50 legjobb vígjáték, hogy mindenki látni

Elfogadom, az egyik legnépszerűbb módja a hétvégén este, az emberek többsége - néz jó vígjáték egy jó társaság és egy jó nevetés. A lényeg az, hogy válassza ki a megfelelő filmet, és pattogatott kukorica raktáron! 🙂50 legjobb vígjáték, hogy mindenki látni

A film történetét hozta létre egy hatalmas különféle csodálatos képregény filmek, így a feladat az, hogy hozzon létre egy listát a legjobb vígjátékok nem könnyű. mert azok között nem szerepel a minősítés, ott minden bizonnyal méltó filmek vagy valamivel jobb, mint a többi.

Ennek ellenére a csapat úgy döntött, Topovik.com hogy segítsen, és egy értékelés, amely összegyűjtött Top50 legjobb komédiák. aki kijött, mivel a 90-es évek a mai napig.

Értékelés kinopoisk. 8.83

Érdekes tény a film. gyártók kezdett, hogy a film, miután látták a dokumentációs anyag a fiatal francia, aki bérelte törődni bénult üzletember Filippom Di Borgo. Forgatás előtt rendezők személyesen ment Philip, ahol adott egy csomó hasznos tippeket és tanácsokat, hogyan lehet egy film alapján ő története.

2. Knockin „on Ég

Értékelés kinopoisk. 8,65

3. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső!

Értékelés kinopoisk. 8,55

Érdekes tény a film. mielőtt találkozott a film rendezője, Guy Ritchie Dzheyson Steytem dolgozott, mint egy utcai kereskedő. A film elején kellett játszania magát. A film Gay Richi kerestem ezt a szerepet egy személy az utcán. A film, a szó «szar» ejtik 125 alkalommal.

Értékelés kinopoisk. 8,24

Értékelés kinopoisk. 7,99

Érdekes tény a film. Kezdetben a film készült a műfaj horror alapuló képregény, de később úgy döntött, hogy átalakítja a filmrendezők. Ebben a filmben volt a debütáló Dzhima Kerri.

Értékelés kinopoisk. 7,95

Érdekes tény a film. A vetítés után a film a Cannes Film Festival Hall nézők 10 percig állni ováció. Amellett, hogy a színészek, a díjat elment egy kutya nevű Uggs is játszott a filmben.

Értékelés kinopoisk. 8,53

Értékelés kinopoisk. 8.11

Érdekes tény a film. a forgatás során a film főszereplője Bill Myurey 2 alkalommal megharapta egy mormota. Az eredeti terv a fő szerepet a filmben játszotta Tom Henks.

9. Mindig mondják, hogy „IGEN”

50 legjobb vígjáték, hogy mindenki látni

Értékelés kinopoisk. 7,82

Értékelés kinopoisk. 7,57

Érdekes tény a film. rész film Bratislava valójában forgatták a Cseh Köztársaságban, a város Milovice. Ebben a városban, hogy a 91 éves központja a szovjet Központi Csoport erők.

11. Mi Férfi Talk About

Értékelés kinopoisk. 7,75
Érdekes tény a film. ez a film adaptációja a játék „kvartett” nevezett „Beszélgetések a középkorú férfiak a nőkről, a film és alumínium villa.”

Értékelés kinopoisk. 8,08
Érdekes tény a film. A beszélt nyelv Leeloo (Milla Jovovich), találta rendező Luc Besson. Végére a forgatás, beszéltek csendben a kitalált nyelv, érezd az egész stáb.

Értékelés kinopoisk. 7,74

Érdekes tény a film. ez a film betiltották Egyiptomban, mert a vallási tartalom. A film Dzhim Kerri mentett színésznő Dzhenifer Eniston, nyomja rá a csökkenő darukezelő, így megakadályozva, hogy a tragikus kimenetele.

Értékelés kinopoisk. 7,91

Érdekes tény a film. üzemeltetők a „Formula 1” hívtak a film jelenetek autós üldözéssel igazgatója. A társaság „Mercedes” pereli a film, mert a mondat végén: „Nos, bajorok, és lovagolni traktorok.”

Értékelés kinopoisk. 7,73

Értékelés kinopoisk. 7,72

Érdekes tény a film. A film főszereplője Bryusa Uillisa 3 lánya, ők villant néhány másodpercig az egyik epizód. Willis aláírt Perry tét, hogy a film megbukott a box office. Egy veszteség volt a csillag a TV-sorozat „Friends”. Néhány hónappal később, Bruce meg a show. 🙂

17. A Másnaposok

Értékelés kinopoisk. 7,89

Érdekes tény a film. A film rendezője Todd Phillips döntött, hogy felhagy a díj forgatás cserébe a jogot, hogy része a film. Ennek eredményeként, a mellékletet sikeres volt, és szerzett neki egy hatalmas összeg.

Értékelés kinopoisk. 7,69

Érdekes tény a film. a forgatáson, mint a rendőrség használta az épületet a jelenlegi bíróságon. Az igazgató nem tetszik sok a párbeszéd a filmben, így lehetővé tette a szereplők improvizálni sokat.

19. sajátosságai a National Hunt

Értékelés kinopoisk. 7,51

Érdekes tény a film. a rögzített képet vettünk részt a tengeralattjáró „Piranha”, amely egykor besorolva. A stáb a gyártás során leesett a tutaj, amely működött egy ideiglenes területet. 8 a csoport tagjai szinte megfulladt.

20. Diamond rendőrség

Értékelés kinopoisk. 7,60

Érdekes tény a film. A forgatás részt sok valós rendőrség, mert a rendező úgy döntött, hogy nem zavarja a megállapítás szereplők tömeg jelenetek a rendőrségen.Értékelés kinopoisk. 7,76

Érdekes tény a film. kedvéért a film Dzhim Kerri visszautasította rolii Dr. Evil a film "Ostin Pauers." A filmet szentelt Jason Bernard, aki játszott bíró Stevens, de hamarosan a forgatás után meghalt.

Értékelés kinopoisk. 7,58

Érdekes tény a film. filmfelvételek, ami azt mutatja, a város Nakhodka, sőt forgatták Odesszában. Ilya Lagutenko elismerte, csak a sor a film kellett játszania az éterben a rádió stúdiójában.

Értékelés kinopoisk. 7,70

Érdekes tény a film. a dal, hogy játszik a kredit, énekel Dzheki Chan. A magasság a ház Rotterdam, amellyel csúszik Jackie, 23 méter. Az ereszkedést ő szentelt tanára - edző Jim Yu Yuan.

24. Eys Ventura: Pet Rozyk

Értékelés kinopoisk. 7,60

Értékelés kinopoisk. 7,58

Érdekes tény a film. vicces pillanat, amikor Chet veszi a revolvert, amelyben csak a 6. fordulóban, és nem újratöltés 12-13 felvételek Dale és Tucker, akik a házban.

Értékelés kinopoisk. 7,50

Érdekes tény a film. Ez a film elnyerte a BMI zenei díjat hűvös filmzenét. Adam Sandler látogatott speciális szülői osztályok forgatás előtt.

27. Üdvözöljük a Sticks

Értékelés kinopoisk. 7,64

Érdekes tény a film. filmrendező Deni Bun játszotta a fő szerepet a filmben. Ez a film gyűjtött rekord összegű első hetében kölcsönözni a legnézettebb film között a francia nép.

27. Hitch módszer

Értékelés kinopoisk. 7,70

Érdekes tény a film. Az eredeti film címe az volt, hogy "The Last First Kiss". Will Smith javasolta a rendező James Kevin szerepére Albrecht tisztelet jele a játék a sorozat «The King of Queens».

28. The Devil Wears «Prada»

Értékelés kinopoisk. 7,53

Értékelés kinopoisk. 7,53

Érdekes tény a film. Mind a négy gyermek a főszereplő Til Schweiger, a képernyőn megjelenik az egyes epizódok. A jelenetek a vörös szőnyegen ünnepségen, Német Filmdíj forgatták az igazi ünnepség a híres díjakat.

30. Asterix és Obelix Caesar ellen

Értékelés kinopoisk. 7,35

31. Az 50 első randi

Értékelés kinopoisk. 7,45

Érdekes tény a film. A főbb szereplők, a film, Adam Sandler és Dryu Berrimor korábban találkozott a forgatáson a másik festmény úgynevezett „Az énekes az esküvőn.” A vezető női szerepet a filmben kellett volna játszani Dzhuliya Roberts, de a rendező azt mondta, nem ért egyet a karakter a karakterek.

32. Igazából szerelem

Értékelés kinopoisk. 7,93

Érdekes tény a film. kép kiadás DVD vált a legnépszerűbb az Egyesült Királyságban. Ennek eredményeként, a telepítés a film eltávolították 3 további kalandokban. Mert perces epizód a film Klaudiya Shiffer kapott több mint 200 ezer font.

33. Armor Isten 2: Operation Condor

Értékelés kinopoisk. 7,81

Érdekes tény a film. a legénység tagjai állandóan fájt a harapás a trópusi rovarok, és nehéz volt homokkal, amely behatolt a kézi eszközök. Amikor végző trükk esik a magasból Dzheki Chan sérült szegycsont, kificamodott ínszalagok és kitört néhány bordája.

34. Rat Race

Értékelés kinopoisk. 7,20

Érdekes tény a film. rendező inspirálta létrehozását egy ilyen képet meghallgatása után az igazi történet egy gazdag ember az ilyen versenyeken a mai világban. Az öntött a film nem lett kiválasztva csak egy hét, de az összes szereplő megbirkózott szerepük.

35. Mi kell a nőnek?

Értékelés kinopoisk. 7,70

Érdekes tény a film. az a jelenet, amikor Mel Gibson karaktere mutatja a videó, Nike, a főszerepben igazi alkalmazottja a cég. Az irodában az asztalon a fő karakter a film érdemes Photo Kiry Naytli.

36. Nanny

Értékelés kinopoisk. 7,20

37. Due Date

Értékelés kinopoisk. 7,28

Érdekes tény a film. Francia bulldog játszik a filmben valóban tartozik producer - Scott Budnik. Fekete kisteherautóval hajtott karakter Dzheymi Foksa, termelt csak 1976-1979.

38. Dumb és Dumber

Értékelés kinopoisk. 7,29

39. Az Addams Family

Értékelés kinopoisk. 7,61

Érdekes tény a film. építési és dekorációs az Addams ház ára több mint 100 ezer dollárt. Ez volt az album megjelenése után ez a komédia lett népszerű kifejezés, az „Ó, ez még mindig az Addams Family”.

40. American Pie

Értékelés kinopoisk. 7,24

Érdekes tény a film. hogy pontosan ábrázolják az erekció személyzet főtt kolbász, tedd egy botot, és becsomagolta a fólia. Amikor a lábai között helyezkedik Jason Biggs még meleg volt. „Milkshake” a film tulajdonképpen egy sört felvert tojásokat.

41. A Föld körül 80 nap alatt

Értékelés kinopoisk. 7.10

Érdekes tény a film. A film alapja egy regény Jules Verne "Around the World in 80 Days". A film készült 2 repülő autók, az egyik alkalmazott a forgatás Thaiföldön, a másik Németországban. Annak ellenére, hogy a magas rangsor eredetileg a film megbukott a box office.

42. Őrült esküvő

Értékelés kinopoisk. 7,28

Érdekes tény a film. box office film haladja meg a költségvetésben befektetett 5-ször. A film rendezője sokáig felvette a leadott többször átalakuló által már jóváhagyott a színészek.

43. Tegyünk úgy, mintha a feleségem

Értékelés kinopoisk. 7,31

Érdekes tény a film. forgatás zajlott Kaliforniában és Hawaii. Csalódott felesége a karakter által játszott Adama Sendlera az igazi felesége - Dzheki Sendler. Bár a karakter Dzhenifer Eniston azt mondja, hogy vezet a Honda, sőt, a film, ő költözött Chevrolet.

44. Új csapás

Értékelés kinopoisk. 7,58

Érdekes tény a film. az egyik fő karakter a filmben - Neytan Van Cleef, akit Ksander Berkli, így az alkotók kifejezte tiszteletét western színész Lee Van Cleef. A DVD-változata a film vágott egy csomó jelenetek, amelyek fontos szerepet játszanak a telken.

45. Valós vámpírok

Értékelés kinopoisk. 7,33

46. ​​Macho és Botan

Értékelés kinopoisk. 7.10

Érdekes tény a film. különösen a forgatás a film Dzhona Hill elvesztette 18 kg. Channing Tatum 2 alkalommal visszautasította a szerepet a filmben, míg Dzhona Hill nem rábeszélte, hogy vonja vissza. Cameo az Dzhonni Deppa maga írta Dzhona Hill.

47. A Szívtiprók

Értékelés kinopoisk. 7,26

Érdekes tény a film. A film rendezője több mint egy hónap nem tudott dönteni a második főszereplő (a karakter Paige). Annak ellenére, hogy a magas pontszám, költségvetési és beruházási marketing, a kép alig pofozta beruházás.

48. Szerencsétlen

Értékelés kinopoisk. 7,76

Érdekes tény a film. munkacím a film eredetileg „Ruby és Quentin”, de az utolsó pillanatban az alkotók meggondolták magukat. Az egyik epizódban mutatja egy részlet a rajzfilm „Ice Age”.

49. igazságtalanul megvádolták

Értékelés kinopoisk. 7,35

Érdekes tény a film. egy időben a fő színész Leslie Nielsen úgynevezett film egyik kedvenc. A filmet az Egyesült Államokban és Németországban.

Értékelés kinopoisk. 7,04

Érdekes tény a film. egyik fő szereplői a film Mikael Yuna néhány nappal a forgatás előtt, meglátogatta a lánya születésnapját, és az elején a forgatás, volt, hogy bekerüljön a pontosan ugyanazt a jelenetet. Emiatt az egész legénység ugratta színész. Elkészítéséhez lőni Mikael Yun vette főzőleckéken a híres francia séf. Minden szereplőnek, akik a konyhában, ráadásul Zhana Reno és Macael Yuna profi szakácsok.

És mi a kedvenc vígjáték?