Rate hangszóró „all inclusive s» - csatlakoztatása vagy leválasztása

Ez egy nagy lehetőség a MegaFon előfizetőknek, akik nem sok hívások havonta, és töltsön egy kis forgalom az interneten. Rate Megafon „Minden benne S» - köztes lehetőség között XS és a vonal árakkal M »all-inclusive«. Egy nagyszerű lehetőség egy nagyobb közönség előfizetők, akiknek szükségük van, hogy nem csak felhívja a hazai területen, vagy az egész ország területén, hanem használni 3G, 4G, üzeneteket küldhet tartozik.Ez a tarifa lesz sokkal jövedelmezőbb, mint az állandó fizetési egyes szolgáltatások külön-külön.

Fare feltételek „All Inclusive S»

Mi meg fogja vizsgálni a példáját Sztavropol Terület (Észak-Kaukázus).

A csatlakoztatás után az előfizető nem kerül felszámolásra, a következő szolgáltatásokat és lehetőségeket:

  • 450 perc hívások - Előfizető kezdeményezhet hívásokat mind a hazai területen, és az egész ország területén. Ha a hívás korlát elérésekor vége előtt a hónap automatikusan aktiválódik, feltéve top számlázás csomagot. Kéri, hogy a hazai területen nem változott, összege 0 rubelt, de ez kizárólag a előfizetőket MegaFon! Ha hívásokat más mobil szolgáltatók, a költség percenként eléri a 1,2 rubelt. Hívások mobil számát Megafon lakásukon kívül régió (egész területén az Orosz Föderáció) lesz 3 rubelt percenként. Különösen a Sztavropol Terület is érvényes lehetőség „United kaukázusi”, amely lehetővé teszi, hogy a hívások árán 2,9 rubelt az első percben és 1,9 rubelt minden további is.
  • 450 álláshely - a felhasználó küldhet nemcsak szöveges üzeneteket, de és MMS. Miután a korlát elérésekor hívások költsége 1 SMS lesz 1,9 rubelt bármennyi mobilszolgáltatók Oroszország, otthon régióban. MMS érték bármennyi szereplők, köztük Megafon, 7 rubel.
  • 3 GB forgalom - helyi telefon, ingyenes adatok továbbítására és vételére csomagot a 3G technológia, 4G Magyarország egész területén. Felhasználási nemcsak az lehetséges egy mobil eszköz, hanem a tablet PC egy USB-modem. Abban az esetben tölt kapott forgalom, a sebesség akár 64 kb, mielőtt a következő töltés. Ha azt szeretnénk, hogy növelje a sebességet, akkor az egyik lehetőség „meghosszabbítása sebesség” az igényektől függően. Csatlakozás szolgáltatásokat bármikor. Nincs korlátozva, hogy hány.


A hívások költségét külföldön kerül kiszámításra az alábbi árakon:

  • A műholdas távközlés - 313 rubel percenként
  • Európa - 55 rubel percenként
  • CIS - 35 rubel percenként
  • Az ország többi részén - a 75 rubelt percenként
  • Dél-Oszétia - 2 rubel (feltéve, hogy csinál egy kimenő hívás a számokat Ostelecom)

a hívások költségét más országokba befolyásolhatják a kiigazítás az ebben a díjcsomagban, úgy néz csatlakoztatása előtt naprakész információt a honlapján a cég Megafon a régióban.

Az ára összekötő „All Inclusive S»

Rate hangszóró „all inclusive s» - csatlakoztatása vagy leválasztása
A csatlakozás költsége díjcsomag Megafon „All Inclusive S» 250 rubelt (a felülvizsgálat, felidézzük, beszélünk a Sztavropol régió). Csatlakoztatásához, vagy módosítsa a tarifa a felhasználó egyenlege nem lehet kevesebb, mint 250 rubelt nélkül adósságait.

Amikor aktiválódik, a tarifa automatikusan tölti 50% a menetdíj összegét. Később a 16. napon, a fennmaradó összeget el kell osztani a naptári napok száma előtt a hónap végén. Például, a viteldíj 250 rubelt. Kezdetben eltávolította a 125 rubelt, és a 16. napon egy másik 125 osztva 15 nappal, amelyek mindegyike eltávolítjuk egy bizonyos összeget fizetni. A következő hónapban, az összeget kell eljárni minden nap, mert a fizetési oszlik meg a teljes naptári hónap.

Hogyan kell csatlakoztatni a tarifa „All Inclusive S»

Ahhoz, hogy csatlakoztassa a díjcsomaghoz, akkor az alábbi módon:

Hogyan kapcsoljuk ki a tarifa „All Inclusive S»

Ennek letiltásához tarifa akkor használja az alábbi módszerek egyikét: