Hogyan írjunk egy alkalmazás az útlevelet helyettesítő

Hogyan írjunk egy alkalmazás az útlevelet helyettesítő


Leggyakrabban, az emberek aggódnak a változás az útlevél, azaz a helyes írásmódját a kérelmet. Milyen adatokat kell tenni? Melyik grafikon? A választ ezekre a kérdésekre kap ebben a cikkben.Mielőtt írni egy alkalmazást az útlevél cseréjét 1P alakját. arra ösztönzik, hogy vizsgálja felül a listát a szükséges dokumentumok, amelyek meghatározott rendeletek az útlevél orosz állampolgárok.

Milyen dokumentumok szükségesek a csere az útlevél?

Először is, meg kell írni egy nyilatkozatot, hogy kiad egy új eredeti útlevél. Csatolt egy régi útlevél, amely lehet sérült vagy érvénytelen. Ha a dokumentum hiányzik (elveszett), akkor cserélje ki a születési anyakönyvi kivonat, minden gond nélkül. Továbbá meg kell, hogy a két kép egy bizonyos méretet (általában akkora, mint egy útlevél fényképet raven35 × 45 mm), és a nyilvántartásba vételről szóló igazolás.

Miután összegyűjtötte a szükséges dokumentumokat és fotókat kell írni egy alkalmazást a Szövetségi Migrációs Szolgálat az útlevél cserélni. Annak érdekében, hogy ne pazarolja az idejét sorban, töltse ki az online dokumentum. Ezt a lehetőséget kínálja az egyetlen portál az állami / önkormányzati szolgáltatások. Minden dokumentumot ellenőrizni fogják először, és akkor veszi észre, ami azt jelzi, hogy hova menjen és mit ideje, hogy egy új útlevelet.

A helyes írásmódját alkalmazása (változás útlevél)Van egy minta (alak 1H). Az ilyen kérelmet a helyettesítő útlevél van írva kézzel vagy nyomtatott formában az előírt a számítógépen. Ha írsz kézzel, írásban kell világos és érthető.

1. Az egységes formában 1P a következő: a tetején a teljes dokumentum neve a jobb felső sarokban a lepecsételt űrlap nevét.

2. A kérelmet a szóban forgó (csere) útlevél formájában H1: Az alábbiakban látható a sorokat, hogy ki kell tölteni kézzel, vagy fakó. Ott meg a hónapot és a napot a töltés, valamint a FMS megye kód van megadva. A sorokat és útlevélszám, amíg szabadságra üresen.

3. A további alkalmazás kiadása (csere) útlevél formájában H1 néz ki: meg kell írni a teljes nevét, keresztnevét és apai, adja meg a nem és születési dátumát.

4. Az alábbiakban írunk információt jelenlétében házastárs (név, dátum és hely, a házasság, az illetékes hatóság).

5. Határozza meg a vonatkozó adatok szülők (név, születési dátum).

6. Az összes dokumentum listáját a csere az útlevél nem lesz teljes, ha nem a megfelelően kitöltött jelentkezési lapot, hogy minden mező kitöltése kötelező. Az alábbiakban tájékoztatás a szülők regisztrálja a lakóhely adatokat (hogy egy kullancs), vagy az ülés (hogy egy kullancs másik cellában). Továbbá, adja meg a kezelés helyén.

7. Ha azonban a dokumentumok listája helyére útlevelek ad a korábbi külföldi állampolgár, akkor ajánlott, hogy meghatározza az akvizíció időpontjában a magyar állampolgárságot.

8. Ezt követően, a kérelem kiadására (csere) útlevél 1P bevezetett formában oka a változás dokumentum (elvesztése, ellopása, regisztráció a házasság a megszerzett egy bizonyos életkor, stb.)

9. Az alábbiakban dugta aláírás jelenlétében hivatalos a FMS.

10. Az illetékes szerv viseli szolgáltatási védjegyek. A végén biztosítsa a dokumentum aláírását.

Itt a teljes lista a dokumentumok helyettesítő útlevél és alkalmazási példa. Ha alacsony a látás, akkor lehet alkalmazni, a Szövetségi Migrációs Szolgálat segítségével töltse ki a papírokat. Töltse ki az összes nélkül törlések és blot. Amikor kitölti az online-aláírás nincs hozzárendelve.

Ingyenes letöltés formák és a minta dokumentumokat: