Hogyan lehet eltávolítani az Internet Explorer automatikusan elindul, amikor elkezd nouta

Nos, a megoldás erre a problémára, ha ez a probléma, több. Először is kezdjük-all-öntöltő programok, és távolítsa el belőle az Internet eksplorer. A második lehetőség, és biztosabb: start-Run és írja be az msconfig, és ott lesz autostart. Valójában ott, és távolítsa el az Internet eksproler. És még egy másik módja: beállítja a rendszer eszközök (használom TuneUp), és ott is a képesség, hogy távolítsa el a programot indításkor, és sok más hasznos funkció.Mivel nem akarja az IE, akkor még egy böngésző, hogy vegye meg a beállításokat, és azt az alapértelmezett böngésző, nem lesz szükség, hogy galochku.I írjuk be az oldal, ahol meg szeretne nyitni a böngészőt, és minden.

Ezután kattintson az Indítás a laptop, és ha van, a listán az Internet Explorer, majd kattintson a „kikapcsolni”, és akkor nem aktiválódik a rendszer indításakor.

Mindenesetre típus, mint a CCleaner, amely ingyenesen letölthető, van egy Startup és ott is törölheti a folyamat után noutbuk.I telepíteni a programot a probléma megoldódik is, válasszon egy lehetőséget, hogy Önnek.

Hogyan lehet eltávolítani az Internet Explorer automatikusan elindul, amikor elkezd nouta


Hogyan lehet eltávolítani autorun Internet Explorer

Vannak különböző indítási program vezetői. Nagyon sok használható program Piriform CCleaner. Ez egy olyan program, hogy tisztítsa meg a számítógépet. És akkor lehet használni, különösen, az indítás.

Vannak programok, amelyek egy sokkal erőteljesebb funkciók startup kezelése. Különösen Autoruns származó Sysinternals. De ez a program, akkor kell, hogy legyen nagyon óvatos, és távolítsa el csak azokat a folyamatokat, amelynek célja az biztosan tudja.

Mindkét program ingyenes.

automatikus start Internet Explorer

Pervnochalno a számítógép ne legyen automatikus indítás az Internet Explorer. Ha ez a probléma áll, menjen a Startup menüben, és törölje az Internet Explorer, ha ez nem működik, töltse le a Windows beállításainak menedzser mint Piriform CCleaner, azt Razelikh öntöltő, amely megmutatja az összes programok és folyamatok kezdődik, amikor elindítja a számítógépet, keresse az interneten Explorer és törölje azt.

Hogyan lehet eltávolítani az Internet Explorer automatikusan elindul, amikor elkezd nouta

Nikolai Sosiura [130K]

Automatikus start Internet Explorer, letilthatja a laptop, amíg fut.

Egy kis ingyenes segédprogram CCleaner lehetőség van erre.

Töltse le és telepítse a programot.

Akkor megy a „Tools” - „Startup”. Válassza a lista nem a kívánt programot, és ebben az esetben, az Internet Explorer, és kattintson a „Disable” vagy „Törlés”. Ha úgy dönt, hogy kikapcsolja, akkor vissza tudja állítani őket az indítási program.