Geographic specializáció - studopediya

Mivel a termelési energiára van szüksége, a munkaerő, a nyersanyagok és a víz, gyakran kell helyezni távol fő piacokon. Teljesítmény előállításához szükséges áruk, csökkentsék a szállítási költségeket általában közel helyezkedik el a forrásokat az anyagi források. Ez a stratégia a földrajzi elszigeteltség gazdaságosan termelés. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a földrajzi elszigeteltség jelenti szállítás készletei komponenseknek a futószalagról.Földrajzi elszigeteltség is felmerül az igény a tartalékok, amelyek lehetséges, hogy egy bizonyos meghatározott termékek eladása.

Ezt a funkciót valósítja meg felhalmozását félkész termékeket a különböző szakaszaiban a termelési folyamat, és ezáltal biztosítja a maximális hatékonyságot a vállalat. Konszolidáció Az erőforrások előállítására és szállítására az egyes termékek gazdaságilag nyereséges. Elosztása során, az összesített előre raktárkészlet adnak arra, hogy küldjön az ügyfelek meglehetősen kiterjedt, party termékek alacsony áron.Az egyensúly a kereslet és a kínálat.

A harmadik funkció tartalékok társított között eltelt időt az árutermelés és a fogyasztás. Kiegyensúlyozó tartalékok hozzájárulnak a termelés hatékonysága változó kereslet. Idő közötti szakadék áthidalása termelés és a fogyasztás egy ütemezési probléma.

Ellen védelmet nyújtó bizonytalanság.

Biztosítási állomány jellemző áll simítás ingadozása kereslet vagy kínálat. Annak szükségességét, hogy a biztosítási tartalékok ered a bizonytalanság a jövőbeni értékesítési és kellékek kiegészítésére a rendelkezésre álló források. A legfontosabb feladat a tervezés célja, hogy meghatározza a szükséges mennyiségű biztosítási tartalékok. A legtöbb felesleges tartalékok - az, sőt, a nem megfelelő tervezés.

Biztosítási állomány ellen nyújtanak védelmet kétféle bizonytalanság. Először is, abban az esetben, ha a kereslet a funkcionális ciklus magasabb a vártnál. Másodszor, ha a rezgések a funkcionális ciklus időtartamát.