Társadalmi szinten - studopediya

Még mielőtt születtek, belépünk egy kapcsolat másokkal. Emlékszem, hogy az én gyermekeim, miközben az anyaméhben válaszolt rándulások és rúgások kérésemet nekik. Ez volt a hagyományos nyelve a kommunikáció. És mindenki csinálja a maga módján, a bizonyos módon. Ezek voltak az első lépéseket a nehéz tudomány kommunikálni más emberekkel, ami kezdődik a szülők.Építeni ezeket a kapcsolatokat kell azonnal és tartósan. Nagyon gyorsan megérti a gyermek, hogy a kommunikáció az anya eltér kommunikáló nagyanyja vagy apa. Mi szükség van a különböző módszereket, mert az eredmény a fontos. Az eredmény minden kommunikáció megértése. Meg van írva minden tankönyv a pszichológia a kommunikáció. Persze, ez nem nyitott, pszichológusok, annak ellenére, hogy azt állítják, hogy. És itt van, hogyan lehet elérni, hogy értik a nehéz helyzetekben, pszichológusok segítségével.

Néha a munka nagyon hasonlít a munkát a fordító. Meg kell átvinni az anyám, mit mond a lánya, felesége

ez azt jelenti, a férje, mondván ez és ez. Mi olyan ritkán megérteni másokat, még kevésbé, mint önmagát. Azt gondolni, úgy véljük, megtévesztette, csalódott, nem kétséges, a következtetéseket, és így tovább. D., és így tovább. D., és így tovább. D. semmi más, mint egy igazi megértést. Ugyanez hozzánk, és tapasztalja.

Nem akarom ismételni magam, de ez szükséges. Meg kell tanulni, hogy kommunikálni. Ha a szülő képes, akkor szerencsésebb, mint mások. Ha nőtt fel egy többé-kevésbé egészséges társadalom, akkor szerencséd van tovább. Ha a vállalat udvar, osztálytársai az iskolában és társaik mindig bánnak szépen, elfogadva, hogy ki vagy, és nem próbál a remake a maga módján, és a társadalom segített elősegítése és védelme, te zseni vagy a kommunikáció. Ha bármely - írj nekem, tiszteletben fogják tartani, hogy találkoztunk.

Nem csoda, hogy a kifejezés „nem az én lelkem” gyakran állítják, hogy a szülők, akik nem értik. Nos, ha a cég is megpróbál olyan gyógyszer, képes megfelelni a fizikai szükségletek és az öröm és a tapasztalat a „szeretet”, hogy saját maga vagy mások számára. Aztán, ha el kell hagynia a cég, a gyógyszer magával visz, mint egy emlékeztetőt boldogabb pillanatokban. Mivel a parfüm a szeretett. Női már régóta, és elment, és a szaga ébreszt emlékeket.Ennyi, finoman, anyag megrázta számunkra, hogy a másokkal való kapcsolattartás. Tehát a híres mondat: „te tisztel engem, tisztellek” közvetlenül kapcsolódik az alkohol. Ismerje legegyszerűbb kérve, hogy a füst - a gyógyszer segített újra. Nem baklövés az első napon, akkor egy italt, vagy meghívja egy italra. Mielőtt rátérnénk a fejét megbirkózás félelem, ismét egy lövés pálinkát. Egy barátom, nem kell aggódni az esküvő előtt, marihuánát szívtak. Köztudott, hogy milyen „nagy”, a vágy a férfiak kötni a csomót.

Végül eljön az idő, amikor egy személy nem vehet részt minden olyan kapcsolat mentés nélkül anyag. Dohányzó érzi „csupasz” nélkül egy csomag cigarettát a zsebében. Alkoholos végül kommunikál csak alkoholisták. A drogfüggő egy egészséges ember, mint egy idegen. Az ő szokások, hagyományok és a nyelvüket. Hosszan tartó érintkezés a vegyi vezet elszigetelten élő emberek egy másik világban, más szabályokkal.

Így börtönviseltek nehéz alkalmazkodni az élet a börtönön kívül, mivel ez lesz a második otthona. szabályok a túlélés van egyszerű és világos. Nem mintha az életemben. Sok beteg képest a használatát a börtönből. Minden választ egy létforma. Vannak, akik a börtönben csendesebb, mert a kezét. Nem sok szabály, amely nem változik. Minden egyszerű és megfizethető. A másik dolog az életben, ahol mindent meg lehet változtatni a másodpercek kérdése. Minden alkalommal, meg kell igazítani. És magát anélkül, hogy elveszítené. Egy nagyon nehéz feladat.

Lehet végtelenül hibáztatni alkohol vagy kábítószer. De mindez csak időpocsékolás. Az igazság az, hogy az ember - a mester életét. Úgy tud ellenállni a kísértésnek, és képes legyen állni előtte. Hibázhat és javítsa a hibát. Ezért mondhatjuk, hogy az alkohol és a kábítószer-használat „megtörni az akarat” nem lenne rossz. Igen, az anyag megbénítja az akaratot. Alkoholisták, kábítószer nem az egyetlen ember a gyenge akarat egy mítosz. Sokak számára ez lesz a próbája lesz. Talán a legnehezebb. Elég csak felidézni, hogy az anyag megsemmisült számos erős és intelligens emberek. Az ellenség nem lehet alábecsülni. A kísértés mindig nagy. Ez lehet egy erősebb ember. És tud adni a számára, és nem tud megbirkózni, mert az anyag erősebb, mint az ember. Erősebb, mint száz ember. De nem sok életet.