Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2019)

Egyszerű módon át nagy fájlokat

Tipp: A problémák elkerülése érdekében, ha a terhelés nem kell küldeni a mappát mellékleteket. Mielőtt ezeket archiválni kell egy tömörítő program, például a WinRAR, 7zip, WinZip, és így tovább. N.Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 1 - Fájl létrehozása révén a helyi menü

Kevéssé ismert képességeit népszerű e-mail kliensek

Ha egy kis befektetés a 20-25 MB elég lesz, hogy továbbítja a kívánt fájlt az e-mail böngésző küldjön e-mailt kell majd csatolni. Ehhez a végén, vagy küldés előtt figyelni az ikon formájában egy gemkapocs. Kattintva ez hozza meg az ablak, ahol a szükség, hogy jelöljön ki egy fájlt az összes számítógépen.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 2 - hozzáadása egy nagy fájlt egy

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen szerkesztés lehetetlen lenne. A maximum, amit lehet szerkeszteni - a címzettek listáját és a tárgyat. A kísérő szöveget ilyen e-maileket az Outlook lehet hozzá nem minden változata a program.

Ha úgy dönt, hogy küldje el a levelet egy mellékletet, meg kell emlékezni egy szabály. Biztonsági okokból, a többi e-mail kliensek e-mail mellékletként is felfogható, mint egy rosszindulatú objektumot, és a spam üzenetek. Ennek megfelelően, hogy ne veszítse el az információt a címzettnek kell ellenőrizni, hogy ki is.

Kiválasztásának kritériumai olyan átviteli eljárás

Visszatérve a nagy fájlok, vegye figyelembe, hogy a választás a feladó módszer, érdemes odafigyelni, hogy egy nagyon fontos szempont. Azt könnyen meg tudják határozni, hogy a legjobb módszer, amely nem csak megkönnyíti az adatok átvitelét, hanem hogy elfogadják a címzett. Ez a használati gyakoriság vagy átadása ugyanazt a fájlt.

Ha egy adott nagy fájlt szeretnénk átadni a kedvezményezett csak egyszer, akkor jobb, hogy áthaladjon speciális instant szolgáltatásokat. Ezek sok és néhány közülük még egy orosz felület, amely a felhasználó számára fontos, akik nehezen tudják fejleszteni mind az új technológiák és az idegen nyelvek, elsősorban angol. Nyilvánvaló példák az ilyen szolgáltatások egy angol nyelvű és justbeamit.com dropmefiles.com.

Ha a kívánt fájlt átvinni egynél több felhasználó, és például egy pár egy időben, vagy egy nagy fájlt igényel rendszeres küldését különböző időpontokban, szükséges, hogy kihasználják a felhő tároló.

Az előnyök felhő tárolás vagy a felhő meghajtó, hogy tudnak elhelyezni az adatokat a hosszú távú, hanem egy korlátozott számú letöltés vagy korlátozott időtartamra 7-10 nap. Ebben az esetben a fájlok felhőtárhelyen lehet működtetni saját belátása beállítani a hozzáférés típusát őket - nyilvános, azaz mindenki számára hozzáférhető, vagy személyes - ..; kizárólag az Ön számára.

Használata felhő tárolási

Ami a felhő szolgáltatások, használatuk kissé bonyolultabb és igényel egy vagy több feltételt. Például, lehet:

A legnépszerűbb cloud tárolási ma a következők:

Ezzel szemben, a felhasználó megkapja egyéb juttatások. Ezek közül az egyik - nincs szükség a nagy sebességű hálózati kapcsolatot. De ellentétben a többi felhő tárolási szolgáltatásokat nyújt folyamatos hozzáférést biztosít a fájlok és képes megváltoztatni köszönhetően a szinkronizálás funkciót.

Vannak azonban nem kevésbé vonzó és megfizethető lehetőségek hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül, amit az alábbi megjegyzést.

Az azonnali szolgáltatások

  • Problémák a vevőnél alacsony letöltési sebesség;
  • Rövid távú kapcsolat hatékonyságát;
  • Képtelenség, hogy módosítsa a fájlt.


Azonban a fő előnye az ilyen szolgáltatások meghaladják a lehetséges hátrányokat - egyszerű kölcsönhatás küldő és a vevő a felület. Ebben az esetben a címzett fájlt letölteni a készülékre csatlakozik az internethez, ez mindössze néhány kattintással. Az első kattintással - egy fájl linkjét, amelyet a feladó a levélben, futárral vagy SMS-ben, és a második - a letöltés gombra, amely elérhető lesz a böngésző után azonnal linkre kattintva.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 3 - Ablak Dropmefiles

Ami a felhasználó van szükség, mert egy kicsit az idő, hogy küldje el a fájlt jelenlétében egy nagysebességű hálózati kapcsolat. Az ilyen szolgáltatások nem is szükséges a regisztráció, ami csökkenti az átviteli eljárást. Ezért, az egész folyamat csökken a következő eljárások:

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Skype - rejtett funkciókat

Meg kell jegyezni, hogy a szállítmány lehet gyakorolni a nagy fájlokat és programokat használ, hogy a valós életben nem használja. Az egyik példa a jól ismert Skype. Ebben az esetben megvannak a maga előnyei, amelyek nem dicsekedhet egyéb szolgáltatások.

Annak érdekében, hogy küldjön egy nagy fájlt egy Skype gomb használható mellékleteket, mint amikor küldött leveleket e-mailben, vagy egyszerűen húzza a tárolási hely az egeret a chat ablakban a címzett. Ezt követően, feltéve, hogy az alkalmazás elindul, automatikusan töltése, de a sebesség csak attól függ a paraméterek a szolgáltatónak díjcsomagra.

Fontos: ne felejtsük el, hogy a fájlok a hálózaton keresztül jelentősen növeli a terhelést a hálózat, illetve minden alkalmazást, amely használja a hálózati kapcsolatot, beleértve a Skype, akkor működik, ha küldő lassabb.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 5 - A menü Skype

"Rassharte" a PC

Végül, de nagyon maloudachnyh módon küldeni nagy fájlokat, akkor hívja a funkciót megosztása. Ez biztosítja a különböző szolgáltatások, amelyek szintén rendelkeznek saját szabályokat és korlátozásokat. De ugyanakkor közülük könnyen kiválaszthatja a megfelelő, mert nagyon változatos.

Néhány ilyen szolgáltatás telepítése szükséges speciális alkalmazás, például StrongDC. Mások ehhez csak a használata a helyszínen. De integrálja ezeket a szolgáltatásokat az egyik feltétel - a fájl csak akkor lesz elérhető, ha a számítógép csatlakozik a hálózathoz.

Ez a munka megosztása rendszer annak a ténynek köszönhető, hogy nem kell feltölteni a fájlt. Vége hogy érezd jól magad, hogy töltse le a számítógépről bármikor kényelmesen neki a linket, amit generál, így a szolgáltatás vagy a kapcsolódó szoftver hozzáférést bizonyos erőforrásokat a számítógépen.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 6 - Ablak StrongDC ++

Megjegyzés: ez a módszer nem különbözik az energiahatékonyság, hiszen egy állandó kapcsolatot a hálózattal van szükség annak érdekében, hogy a számítógép vagy laptop a tárolt fájl nincs leválasztva az elektromos hálózatról.

A legegyszerűbb módja ennek -, hogy használja a P2P hálózat. Való csatlakozáshoz egy ilyen hálózat van telepítve a számítógépen, például StrongDC. A telepítés után a program konfigurálja azt beírja a szolgáltatás mezőben feltalált egy egyedi felhasználónév (username).

És azt is, a konfiguráció, a Letöltések részben meg kell adnia a mappa (könyvtár), ahol le a fájlokat. És részben Sharing kell adni egy mappát, a fájlokat, ahol lehetővé teszik más felhasználók számára letölthető. Hogy ez szükséges másolni vagy áthelyezni egy nagy fájlt, hogy van.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 7 - Ablak beállítások StrongDC

Tipp: Készítsen ugyanerre a célra egy külön mappát, így a személyes fájlokat nem kap harmadik feleknek

A fájlok válnak elérhetővé, akkor létre kell hozni egy kapcsolatot a p2p hálózat. Ez megköveteli egy kattintás a tétel Public Hub a felhasználói menü és csatlakozzon a hálózathoz. Meg kell jegyezni, hogy néhány hálózat rendelkezik saját kapcsolási szabályok, amelyek kell tüntetni.

Hyde hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül (2017)

Ábra. 8 - Public Hub menü gombra StrongDC

Megvizsgáltuk, hogy a legjobb módja, hogyan lehet átvinni egy nagy fájlt az interneten keresztül, és feltéve, hogy minden előnye és hátránya. Ezért a választás a tiéd. Ügyeljen arra, hogy a fenti feltételeknek, amely segít kiválasztani a megfelelő szolgáltatást és a maximális előnyök és optimális frekvencia működését is.

Tipp: Ha egyik módszer sem nem elégíti ki igényeidet, használja az FTP szerver, ami így vagy úgy, hogy egy sor lehetőséget.

Itt az ideje, hogy elhagyja!

Amikor anyagok használatával az oldalról kell adnia egy hivatkozást az első bekezdésben az eredeti cikket oldal elrendezését jelezve geek-nose.com oldalon

Regisztráció Új fiók

Még senki sem nálunk profilja? bejegyzés