Hogyan kell tanítani a baba elaludni a saját

Csak egy kiút - tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját. Valószínűleg az első napokban úgy tűnik, a pokol, de egy vas türelemmel, még mindig sikerül.

Ha lehet tanítani a gyermeket egyedül aludni

Minden attól függ, a temperamentuma a gyermek. Csendes gyerekek így sokkal könnyebb megtanulni elaludni a saját. De kaprizulkami szülők, hogy „izzad”. De ne ess kétségbe, nincs semmi lehetetlen. És tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját - nem a legnehezebb, hogy lehet.

Légy türelmes, nagyon szüksége van. Ha úgy dönt, hogy módosítsa, ne vissza módban megy a végére. Ezen múlik a siker.

Általában a szülők már fél éve, hogy próbálja tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját. De ez még nem minden kiderül. Egy gyerek tanulhat 6 hónap kitöltése csak 4-5 nap, a másik pedig az azonos korú - nem zárkóznak rehabilitáció. Ezért fontos, hogy válassza ki a pillanatot, amikor a gyermek készen áll a változásra.

Semmilyen esetben ne próbálja tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját, ha a morzsa beteg vagy ő fogzás. Ezen a ponton meg kell, hogy több, mint máskor. Szükséges a baba simogatni és gondozás, mintsem globális változások (és neki vannak) az életemben. Ezért, bár akkor jobb elhagyni az ötlet, hogy tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját. Várja meg, amíg a morzsa teljesen meggyógyult, így lesz több esélye van a sikerre.

Hogyan kell tanítani a baba elaludni a saját

Hogyan lehet tanítani a gyermeket, hogy aludni ágyában?

Fedjük le a baba takaróval, szeretnék édes álmok, kapcsolja le a villanyt, és elhagyja a termet. Ne menj el, ne a szomszéd szobában. Hagyja az ajtót résnyire nyitva, hogy hallja, mi folyik a gyerekszoba. És várjon.

Természetesen nem szükséges, hogy remélem, hogy törpe azonnal kapcsolja be a szélről, csukja be a szemét, és zasopit. Nem egy kicsit róla. A baba felébred, hívni, talán még sírni. Ne rohanjon azonnal fut hanyatt-homlok a hálószobába, és kapcsolja be a lámpákat. Várjon 4-5 percig. Ugyanakkor, ne hagyja, hogy a baba sír sokáig. Tipp - „sírni, fáradt és elalszik” - nem a legjobb megoldás. Keresse meg a középutat. Futás az első vinnyog morzsát is, nem szükséges, gyorsan rájön, hogy anya könnyen manipulálható. És a munkájával ér véget egy nagy hiba.

Hogyan kell tanítani a baba elaludni a saját
Ha a gyermek fél, hogy elalszik a saját, amikor a szoba fények ki van kapcsolva, hogy ne nyomja. Kapcsolja be a fény, hanem egy éjjeli. Baba így lesz csendesebb. A legfontosabb dolog most - tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját, világos, akár nem - a második kérdést. Egyébként törpe félek a sötétben és félni, hogy menjen aludni. És ez a probléma sokkal komolyabb.

Ha a baba sír sokáig, bemegy a hálószobába, de a fény nem kapcsol be. Mondjuk, hogy minden rendben van, anyám mellett. Magyarázd el, hogy már túl késő, itt az ideje, hogy ágyba. Tedd a baba, betakarni, hogy a játék és a cumi. Ne maradjon a hálószobában sokáig. Nem kerül amibe kerül, és menj.

Mit lehet tenni minden esetben, amikor megpróbálja tanítani a gyermeket, hogy elalszik a saját?

A legértékesebb tanácsokat ebben az esetben - légy türelmes! Tanítsd meg a gyermeket, hogy elalszik a saját lehet és kell a lehető leghamarabb. Hat hónapos foglalkozik a gyerek sokkal könnyebb, mint a gyermek 2 éves korig.

Nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig fog tartani, ki kell tanítani a kisgyermek aludni az ő kiságyban. Mi birkózott meg ezzel a problémával 8 hónap. Most a lányom 1 év 9 hónap. És ez mikor akar aludni, bemegy a hálószobába. És általában ez elhallgat. Tart a cumi esik az ágyon férjével, amiben egy takarót, és elaludt. Miután az első a „Focus” voltunk döbbenve. Most - ez a norma.