Hogyan válasszuk ki a macska egy magánházban, selhozinfo

Gyengéd és kedves, szerető és érzékeny, elkötelezett és titokzatos - minden a macskákról. Ha úgy dönt, hogy ezt a szép állatot, egy magánházban, meg kell érteni, hogy nem minden fajtájú macskák ideális tartása.Szibériai macska - egy természetes született ragadozó egy erős karakter. Ez általában nem ül egész nap a kezében a tulajdonos, nem dörzsöli az asztal ellenébe, könyörgött, hogy enni, és enni naponta legalább egyszer, és hagyjuk méltósággal konyhában. Csak képest a szibériai macska, cserébe kapsz egy hűség és tisztelet az állatnak. Szibériai macska magas vadászati ​​ösztön, így nem csak a saját, hanem külföldön is soha nem lesz a kis rágcsálók, egerek és patkányok. Szibériai macska fajta jellemzi tökéletesen jó egészséget, és nem fél a hideg időjárás, szeretni fog, természetét. A szerény ellátás, fésű hetente egyszer ő gyönyörű hosszú haj és dörzsöli a fülét olajozott tampont. Odaadás egy macska korlátlan, kész ülni órákig az ágy mellett egy beteg host, addig az könnyebbé válik. Ez tökéletes megoldás, hogy ki a városi környezetben.

Ha azt szeretnénk, hogy egy másik családtag, azután újra az orosz kék macska. Ideális karakter, a kisállat fog folyni könnyedén be környezetbe anélkül, hogy elszakadna a szabályokat, és előírt eljárás a házban. Ez nem rontja a bőr a kanapén, ne tegye a függöny, nem a földre elszórtan cserepes virágok, csak abban az esetben, ha nem zárja le a macskát egy zárt térben, ő meg nyugodtan. Orosz kék macska aktívan részt vesz a családi és az otthoni élet, gyengéd, játékos, akkor jól kijönnek a környéken, mint egy macska, és egy kutya. Macskák orosz kék fajta nagyon intelligens, gyorsan megérteni, mi a jó és mi a rossz, csak elég egy gesztus, hogy ő tudta, hogy. A házban, ahol van egy gyerek, nincs félelem, hogy egy macska a fajta kárt okozhat a kábulat, ő is játszani vele, és soha nem engedje karmai. Orosz kék macska, persze, egy egeret elkapni, és légy jobb, de, mint a szabály, hogy magával rántja a folyamat megfigyelésére. Erre a fajta jellemzi, feltűnésmentes, gazdaszervezetek is barátok.Európai rövid szőrű macska fajta is ideális arra, hogy egy vidéki házban. Ez jó egészséget, ellenállás hő és a hideg, hogy megszabaduljon a ház és a mezőgazdasági patkányok és egerek. Kiválasztása a fogadó család, ez a fajta macska elkezdi másolni a modorát. Nem kell különös gonddal és híres barátságos jellegét. Az etetés válogatós, evés szinte minden élelmiszer, beleértve ételt az asztalra. Háziállatok kijönni nem rossz, de nem szereti a kutyák nagy fajták.

Maine Coon - az egyik legnagyobb fajtájú macskák, amely alkalmas az országát, a kiegyensúlyozott karakter, békésen utal, hogy a tulajdonosok. Az arány a macskák a fajta hasonlít a hazai kutya hozzáállása a mester. Mei-kun lojális, társaságkedvelő, barátságos és mindig próbálja megtalálni mellett a házigazda. Mint tompa, sovány a tulajdonos, hogy énekeljen neki egy dalt. Karbantartása egyszerű, de a fésülés gerincén egy-két alkalommal egy héten még. A gyerekek egyensúlyban, némi méltósággal szenved kínozza kisgyermekek.