A méret a munkanélküli-ellátások 2019-ben

A méret a munkanélküli-ellátások 2017-ben

Mit kell tennem, hogy kaphat munkanélküli segélyt?

Ha egy állampolgár akar kaphat munkanélküli segélyt meg kell felelnie bizonyos feltételeknek:

 • Attól a naptól kezdve az elbocsátás nem volt több, mint 12 hónap.
 • Elérhető kell egy igazolást az átlagbér az elmúlt három hónap működés (az összeg az átlagkereset fogja meghatározni a méretét munkanélküli ellátások).
 • Egy évvel azt megelőzően, az elbocsátás a munkavállaló dolgozott legalább 26 hét teljes munkaidőben (vagyis nem kevesebb, mint hat hónap), hogy mit kell egy bejegyzést a foglalkoztatási nyilvántartást a kérelmező.
 • Ennek oka az elbocsátás az utolsó munkahelye nem kell sérti a munkafegyelem.
 • A munkavállaló nem kellett volna kizárták a tanfolyamok, ahol küldték alkalmazottja a Munkaügyi Központ.

Abban az esetben, a fenti feltételek közül legalább egy nem teljesül, elvesztette az állását a kérelmező jogosult arra, hogy csak a minimális támogatásra. Ha a feltételek teljesülnek maradéktalanul, akkor a munkanélküli-ellátás lesz: • 75% -át az átlagbér, előírt tanúsítvány fizetés, az első három hónapban;
 • 60% az átlagos havi fizetés munkanélküli kap a következő 4 hónapban;
 • 45% -a az átlagos havi bér kérelmező kap, amíg a végén az első év, amikor ez az állapot a munkanélküliek.

Ha a kérelmező nem talált munkát egy évet, akkor a második évben a munkaerő-csere, kap egy minimális munkanélküli segélyt. amely növelhető az összeg regionális együttható (az egyes magyarországi régiók).

Felhívjuk figyelmét, - a támogatás összege nem lehet alacsonyabb, mint a minimális, és nem lehet magasabb, mint a maximális munkanélküli ellátások, a kormány által meghatározott.

A minimális és maximális munkanélküli ellátások

Meg kell jegyezni, hogy a számított érték ellátások minden esetben korlátozható (a rendelet a Magyar Kormány „A méret a minimum és maximum értékek a munkanélküli ellátás”):

 • A maximális munkanélküli-ellátás 4900 rubelt havonta.
 • A minimális méret a munkanélküli-ellátás 850 rubelt havonta.

A méret a munkanélküli-ellátások 2017-ben

Ezek a tényezők is vonatkozik azokra a régiókra, ahol a regionális együtthatók alkalmazott bérek. További források fognak fordítani a polgárok, akik ki voltak téve a radioaktivitás csernobili egyesület „Beacon” és a dömping a folyóba Techa.

Milyen hatással van a méret a munkanélküli-ellátás?

Lássuk, mi közvetlenül befolyásolja az összeget és a fizetési időszak:

 • Idő.
 • Előző munkakörülmények.
 • Az okok, amelyek az elbocsátás.

A legtöbb, a gyakorlatban, a méret a munkanélküli ellátások függ az átlagérték a bérek. Vannak kivételek, és mindenek felett, ezek a polgárok számára, hogy:

 • Azt akarják, hogy a munkát az első alkalommal;
 • Ne vegyen részt a munkaerőpiaci aktivitás az év;
 • Az elbocsátás volt vétkes intézkedéseket.

Mennyi idő munkanélküli munkanélküli ellátásban?

A törvény szerint a Magyar „A foglalkoztatás Magyarországon” teljes időtartama fizetési munkanélküli ellátás nem haladhatja meg a 24 naptári hónap teljes on-évben a 36 naptári hónap. Készpénz a munkanélküliek ellátásáról kell fordítani minden hónapban, ha az állampolgár halad ismételt nyilvántartásba a meghatározott időn belül a munkavállalók foglalkoztatási központ.

Re-regisztráció a munkaügyi központ nem tartott több mint kétszer egy hónapban - ezt az eljárást végzik abból a célból, számviteli és ellenőrzési polgárok, akik nem végeznek a munkaerőpiaci aktivitás. Az eljárás befejezése, akkor kell lennie egy állampolgár a foglalkoztatási szolgálat legalább kétszer egy 30 napos időszak konkrét dátumok, kinevezés munkaügyi központ. Citizen rendelkeznie kell a szükséges dokumentumokat. Ha egy munkanélküli nem rendelkezik érvényes jó ok, nem jönnek a megbeszélt időben az újbóli regisztráció és pénzbeli ellátások kifizetésére lehet akár teljesen megszüntethető vagy felfüggeszthető, legfeljebb 3 hónapig.

4. rész 31. cikkének a törvény a Magyar N 1032-1 «On foglalkoztatás Magyarországon”, a következőképpen szól:

Ez csak abban az esetben, ha a munkanélküli nem képes találni egy elfogadható munkát magának az első évben a munkanélküli ellátások, ő jogosult az osztalékfizetés újra a következő 12 hónapban.

Ha a fizetési munkanélküli ellátások megszűnik?

Polgároknak már nem kell fizetni a munkanélküli járadék az alábbi esetekben:

 • Citizen alkalmazunk.
 • foglalkoztatási szolgálat átképzési a munkanélküliek képzése vagy a fizetési ösztöndíj.
 • Munkanélküli költözött másik régióba, és megváltoztatta a lakóhely regisztráció.
 • Egy állampolgár jön a foglalkoztatási szolgálat alávetni újbóli nyilvántartásba eljárások több mint egy hónapig (nem nyújtott alátámasztó dokumentumok megerősítik a jó oka távollét).
 • Citizen megpróbál (vagy egy kis időt kapott) munkanélküli ellátás, az illegális módszerekkel.
 • Citizen ellátásban részesül, ítélték a büntetés szabadságvesztés.
 • Citizen írt egy nyilatkozatot lemond a foglalkoztatás közvetítés központ.
 • Munkanélküli kapott a nyugdíj éves kor előtt a törvényben meghatározott (korai) öregségi nyugdíjban vagy idős kor, beleértve a kinevezését munkaerő nyugdíj öregségi előtt az előírt törvényes határidő (részben a munkaerő öregségi nyugdíj). ellátás folyósítását megszűnik abban az esetben, amikor a polgár felhalmozott szolgálati nyugdíjat az állami nyugdíjra vagy öregségi nyugdíjra.
 • A halál a munkanélküli.

Bizonyos helyzetekben a készpénzfizetésből munkanélküli ellátások felfüggesztésre kerül, legfeljebb 3 hónapig?

 • Denial of a távollét a munkából 2 kínál megfelelő megüresedett.
 • Citizen meg újra regisztrálni, hogy részeg.
 • Citizen kifejezett elutasítása, hogy részt vegyenek a közművek a készpénz ellenében után lejárt 3 hónapos munkanélküliséget. Vagy munkanélküli, nem folytatnak a munkaerőpiaci aktivitás és a pick-up munka az első alkalommal, és nem szakma (specialitás), nem akart menni a képzés által kínált Munkaügyi Központ. Továbbá, arra utal, hogy azok a polgárok, akik nem dolgoztak több mint egy éve, de folytatni szeretné a munkát.
 • Felperes megsértette a kötelező újbóli nyilvántartásba feltételek munkanélküliként, és nem írásos bizonyítékot szolgáltatni érvényes indok.
 • Az utolsó munkahelyén vagy szolgáltatás egyedi elutasította megsértése munkafegyelem vagy bűnös intézkedéseket.
 • Kiűzése állampolgár, aki küldte a munkaügyi központ tanfolyamok az iskola a bűnös intézkedéseket.
 • saját Citizen megállt képzés, amiért küldték a munkaügyi központ.


Meg kell határozni, hogy az az időszak, amelyre fizetési felfüggesztésre került, szerepelni fog a teljes időszakban a munkanélküli-ellátások.

Vannak okok, hogy csökkentse a méretét kifizetések 25% és legfeljebb 30 napban:

 • Ha egy munkanélküli alapos ok nélkül nem jött a munkanélküliség iroda útvonaltervet a munkába vagy iskolába;
 • Ha egy munkanélküli nem jön tárgyalni a munkáltatóval foglalkoztatásra három napon belül attól az időponttól, amikor elküldték a Központ a foglalkoztatás és nem bizonyította, jó oka.

Munkanélküli segély kerül kifizetésre a következő időszakban:

 1. Az időszakban, amikor a munkanélküliek elhagyták otthonukat céljára oktatás szakképző intézmények, a esti vagy levelező tagozaton;
 2. Munkanélküli vett szülési szabadság;
 3. Munkanélküli férfi hívták fel a katonai képzés vagy részt vett tevékenységek előkészítésével kapcsolatos katonai szolgálatra vagy a végrehajtás az állami feladatokat.

Megjegyzés: ezek három felsorolt ​​idő meghosszabbítása a teljes időszakban a munkanélküli és nem számít bele a teljes fizetési határidőt.

Ennek eredményeképpen meg kell jegyezni, hogy néhány fizetne a munkanélküliek nem kapta egy korábbi munkát, a munkaerő cseréje, akkor nem kap több, mint a maximális munkanélküli ellátások - 4900 rubel havonta, és nem kap kevesebb, mint a minimális juttatást 850 rubelt hónapban. Ezek a méretek évente megállapítja a magyar kormány, alapján Magyarország lakosságának és a korrekciós tényezőket, amelyek figyelembe veszik a munkanélküliségi ráta Magyarországon.

Az egyetlen tényező, amely befolyásolhatja a maximális előny lehet a regionális együttható kiszámításához bére egy konkrét régióba, a köztársaság, terület, amennyire csak lehetséges, egyenlő, mint 2.0 (például a Kuril-szigetek, illetve a területén Csukotka autonóm körzet).

Olga, munkaügyi központok nem célja, hogy megoldja a pénzügyi problémák a polgárok, ezeket az eszközöket csak közvetítőként találni egy megfelelő állást vagy képzést a munkanélküliek új készségek és az átképzés, a munkanélküliség pedig célzó minimális segítséget nyújt a polgároknak, különben sok „akasztottak a nyak” az adófizető év!

Lehet, hogy ez a legjobb, vagy a „szakmai” a munkanélküliek lenne ugyanaz, mint az EU-ban és az Egyesült Államokban - a munka egy kicsit a varjak, és újra a tőzsdén az előnyeit!

„Munkaügyi központok nem az a céljuk, hogy megoldja a pénzügyi problémák a polgárok” - és ki kell dönteni, ha nem? Az összes országban, ez a foglalkoztatási szolgálat megoldja a pénzügyi problémák a munkanélküli. Ha teljesen inkompetens ezekben a kérdésekben, akkor nem szükséges, így kategorikusan azt képtelenség. Tájékoztatásul közöljük, hogy hazánkban a minimális munkanélküli segély 850 rubelt. havonta, míg egy munkanélküli megmondani, hogy mi tetszik, és élni ezt a pénzt, és nem merik, hogy vegyenek részt extra jövedelem, különben nem fogunk csak elvenni tőled az összes pénzt, amit kapott tőlünk, de mi is beveszünk a csalás. Munkanélküli diktálják a feltételeket, amelyek alapján ő maga megoldani a pénzügyi problémákat nem lehet elvileg.

Minden épkézláb állampolgár magának kell megoldani a pénzügyi problémákat, ez elég nyilvánvaló, hogy az ilyen kérdések merülnek fel a 21. században a kapitalizmus! Minden véget ért a szovjet hatalom, és senki ne selypegtek veled! Most megy keresztül egy külső körülmény, hogy az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában évszázadok, válása előtt egy ország egy erős gazdaság, ami miatt meg lehet tartani a „szociális”. Tehát 50 freebies nem lesz az elkövetkező években, ehhez az szükséges, hogy elfogadja, és lépni, támaszkodva elsősorban a magukat! Kap követelte oktatás követelte szakma, állandóan tanulás, készen áll a versenyre nemcsak a többi alkalmazottak, hanem az automatizált vonalak és minden robotot (AI).

Csak a lakóhely (állandó regisztráció) lehet jegyezve a munkaügyi hivatal, az ideiglenes ne tegye.

Jó napot! Mondd, kérlek, egy héttel ezelőtt abbahagytam, de két évig tanult a főiskolán, majd ösztöndíjjal a jó tanulmányi 600₽. hogy ezt az ösztöndíjat a jövedelem figyelembe kell venni, amikor beállítja a foglalkoztatási szolgálat és hogy lesz-e oka a tagadása a munkanélküli-ellátások

Üdvözlünk! Mondd kérlek, ha 14 év alatti életkor és kifosztották% gyermekgondozási meghaladja 4900, akkor azt kell, hogy 4900 vagy annál több?

Jó napot, Natalia!
Abból a célból, munkanélküli ellátások% a átlagbér szükség van egy 12 hónapos időszak idején a kezelés a munkaügyi központ legalább 26
hetes fizetett munka egy teljes nap, teljes munkaidőben. A maximális munkanélküli-ellátás 4900 rubel. + Regionális együttható (ha lehet).

Jó napot, Irina!
Munkanélküli ellátások akkor beállítva. A maximális munkanélküli-ellátás 4900 rubel. + Regionális együttható (attól függően, hogy a régió).

Jó napot, Catherine!
munkanélküli ellátások akkor kell beállítani, hogy a legkisebb méret (ha nincs 26 hetes fizetett munka). Az előny fizetik hat hónap (az első fizetési határidő). Az alkalmazás teljes időtartama munkanélküli ellátás nem haladhatja meg összesen 12 hónapot az év 18 hónap.
Munkanélküli polgárok, akik nem foglalkoztatott, miután az első a munkanélküli ellátás idejének, jogosult újra munkanélküli ellátások.

Mivel van 12 hónap a kezelés időpontjában a munkaügyi központ kevesebb mint 26 hetes fizetett munka egy teljes munkanapon át heti teljes munkaideje, akkor valószínű, hogy a minimális munkanélküli segélyt.

Helló Kérem, mondja meg, ha a lány hivatalosan csak dolgozott fél évig, mielőtt teherbe esik (azaz a foglalkoztatás időtartama három hónap), akkor is számíthat, hogy mi anyagi segítséget vagy gyermek támogatása?

Lásd a két lehetőség - vagy munkanélküli ellátásban részesülnek (de ez valószínűleg minimális - 850 rubel egy hónap) kaptak, vagy a gyes. Nem tud kettesével.

Kérem, mondja meg. 14.03.12-10.06.16 dolgozott az állam. szolgáltatás.
6/24/16 on 26/09/16 másik cégnél. Vettem a tanúsítvány átlagkereset az utolsó feladat. Meg van írva, hogy én dolgoztam 12 hetes teljes munkaidős 7,2 órán át. Az átlagkereset összege 31.427r az elmúlt három hónapban. Elmentem a munkaügyi központ, azt mondták nekem, hogy nincs értelme, hogy a tanúsítvány az állam. szolgáltatás, amely továbbra is minimális. juttatás. Igaz ez? Vagy vegyük az összes ugyanazt a tanúsítványt, és küldje kettő?

Ahhoz, hogy megkapja a munkanélküli ellátások kivételével a minimálisan szükséges 12 hónapon át a kezelés időpontjában a munkaügyi központ dolgozni, legalább 26 hetes egész napos, teljes munkaidőben.

Üdvözlünk! Voltam szabadság gyermekgondozási amikor a szervezet, ahol dolgoztam, megszűnt. Én regisztrált a munkaügyi központ és fogadni előnyeit, hogy megszüntesse három hónapon belül, ahogy lennie kell a törvény szerint. Végén a három hónap, én szerepel a munkaügyi központ egy hónapig, majd a munkát. Kérdés: Munkaügyi Központ részleges hónapban, hogy már kellett fizetni, én becsuktam az utasítás a minimálbér, bár egy igazolást az átlagbér dolgozni, hoztam őket megelőző időszak a szülési szabadság és fizetés nem volt több, mint tisztességes. Munkaügyi Központ arra a tényre utal, hogy idézem: „Az év előtt munkavállaló elbocsátása működnie kellett volna legalább 26 héten át teljes munkaidőben.” Függetlenül attól, hogy ez a feltétel nevezik „dekretnitsam”? Igaz, hogy én felhalmozott juttatásokat? Előre is köszönöm!

Tehát azt szeretnénk, hogy kicseréljék, vagy vissza a pénzt, hogy túlfizetett? Megéri ezt az összeget az elmúlt fél hónap az időt és az idegeket?

Üdvözlünk!
Miért írtad, hogy a juttatások kifizetését kell szüntetni, és a jövőben is meg kell fizetni az irányt a munkanélküliek át-, illetve továbbképzése a fizetési az ösztöndíj? Ha jól értem, akkor a juttatás kerül kifizetésre miatt átmenetileg Fellowship fizetett, majd cikkelye szerint. 34 A 3. igénypont. „Az állampolgárok, akik a szakképzés vagy a pótlólagos szakmai képzés felé munkaközvetítők és elismert az előírt módon munkanélküliek, a munkanélküli ellátás összhangban meghatározott eljárásnak 30. cikkével létrehozott e törvény”

Helló I Pasha. Alkalmazott Munkaügyi Központ kiderült, hogy én vagyok az egyetemen tanuló és kérte, hogy mutassa meg neki a megfelelő igazolást a tanulmányi helyétől. K: Ha hoztam -os foglalkoztatási ezt a segítséget, akkor ott lesz a jövőben, hogy pénzt fizetni a munkanélküli ellátások?