tape is csévélhető vízszintesen vagy ferdén. Jellemzően, az első kiviteli alakot használjuk.

Vázák üveg kezét (fotó)

Egy másik egyszerű módja a díszítő

igen gyorsan váza egy üveg kezét a menet. A működési elv ugyanaz, mint a szatén szalagok, csak a felületi kapunk nagyon különböző. A fonal lehet tekerni az egész váza, vagy csíkok hiányosságok. Gyönyörû készült termékek különböző színben, például formájában szivárvány lefelé nyúló. Szál könnyű, hogy további minta vagy díszíteni horgolt részleteket.

Vázák üveg kezét (fotó)

Felhasználási szalvéták és dekoráció

Mint látható, a szokásos módszerek dekoráció üres palack sokat. Fent egyszerű lehetőséget vizsgáltak meg. A következő módszer lesz szükség több költséges idővel. Váza egy üveg kezüket törölköző történik az alábbiak szerint:

 1. Enyvez a felszínre.
 2. Tegyen egy betét a tetején. Összehangolása nem szükséges. A redők részét fogja képezni a minta és a felületi.
 3. Vegyünk egy fültisztító pálcikát, és egy jól a nedves törlőkendők olyan helyen, ahol akkor csatolja a dekoráció (gyöngyök, strassz, gyöngyök). Ez elég ahhoz, hogy forgassa a bottal egy bizonyos ponton.
 4. Amikor az egész felület tele van törölköző, hagyjuk száradni négy órán át.
 5. Ragaszd a dekoráció. Tudod, hogy a minta a menet.
 6. Lefedi a teljes felületen a festék a tartályból, mint például ezüst vagy arany.

Kiderült, nagyon eredeti és lenyűgöző.

Végzünk egy ajándéktárgy gyerekekkel

Gyerekek és a diákok - mindenki szeret, hogy ajándékokat. Adja meg gyermeke a lehetőséget. Váza üvegpalackok kezüket a gyerekeknek lehet gyakorlatilag bármilyen fentebb bemutatott. A legfontosabb, hogy meg kell készíteni előre bázis sehol sem éles szélek és az üveg por maradékot.

Srácok szívesen dolgoznak kis ömlesztett anyagok. Ezen túlmenően, ez egy nagyon hasznos gyakorlat fejlesztése finom motoros készségek ujjait. Tartalom váza felület lehet a folyami homok, kövek, kagylók, gyöngyök, érmék és még kukoricadara.

Vázák üveg kezét (fotó)

A legegyszerűbb módszer - öntsük a készítményt egy tartályba, amelybe betérhetünk egy üveg, vagy a munkadarab. Alkalmazni egy réteg ragasztót rajta, és „roll”, mint egy szelet panírozott egy előkészített keverék. Ezen kívül, a gyermek rendezheti át, öntsük a készítmény. Kapcsolja szokásos foglalkozás kreatív tanulási és fejlődési folyamat.

Miután a dekoratív „porzó” és a ragasztó megszáradt, akkor festeni egy vázában. Ez attól függ, hogy a felhasznált anyagokról és dekoratív tulajdonságait. Színes gyöngyök vagy homok, persze, nem kell festeni, de megéri a far. Ha a dekoratív réteg színezetlen és alkalmazott szorosan, szükséges, hogy kitöltse a flakonfelületen alkalmazása előtt adott hangot díszítéssel. Csak ez a módszer, hogy egy váza annak különböző változatai képes adni a nagyszámú eredeti ajándéktárgyak.

Váza egy üveg kezét: decoupage

Ez most divatos technika, sőt, nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik első pillantásra. Jelentése abban a tényben rejlik, hogy a felület a ruhával ragasztott a rajzokat. Használt, mint a különleges és közönséges asztali. A lényeg az, hogy tervezzen az Ön számára.

Vázák üveg kezét (fotó)

A sorrend a díszítés a palack ily módon lesz ilyen:

 1. Cover a palack fehér alapozó réteg. Használhatja akril festékkel. Jobb előre zsírtalanítani a felületet alkohollal. Ró pigment könnyebb egy szivaccsal vagy szivacs, de akkor ecsettel.
 2. Szárítás után ragasztót alkalmazni a felszínre a PVA és óvatosan kisimítja csatlakoztatott betét (vagy annak egy részét) a középső a szélek felé.
 3. Ha a körvonalai a kivágott vagy „megkopasztott” rajz kézzel óvatosan megy át őket egy kefével vagy szivaccsal, festékkel.
 4. Doris szükséges dekorációval.
 5. Polachte több réteg a termék.

Tehát, még anélkül, hogy dolgozzon, akkor létrehozhat ajándéktárgyak gyönyörű fotorealisztikus vagy stilizált festés képek.

Megtanultuk, hogyan lehet egy váza ki egy üveg kezét sokféleképpen. Válassza ki a megfelelő, és próbálja meg a kezét az izgalmas és kreatív tevékenységek. Készítsen szép ajándék magadnak és ajándékba a barátok és a család.

Vázák üveg kezét (fotó)