Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2019

Stiven King: A Biography

Stephen Edvin King született 1941 őszén az amerikai Maine, Portland. Született egy fiú lehet nevezni a csoda. Az a tény, hogy Nellie Ruth Pillsbury - az anya a jövő író - orvosok diagnosztizálták meddőség. És amikor a nő házas másodszor a kapitány egy kereskedelmi hajó Donald Edward King, a pár úgy döntött, hogy elfogadja a fiú. Nevezett fogadott fia David Victor. És Nelly váratlanul terhes lett, két évvel később. A házaspárnak egy fia, Stephen Edwin.Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stiven King, mint egy gyerek

De összességében a gyerek nem tudta, hogy egy házasság erős szülők. A család feje volt a híre, mint a nőcsábász. Mint tengerész utazott a világ minden tájáról. A második világháború után, Donald visszavonult a haditengerészet és a kapott munkát, mint egy értékesítési ügynök, így az ügyfelek egy porszívó. Ő terhe a családi életet. Amikor Stephen 2 éves volt, apja eltűnt az életéből. A férfi kiment vásárolni cigarettát, és eltűnt. Anya bejelentette fiai, hogy apa elrabolta marslakók. Egyes források szerint, nő sejtette, hogy a „marslakók” lehet aranyos pincérnő Connecticut.

Miután megmenekült férje Ruth - zongoraművész képzéssel - jártak rosszul. Vett bármilyen alacsony fizető állások csak a takarmány fiaikat. Proceedings jegyző sütőipari, illetve alkalmazottai gazdag házak. Nő keresi a jó munkahely költözött, hogy az államtól. A család élt Indiana, Massachusetts, Wisconsin és Connecticut. Végtére is, hosszú ideig állt a város West Durham Maine-ben.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stiven King az édesanyja és testvére Nelly | ArtChange.ru

Stiven King látta, hogy milyen nehéz az anyja, de ő soha nem panaszkodott. Még mindig egy fiatal férfi rájött, hogy a társadalom az esélyegyenlőség - ez csak egy mítosz, hogy naiv emberek. Tény, hogy az élet kemény és igazságtalan.

Mint egy gyerek, Steve vált akaratlanul tanúja a szörnyű tragédia szemében meghalt társaik, esett a kerekek egy tehervonat. Király szenvedett egy nagy sokk, ami után az agyában a szörnyű képeket halál valamikor törlődik. Úgy alakult csak néhány évvel később, amikor azt mondták neki a tragédia. Életrajzát írók azt állítják, hogy a veszteséget okozó esemény hatással volt a munkája inspirálta, hogy írjon néhány a munkálatok.

Gyakori utazás aláásta már gyenge egészségi Stephen King. kanyaró megbetegedés szenvedett különösen nehéz. Aztán volt egy torokfájás, ami eltelt formában egy fülfertőzés, antibiotikumok gyógyíthatatlan. Háromszor a fiú túlélte a pokoli fájdalmat, amikor kilyukadt dobhártya. Betegség miatt király két évig tanult az első osztályban.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stiven King ifjúkori | ArtChange.ru

Között a kedvenc könyvek egy Man „Hulk”, „Spider-Man”, „Superman”, Ray Bradbury regények és képregények gonosz szellemek „sír a horror” és a „Mesék a kriptából.” Később Stiven King elismerte, hogy ő szerette az az érzés, a félelem és a „érzése fölötti kontroll elvesztése az érzékeket.”

teremtés

Ettől a pillanattól kezdve Stiven King dolgoztam megállás nélkül. Az első „bestseller” egy történet volt írva alapján a film „A kút és az inga”. A srác kinyitotta a munkáját az összeg 40 példány a sokszorosító készülék.

A középiskolában, Stiven King nem tudta eldönteni, mi legyen a következő: egyetemre menni, vagy önként Vietnam gyűjteni érdekességet jövőbeli kreativitás. Az a tény, hogy a jövőben az élet lesz kapcsolatos írás, nem volt kétséges. Anya meggyőzte a fiát, aki minden mást kellett látászavarok, megtagadják Vietnámba menni.


Király főiskolára ment, ahol elkezdett felkészülni egyetemen. És vett egy szövés malom. Munkára van szükség, hogy egy tanulmány. Steve ragasztott csomagolás az áru, és tedd a tartályban. A munka vezetett felhők agresszív patkányokon végzett a pincében. Később ezeket a tapasztalatokat lett az alapja a történet „Éjszakai műszak”.

A University of a jövő "King of Horror" házas. Miután elvégezte a középiskolát, megszerezte a diplomát, úgy döntött, hogy egy élő írásban. De ez nem a bevételt. Ezért Stiven király és a fiatal család létezett szerény jövedelem, a mosókonyha, diákhitel felesége és a kis díjat a történetet az író, aki megjelent magazinok.

Őszén 1971 Stiven King munkát kapott, mint egy angol tanár egy iskolában Hampden, Maine. Folytatta az írást, de úgy tűnik, kezdte elveszíteni bizalmát az irodalmi tehetség. Egy napon a felesége Steve talált egy eldobott kézirata „Carrie” új a kukába. Ledobta a tervezet, nem fejezte be munkáját, amíg a végén. Feleség olvasni a regényt, és kérte a férjét, hogy befejezze azt.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen King regénye "Carrie" | Audiobook-mp3.ru

Író elhagyta a tanítás és költözött a szomszédos Colorado. Itt, a város Boulder, hozta létre, a második sikeres regény „The Shining”.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen King regénye "The Shining" | Ozon.ru

Név Richard Bachman alatt jelentek meg számos regényt King "Long Walk", "Road működik", "Running Man" és a "vékonyabb". Érdemes megjegyezni, hogy a név Bachman író került a „fegyveres”, mert egy lelkes rajongója a jól ismert, amikor a zenei csoport «Bachman-Turner Overdrive».

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen King regénye "The Long Walk" | FB2 könyvtár

Lemondani az alias Stephen King volt, miután leleplezte a barátságos eladó a Washington egyik könyvében található. Ezután regényíró bejelentette, hogy Bachman meghalt rákban.

A 1980-1990, ott van a legjobb Stephen King. Először is, ez a regény "Shooter", ami lett az első a sorozatban, a "The Dark Tower". Ugyanez 1982. rekord 10 nap, írt egy 300 oldalas regény „Running Man”.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
A keretet a televíziós show "The X-Files" | EX-FS

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen King könyv "Lisey története" | Laboratórium Kreatív írás

Magánélete

Mint már említettük, a későbbi felesége Tabitoy Sprus regényíró találkozott az egyetemen. Ezekben a nehéz években, volt egy fia József és lánya Naomi. Később volt egy másik fia - Owen. Tabitha nem idegen az irodalmi tevékenység - nő is akartam csinálni, de ő kilenc regény nagy a kereslet nem használja azt.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stiven King és felesége, Tabitha | Steven King.ru

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen és Tabitha fiával Owen | Uralbiblechurch.livejournal.com

Mint kiderült, az 1980-as években valóban gátat szab király függőség inni és a kábítószer. Meggyőzni tagadta szenvedélybetegségek író fordulni orvosok, család „gyűlt össze” bizonyíték: ők dömpingelt előtte található a szemetet doboz sört, csomagolás Valium, a kokain és a marihuána. Csak akkor, horror, amikor meglátta a szőnyegen mindezt „vagyon”, Stiven King elismerte a betegség és a segítségét kérte a szakértők.

Az első munka írta felépülését követően volt a regény „Needful dolgok”.

Stiven King - Életrajz, a személyes élet, könyvek, filmek és hírek 2017
Stephen King regénye "Needful dolgok" | FB2 könyvtár

Feleségével együtt Stiven King tulajdonában három rendi: Bangor, Lovell és Sarasota. Múlt télen, a családi látogatások. Nem található a partján a meleg Mexikói-öböl Floridában.

Ma, az író és felesége, négy unokája van.

Stephen King fia is megtette az első lépéseket írásban. Lánya Naomi regényírás nem szereti. Köztudott, hogy áll a kapcsolat a tanár Tandekoy teológia.

bibliográfia

20 kép: Stiven King →