Így biztosítva a szerződés teljesítése kötelezettségek - studopediya

Összefoglalva és végrehajtása a szerződéses viszony a felek között (hitelező és az adós) gyakori esetek nem teljesítése vagy nem megfelelő teljesítése kötelezettségek az adós. Abban az esetben, nem teljesítése vagy hibás teljesítése a szerződéses kötelezettségek az adós, aki gyakran nem a telken, hogy megfelel a hitelező követelését. Érdekeinek védelmében a hitelező és a jogalkotó bevezette módon kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében - célzó intézkedések megfelelnek az érdekeit a hitelező. Az egyik ilyen intézkedés a megállapodások megkötését kötelezettségek teljesítésének a hitelező és az adós.Az Art. 329 A polgári törvénykönyv a jogalkotó Magyarország felsorolja a főbb kötelezettségek teljesítését:

Biztosíték, ideértve a jelzálog (jelzálog);

Tartsa az adós tulajdonát;

Hangsúlyozni kell, hogy ez egy nem teljes lista a típusok kötelezettségek teljesítésének ez szerepel csak a legfontosabbak.

2. ismernie kell a vonatkozó szabályok érvénytelenségét kötelezettségek:

rokkantság a megállapodás végrehajtásáról szóló kötelezettség nem jelenti a törlési e kötelezettség (főkötelezettség);

Érvénytelen rokkantsági elsődleges kapcsolódó magában biztosító kötelezettségeit, hacsak törvény eltérően nem rendelkezik (pp 2, 3 evőkanál. 329 CC RF).A mi csoport szerződések teljesítésének biztosítása érdekében a kötelezettségek, amely az alábbi szerződések esetében:

ingatlanfedezet (jelzálog);

jelzálog lakó helyiségek;

Jelzálog épület (építési);

jelzálog föld;

jelzálog befejezetlen építkezés (bérház);

jelzálog bérleti jog;

jelzálog fogyasztói felhasználás épületek (kert, garázs);

Garantáljuk, hogy a hitelszerződés;

garanciák a hitelszerződés szerint;

A szerződés értelmében a zálogjog hitelező által biztosított zálogjog kötelezettség (jelzálog) joga van nemteljesítés esetén az adós a kötelezettség kielégítés értékéből a zálogtárgy előnyösen mielőtt más hitelezők a személy, aki rendelkezik az ingatlan (zálogkötelezett), azzal a különbséggel, törvény által létrehozott.

jelzáloghitel-szerződés - a szerződés ingatlanfedezet, ahol az ingatlan továbbra is az adós tulajdonát, és a hitelező a nemteljesítés esetén az utóbbit kötelezettség megszerezni a jogot, hogy az elégedettség végrehajtása révén az ingatlan.

A szerződés szerint a garancia a kezes vállalja, hogy a hitelező felelős személy teljesítését az utolsó kötelezettségeit egészben vagy részben.

Szerződés bankgarancia kötelezettség a kezes a kérelmet egy másik személy (megbízó) írásbeli kötelezettség a megbízó jogosult (kedvezményezett) összhangban megadott feltételek szerint a kezes felelősséget pénzösszeg. A pénzösszeg a kedvezményezett által kifizetett benyújtásakor írásban kéri annak kifizetésére.