Mire van szükség a billentyűzeten betét gomb

Elég érdekes gombra. És ravasz. Abban az időben, nem tudtam neki hely, és azon tűnődött, miért felvett egy új szöveges eltávolítja a régit? És kiderül, Ez a gomb lehetővé teszi, hogy módosítsa a szöveget, írásban, hogy a tetején az újat. Írta például a „táblázat”, vigye a kurzort előtte, préselt A betét, azt írta: „John”. A második szó lesz írva, hanem az első, ugyanazon a helyen. Most úgy tűnt, a billentyűzetet, ha a kulcs nincs jelen. Tőle több bajt, mint a jó.Mire van szükség a billentyűzeten betét gomb

több mint egy évvel ezelőtt

INSERT - angolul "Insert"

Folyamatosan túllépnek Bekspeysa, felszálltam beszúrása.Az Ige azt tele, mint a régi szöveget el kell hagyni, és szerkesztette válik rendkívül kényelmetlen. Azt írta a szót szeretné beírni külön például együtt. Szeretnék beilleszteni egy szóközt. Én meg a kurzor, TYK. nem volt ott! Gap eltávolítja a levelet, amely követte a kurzort.

Kikapcsolása csak megnyomja a gombot.

Valószínűleg sok program használja ezt a gombot a maga módján, ad neki különböző képességekkel. Mint már említettük itt, könyvelők, a kulcs nagyon tetszik, mert egy kis ujjal való hozzáfűzi a sorban.

Talán kopirovat- illessze be a szöveget, de megint van egy kombinációja a Ctrl + C, vagy a V, akkor lehet használni egy kézzel, és valaki még kényelmesebb egér, és hogy szükségünk van egy másik példány gomb - egy nagy kérdés.

INSERT billentyűt lenyomva a „Shift” gomb:

Microsoft Word:

A táblázat -, akkor egy új sort;

A szöveg - akkor másolja a szöveget, miközben billentyűkombináció segítségével a „CTRL” + „INSERT” (vagy „CTRL” + „C”), a két kulcs kombinációjával lehet használni, mint a „beillesztés” (vagy kulcs „CTRL” + gomb " V „).

Új billentyűzet lassan „push” gomb „INSERT”, hogy növelje a „Törlés” gombot.