Ima Matrona Moszkva az egészségre a gyermek, az anya erős ima gyermekeknek

Amikor a beteg gyerekek, sok szülő látogatott pánik és szorongás az egészsége a szeretett gyermek. Különösen megy át az anyja, mert közte és a gyermek jelen láthatatlan link.Ilyen nehéz időkben segíthet nemcsak az orvos, és azt írja, hogy a kúra, de erőteljes ima Matrona Moszkva az a gyermek egészségére. Olvasás anyja összpontosul baba egészsége és kéri, hogy segítséget égi hatalmak.

Állandó hazai és elrendelte ima a templomban istentiszteleten az egészségügy - egy igazi esély a gyors fellendülés a gyermek.

Ima anya Matrona a gyermekek egészsége

Az ima sóhaja a gyermek egészségére pillanatok a kétségbeesés és a tehetetlenség az arcát Moszkva öregasszonyok tekinthető erős és hatékony. mert a szent gyerekkori gyógyítani emberi betegségek.

Ima Matrona Moszkva az egészségre a gyermek, az anya erős ima gyermekeknek
St. Matrona Moszkva

Mintegy Szűzanyát Matrona, hallani, fogadni és bemutatja nekünk, bűnösöknek, imádkozás akkor navykshaya egész élete a priimati vyslushivati ​​és az összes szenvedést és gyászoló, hitben és reményben a közbenjárást és segítséget igénybe pomozhenie gyors és csodálatos gyógyulás minden podavayuschi; de nem hiányos, és most a te irgalmasságod, hogy nekünk, méltatlan, nyugtalan mnogosuetnem ebben a világban és nigdezhe vigaszt talál és együttérzés bánat lelki és támogatást bolezneh testi: gyógyít betegség a miénk, hogy megszabaduljon a kísértések és kínjait az ördög, szenvedélyes voyuyuschago, Pomozov hozza mindennapi Ön kereszt, készítsen az összes terhet életének és poteryati benne az Isten képe, az ortodox hitet, a többi a mi Mentésvagy, a remény és a bizalom Istenben, hogy van egy erős és őszinte szeretetet mások számára; Pomozov minket indulás az élet ebben a világban, hogy elérjék a Mennyek minden Isten kedvében proslavlyayusche irgalma és jósága a Mennyei Atya, a Szentháromság slavimago, Atya, Fiú és a Szentlélek, a korosztály vekov.Amin. Áldott Matrona, imádkozzatok, hogy a mi Urunk a gyógyulás, az Isten szolgájának ... (gyermek neve)

Gyermek- és serdülőkori

Matrona született egy falu a tartomány Tula 1881-ben a jámbor család. A szülei dolgoztak folyamatosan, de a munka egy paraszt nem ígért nekik egy speciális vagyon. Egy idős nő a munkaerő úgy döntött, hogy a szülés után az utódok ő ad, hogy az egyik helyi menedéket.

De egy csoda történt, és a terhes nő volt egy álma: egy hatalmas hófehér madár egy emberi arcot, és szorosan becsukom a szemem ült mellét. Anya úgy vélte, hogy a jele, hogy Isten és a bűnös lemondott szándékait.

Ima Matrona Moszkva az egészségre a gyermek, az anya erős ima gyermekeknek
Csodák Szent Matrona születési

Hamarosan egy lánya. Nem volt szemét, és a mellkasán díszített Phillips dudor.A megszületett a baba ragadva: Ne szedje az anyatej a gyors napig. És vétele során a szent keresztségben a font, ahol ő volt a gyermek, akkor felmerült egy felhő. Ez egy speciális jel a atya Basil, aki vezette a szentséget, megjósolta a szentségét a gyermeket, és azt mondta, hogy a gyermek a halála időpontjában megjósolni.

és ez történt a jövőben. Egy családanya játszani kezdett, és hirtelen elhallgatott, majd azt mondta, apa és az anya, hogy csak az apja Basil pihent. Úgy futott be a pap háza, és meggyőzte a helyességéről docherinyh szó.

A helyi gyerekek lány nem játszik, mert verte, hegyes, tolni, lehet ültetni egy lyuk, és nézni, ahogy megpróbál kijutni onnan. Matrona szerettem játszani házban ikonok: ő bérelt őket a falra, suttogva beszélgettek az arcokat, majd megtörölgette ikonok a füléhez, mintha hallgatja a választ. Így a szentek lettek a barátai és társai gyermekkora óta.

Később, a lány kezdte kezelni a beteg gyógyulását. Matróna rendkívüli öröm imádkoznak mindenkinek, aki eljött, így mindenki, aki kér, kap gyógyító és áldás.

szolgáltatás Istenhez

A tinédzser lányát, a matróna a helyi földesúr, hogy a zarándoklat a magyar szent helyek. Sam Ioann Kronshtadsky, amikor rálépett a földön a Szent András székesegyház Kronstadt, elrendelte, hogy a gyülekezet kihagyni. Látta, hogy a közelgő különleges minisztérium áldott a neve Magyarország és a magyar nép a nehéz időkben az üldözés az egyház ellen.

A 16 éves korban a főnővér nem tudott járni, de nem panaszkodnak, és a gondolat esett részesedése a szerencsétlenség Over halászat.

1925 főnővér Lydia YAN'KOVA költözött Moszkvába, de állandó az emberek előtt, és megpróbált munkát találni. Testvéreivel váltak hűséges kommunisták, a jövő szent abbahagyta a kommunikációt.

Áldott rendelkeznek erős lelki látás és a belső látást. Egy nem ismeri a nő azt mondta, hogy a főnővér - szerencsétlen ember, aki nem látta a világot. Áldott meglepte, és azt mondta neki, hogy az Úr megmutatta az egész világ: a hegyek és a fák, a folyók és a tenger, a nap és a madarak, mind a csodálatos szépségét.

Egy nő készül a diploma az építészetben. A projekt menedzsere nem akarja, hogy még nézd meg a munka, így próbálta „megfullad” a hallgató, akinek édesapja időt börtönben. Sőt, a lány maga tűnt neki is gyanús, mert nem nem mondják ki hangosan. Szívű hallgató, attól függ, mely a beteg anya, haza könnyek. Főnővér, aki talált átmeneti menedéket a családban, az esti ígért neki valamit mondani.

Este jött, és elkezdte mesélni, hogy hogyan mennek együtt Olaszországba látogatott Firenze, lásd a munkálatok a nagy mesterek a világon. Matrona látomása volt: ő látta olasz alkotások, Pitti-palota, paloták bonyolult íveket. És azt javasolta a hallgató, meglepve postoyalitsey látás, a dolgozat, hogy a hasonlóság az olasz remekművek. Eredmény - ragyogóan Bizottság elfogadott egy oklevelet!

Azt híresztelik, hogy Sztálin részt vett egy vak holtág. Nyugtatta meg, hogy a németek nem lesz képes, hogy Moszkva.

saját halálát dátum Matrona ismert volt, de az áldott sohasem szűnt meg a rászorulók megsegítésére, a beteg és mindazoknak, akik szeretnének találkozni vele. Ő pihent békésen május 2, 1952 goda.I emlékek temették területén a közbenjárás kolostor a magyar fővárosban.

Hogyan imádkozzunk

Olvassa imák a gyógyulás és a gyermek egészségére, kívánatos a templomban - az Isten házába, de ennek hiányában a lehetőségét, hogy a ház előtt állnak szemben a Szent Matrona és könyörögni segítségért.

És imakönyv, hogy megkeresztelkedik, az ortodox keresztény.

Célszerű, hogy benyújtsák a segítséget a rászorulóknak, lehetséges, hogy hagyjon adományt a templomban.

  • Ima kell származnia a szívet;
  • A kezelési idő szükséges mutatják alázattal és bízni az ima erejét;
  • Meg kell állandóan imádkozni, akkor az eredmény nem lesz gyors;
  • pillanataiban a betegség előrehaladásának hívjanak orvost;
  • amikor a betegség fogyni kezd, folytatnunk kell imádkozni és hálát adni Istennek, és az összes szentek segítségét benyújtani.

Ima a Szent Áldott Matrona Moszkva holtág segítséget csak akkor, ha imádkozik támaszkodni Isten akarata. Ha a laikus nem a Krisztus iránti szeretet és tisztelet Ő szentjei, akkor nem hivatkozhat a legfelsőbb segítséget.

Acathistus ima kommunikáció. Matrona Moszkva