Nyári ponyva kezével

Miután egy kemény hét szeretnék pihenni a szabadban. De a fülledt meleg vagy hirtelen eső kényszerített, hogy elrejtse a szobában. Salvation ebben az esetben faház istállókat pihenésre. Ők segítenek, hogy elrejtse az időjárás, miközben a szabadban. Ezen felül, akkor meg kell védeni a tárolás vagy alternatív zárt garázs az autó. Tudnak előállítani a különböző anyagok, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a kívánt alakú és kivitelezés.Mi magyarázza a népszerűsége napellenzők

Nyári ernyő nagyon gyakori. Látható mellett egy magánházban, szinte minden állomáson. Ez nem meglepő, hiszen az összes előnyt egyéb szerkezetek. Az előnyök közé tartozik:

 • Egyszerű és könnyű kialakítás, amely nem igényel az alapja mindennek.
 • Robusztus, de nem létfontosságú.
 • Cserélhető tető, ami nem kell évente változik.
 • Ez véd az időjárás hatásaitól.
 • Építőipari olcsóbb, mint az építőiparban más hasonló szerkezetek.

Nyári ponyva kezével

Ezzel együtt, csak egy hátránya - produvaemost szél. Nyissa ki az oldalsó részek nem képesek megvédeni a szél ellen. Ez a hiányosság kell figyelembe venni az építkezés során. Fontos, hogy a design robusztus és megbízható, így a szél nem tudja elpusztítani.

fajok sokféleségének

Fényképek ország épületből töltött nálunk. Ezek mindenhol megtalálhatók. És mégis annyira különböző formájú, színű és a design.

A hiányzó struktúra, amely megnyilvánul a szellőzés a szél, gyakran el lehet kerülni, ha csinál egy baldachinos épített házat. Ebben az esetben az ernyő egy kiterjesztése a ház tető. Visor szilárdan rögzítve a házhoz. Így egyrészt védelmet a szél, biztosítani kell.

A második típusú túlnyúlás azt sugallja, hogy az építőipari fog állni eltekintve az összes épületet. Szabadon álló előtetők hasonlít egy esernyő, csak nagyobb mennyiségben.

Nyári ponyva kezével

típusú tető

Nyári előtető különböző álláspontok lehetnek. Ebben a tekintetben lehet:

 • Közvetlen tető (pl parkoló).
 • A ferde tető: egyes és dupla. Mivel a lejtőn a tető a víz folyik egy időben.
 • A komplex tető, amely lehet bármilyen formában. Egészen poluarki.

Van ezek bármelyike ​​elővárosi menhelyek saját kezűleg.

Abból, amit kiontott

Megközelítés, hogy a kiválasztott anyagok a lombkorona kell azzal a felfogással, az alapvető jellemzőit. A fő A keret fém és fa. Az utóbbi években egyre inkább a műanyag csövek.

Nyári ponyva kezével

Ami anyagok tetők gyakran választanak polikarbonát, profilozott, fém, akril, polietilén, pala. különböző polimer anyagok (például, üvegszál), a szövet (szánt sátrak), közönséges üveg is használható.

Lehet használni, és még sok más anyag, amely nem a hagyományos. Minden attól függ, a tulajdonos és az általános elképzelés a site design. Fontos, hogy ne csak választani a kedvenc anyagokat. Meg kell őket megfelelően kombinálhatók egymással, és a kiválasztott nyílik a lombkorona. Nézzük néhány a legnépszerűbb lehetőségeket.

Fából és polikarbonát, szomszédos volt a ház

Válaszd ki a kedvenc változata az ernyővel a dacha otthon, akkor le kell vonnia a rendszer. Ez segít meghatározni a méretét épületek számának szükséges anyagokat. Követve rajzolt rajz kell lennie a kiválasztott területet, hogy az elrendezés támogatja. A kiválasztott terület előkészítése, pre-elszámolási, és egyengetése földre.Mivel a fa az idő miatt időjárási tényezők jöhet elhanyagoltság, szükséges, hogy feldolgozza a biztonsági berendezések. Használhatja antiszeptikumok, alapozó, festék.

Nyári ponyva kezével

Polikarbonát - az egyik az új anyag, amelynek számos előnye van. Ez könnyű, könnyen telepíthető, ez lehetővé teszi, hogy adja át a fény és ugyanakkor véd a csapadék.

Megtekintett kupola csatlakozik egy házat. A tető is hajlik. Ez azt jelenti, hogy a támogatás séta a fal mentén, hosszabb lesz. Mancsok csinálnak a 40-50 cm-rel rövidebb. Miután megmérték a kívánt magasságot a falon az épület rögzített vízszintes gerenda. Az építési lombkorona Javasoljuk, hogy a fa gerenda egy szakasza 9x9 cm.

Hogy előállítjuk a támogatási furat (elegendő 0,5 m). Ez létrehoz egy párnát a zúzott kő és homok (10 cm). Belül kerülnek támogatásra. Úgy kell szigorúan merőleges. Akkor jelölje be ezt a vízmérték. Ha a támogatást mutattak, tele vannak beton.

A következő lépés - a kapcsolat a rúd, hogy hozzon létre egy keretet. Ehhez a segítségével alkatrészeit vízszintes sávok. Top közülük lécezés és a szarufák vannak telepítve.

Mivel ez a fajta ország polikarbonát előtető, akkor elő kell készíteni. Ebből a célból a lapok egymáshoz oly módon, hogy megkapjuk megfogant tetőfedő felbontás. Ez megkönnyíti, ha a HP-profil és a thermowashers. Munkát a magasban nehéz. Ezért minden lehetséges munkát jobban teljesítenek a földön. A telepítés után polikarbonát kupola láda tekinthető kész.

Nyári ponyva kezével

Leválasztott ernyővel fém fóliából és

Padlók nagyobb súlya, mint például polikarbonát. Ezért leggyakrabban rögzítenek egy fémből készült keret.

A szennyvíz a fém cső térközzel elrendezett 1 m-re egymástól. A teljes szám függ a méret elővárosi lombkorona. Supports mélyült 60 cm a földre. Ehhez készül egy gödör tele párnát a homok és kavics, öntött a beton.

Szárítás után az oldatot folytassa a telepítést a vízszintes gerendák. Ezek kapcsolódnak hegesztéssel. Akkor biztosan használni a kapcsolatot csavarok segítségével. De ez nagyon zavaró, és időigényes folyamat. A fedélléc használhatja kisebb átmérőjű csövek.

Az építőiparban a rögzítő hullámkarton a ládában. Ez használ önmetsző csavarokkal.

Szövet-

Úgy fog kinézni, eredeti és festői villa napellenző, amelyek felhasználásával előállított szövetet. A keret ebben az esetben nem különbözik a változat más típusú tetőfedő. A különböző szövet szín választja ki a megfelelő opciót a teljes része a kép vagy például a hangulat. Az egyetlen negatív az ünnepi túlnyúlás, hogy napellenző szövet el kell távolítani évente. Végén a meleg évszakban sátor eltávolítjuk. A kezdete a következő szezonban, a szövet van rögzítve újra.

Nyári ponyva kezével

polipropilén csövekbe

Hála a modern anyagok építeni egy fészer a nyaralók lehet egyszerű módon. Az egyik ilyen lehetőség magában foglalja a PVC csövek.

Az építőiparban a pajta tető lekerekített vinil-2 cső szükség van körülbelül 5 m hosszú és sűrű polietilén (napellenző szövet). Attól függően, hogy a méret a kész egy darab szövet. Meg lehet tenni ki több részből áll. Számára varrott hurok (40 db.), Amely tartalmazza majd az anyagot, hogy a keret. Ez kiterjeszti a hurok cső.

A kiválasztott terület van elhelyezve csapok, rámutatva, hogy támogatja helyét. Elmondása szerint az építési beállítva. Pipes csak felgyorsította a földbe.

A polipropilén csővezetékek lehet építeni, és egy téglalap alakú napellenző. Ehhez meg kell, hogy összekapcsolják őket oly módon, hogy kapjunk egy téglalap alakú tető. Top szövet kapcsolódik.

Nyári ponyva kezével

Beszélnünk kell erről a lehetőségről túlnyúlás a vászontető. Ezek azok a szerkezetek, amelyek össze- és szétszerelhető. Ezek viszont vannak osztva típusok, amelyek mindegyike teljesíti feladatát:

 • Függőleges, amely védi a nyílások az ajtók, ablakok, zónás helyiségek (ezek egyfajta partíció).
 • Vízszintes, amelyeket védő sátrak.
 • Erkély, védje a napfénytől és csapadéktól ablakok, erkélyek.
 • Terasz, mely megóvja terasz.
 • Cover, amelyek védik a falak és a tető.

A fő előnye az ilyen szerkezetek a hordozhatóság. Ezek és széthajtani, ha szükséges.

Nyári kupola lesz egy jó hely a kikapcsolódásra. Ez lehet építeni a saját minimális költségekkel. És meg lehet tölteni egy kicsit, de gyűjteni egy szilárd struktúra sok éven át. Ők lehet telepíteni a ház mellett, a medence, a kedvenc virágágyás. Napellenző megvédi az autót az elemeket. Elrendezve napellenzők felett ülősarokkal, barbecue vagy sütőben grill lesz megbízható védelmet, megtakarítás során zord időjárás. Alatt nagy hő, amely lehetővé teszi a mentés árnyékban, és élvezni minden szépségét és varázsát a meleg időben.

Nyári ponyva kezével