Gyermek nem alszik éjjel (a szeszélyei)

Az alvás nagyon fontos egy fiatal gyerek, mivel segít pihenni a fejlődő szervezetben. A szülőknek azonban gyakran szembesülnek olyan helyzetben, amikor a baba elalszik kemény, csintalan, sír a kiságyban.Gyermek nem alszik éjjel (a szeszélyei)
Ennek eredményeként már álmos gyerekek és fáradt anyukák. Mi van, ha a baba hosszú dobált és a fordulás éjszaka, és hogyan lehet segíteni neki, hogy aludni?

Még ha törpe fáradt a nap folyamán, a szeme összeragadt, még mindig makacsul küzd az álmosság, és nem hajlandó a „maradék mód”.

Néhány gyerek, épp ellenkezőleg, aktívabb és kezdenek viselni körül a lakásban. Ahhoz, hogy nyugodjon meg, hogy segítségre van szükségük a szüleiktől.

Ehhez azonban először meg kell tudni a pontos okát. Forrásokból, mint például az álmatlanság az egyéni minden gyermek számára, de felhívjuk a legjellemzőbb.

Miért a gyermek elalszik a szeszélyei?

Nem szabad elfelejteni, hogy az elalvási nehézséget nem a semmiből jön. Ők figyelmeztetik a jelenléte bármely betegséget, és sérti a képet a baba életét.

Azaz, ha a morzsa nem alszik a születés, talán az oka, hogy a rossz egészségi állapot.

De ha a gyerekek mindig tele gyorsan, majd minden látható ok nélkül megtagadja, hogy ágyba, az ügy valószínűleg változtatni a napi rutin.

Ezért olyan fontos, hogy megtalálja az oka, amiért a gyermek nehezen aludni éjszaka.

Gyermek nem alszik éjjel (a szeszélyei)

 1. Ha egy gyerek játszott el, mielőtt azt mutatják, nagy mozgékonyságot, annál valószínűbb, hogy nem tökéletes idegrendszer „újraindítás”. Természetesen, ilyen állapotban a hosszú és erős álom nem lehet kérdés.
 2. Óvatosan követheti, hogy hány tart, és amikor a nap kezdődik, a többi az utódok. Ha egy törpe lefekszik, például 15.00 és nem 13.00-kor, alszik sokat napközben, akkor nincs elég idő, mielőtt a éjszakai alvás, ezért vannak elalvási nehézség.
 3. Étkezési és gyors fektetést szorosan kapcsolódik egymáshoz. Ha a baba ágyba éhgyomorra, nem tud aludni, mert az éhségérzetet. És ha aludni éhes, felébred a az éjszaka közepén, és elkezd sírni.
 4. Ha éppen ellenkezőleg, törpe sokat eszik vacsorára, egyfajta gravitációs nem engedi neki, hogy aludni. Babák fog szenvedni a kólika, és az idősebb gyermekek várható rémálmok.
 5. A másik oka a elalvási nehézséget válik közérzet - láz, hasi fájdalom, fejfájás. És csecsemőknél fogzás.
 6. Kisgyermekek akut érezni az érzelmi állapot az anya. Gyakori botrányok család, variancia és sír vezet érzelmi izgatottság, amelynek egyik megnyilvánulása van elalvási nehézséget.
 7. Magas vagy alacsony hőmérsékletű levegő a gyerekszoba, a páratartalom hiánya miatt gyakran az oka, hogy a baba alszik rosszul éjjel.
 8. Túl erős fény éjszakai fény, vagy éppen ellenkezőleg, teljes sötétségben nem adnak a gyermekek aludni, és egy másik gyakori oka ébredések éjjel.
 9. Szűkös ébren nem foglalt élénk tevékenység vagy gyakorlat minimális. Elfogadom polutoragodovalaya első baba, már egy bizonyos távolságot lábak egy esti sétára elaludni sokkal gyorsabb, mint a pufók, töltött egész idő alatt egy tolószékben.
 10. A végén, a gyerek elaludni sokáig, ha van egy érdekes játék, amelyben nem játszott elég, és nem akarja elhagyni, akár éjszaka is.


Grudnichok rossz éjszakai alvás - mit tegyünk?

Fontos megjegyezni, hogy a szoptatás a baba elaludni szükséges nyugodt és türelmes anya leginkább.

Kommunikációs nyilvánvaló: az anya izgatott vagy ideges - a gyermek is elkezd aggódni. Ami igazán mély alvás! Tehát az első lépés, hogy a gyors elaludni - pozitív érzelmi állapot a szülők.

 1. Ezen túlmenően, nézd meg a szabadidő baba. Ébrenlét alatt, próbálja meg, hogy minden olyan élénk tevékenységet. Ne feledkezzünk meg az életkornak megfelelő fizikai aktivitás - testmozgás, esetleg úszni a fürdőszobában.
 2. De ne vigyük túlzásba - akkor nem tudja betölteni az esti grudnichka túlzott megjelenítés vagy kínálnak neki mobil játékokat. Úgy tűnik, hogy fáradt fizikailag, hanem túlterhelt idegrendszer nem kap egy jó alvás.
 3. Próbáld tölteni gyermekével a szabadban hosszabb. Az ilyen séták pozitív hatással van a pszichére, és segít a harmonikus fejlődés, és jelentősen javítja a gyermekek alvás.
 4. Ha a gyermek nehéz elaludni, mert a kólika, sürgősen vizsgálja felül a saját menü és megszabadulni okozó ételek puffadás. Ezért, ha az anya a tehéntej gyakran problémákat okoz a hasa az újszülött. Előnyben részesítik a tejtermékek.
 5. Ha ez fogzás, próbálja meg eltávolítani a fájdalmas íny masszázs vagy vásárlási akció érzéstelenítő zselék.
 6. Készítsen saját rituális divergencia az ágyba. Például halmozott az ágyban fürdés után a hideg fürdőt. Ha nem allergia, adjunk hozzá néhány csepp levendulaolaj, ami nyugtató hatású.
 7. Ne becsüljük alá a feltételeket, amelyek mellett teszel a gyerekeket. Kerüljük a hangos zajok, a fények és a más irritáló hatása. Szellőztetni kell, és esetleg visszafogja a szobába, ahol a baba alszik. Ne feledje, hogy szőnyeg, ágy előtetők nem kívánatosak a gyermekek belső, a por gyűjtők.

Ha a gyermek elaludni éjjel-évre és az idősebb

Ahogy öregszünk bizonyos problémák helyébe mások. Így a gyerekek három és hat év, a leggyakoribb oka az alvási zavarok a félelmek és a rémálmok.

Így az első helyen van az érzelmi háttere elalvás nehéz.

Ha a gyermek nem alszik éjjel, emlékszem, a fő feladat -, hogy maradjon nyugodt, türelmes és szerető a kis szeszélyes baba.

Csak ebben az esetben, egy jó alvás garantált az egész családnak!