Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Témák változtatható újév reggelén, és nem mindig a boltban megtalálható a farsangi jelmez, például a lovakat. Kilépés -, hogy hozzon létre egy újévi ruha kezével.Nem feltétlenül, hogy hozzon létre teljes mértékben igazodó, a ló a saját kezével. Egyetlen részlet - lófej maszk. létrehozni a kívánt képet, például az alábbi fotó.

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

A legegyszerűbb lehetőség -, hogy egy kör-pad a derék, a szövet és díszítik a játék ló. Egy ilyen „öltöny” lényeges, nemcsak a fiatalok a gyerekek, hanem a felnőttek számára. Still - ezt a ruhát nagyon praktikus: tenni / eltávolítani egy ilyen ruha lehet percek alatt.

A bonyolultabb, de megoldható, lehetőség -, hogy csak egy ilyen játék ló a derék:

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Ha úgy dönt, hogy egy teljes öltöny lovak kezüket - ne aggódj, ez könnyen elkészíthető, az egyetlen feltétel, - meg kell, hogy vegye figyelembe a gyermek életkorát.

Ló jelmez a kisgyermekek

A gyerekek meg kell választani a legegyszerűbb lehetőség, mert ez lesz a nehéz, hogy egy szigorúan zárt ruha sokáig.

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével
A tökéletes ruha a baba ló mellény vagy garbó kombinált nadrág / nadrág vagy szoknya. Természetes színek beállítva, hogy barna, vörös vagy fehér. Mivel a farok használhatja gyapjú szálak, a felső mesterséges hajtincseket.

Egy kalap ez sokkal nehezebb, mert a gyerekek nehéz ez sokáig.

De akkor jön egy egyszerű lehetőség: hogy a kupakot egy anyag színe alkalmas a ruha teszi a sörényét ugyanolyan anyagú, mint a farok.

Vagy a legegyszerűbb lehetőség: így karton kötés körül a fejét, és ragadt rá szájkosár rajz lovakat.

Ló jelmez óvodáskorú gyermekek

Óvodáskorú gyerekek, ez már lehet tervezni bonyolult jelmezek. Ezen időszak után, a baba szeret öltözködni, és azt akarja, hogy szokatlan. jelmez részei ki lehet vágni, mint egy egyszerű kezeslábas (a minta lehet venni az interneten). A csatlakoztatás részleteit, akkor a gél fegyvert ragasztás részei. Azáltal, overall kell varrni a motorháztető, amelyre varrni arc lovakat.Face gyártható cseppek formájában, hogy töltse meg habbal, varrni fül kantár ragasztó szem és az orr, varrni sörényét.

Mane gyártható karton formájában egy sor háromszög vagy szőr használat szélétől a motorháztető régi kabát.

A farok is készül, gyapjú fonal és a szintetikus szálak, és ez lehet készült filc a címer a végén.

Mivel a legegyszerűbb lehetőség, akkor vegyél egy kabát, vagy kapucnis barna varrni az arcát ló, sörény és a farok.

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Suit ló iskolásoknak

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Tizenévesek szükség komolyabb ruhák. Lányok használhatja a ruhát árnyalatú barna, varrni a farok rá. Mivel a fejfedő lehet, hogy az egyik oldalon a karika varrni hosszú haj áramló anyag és rögzítse sörényét. A sörény karton tizenévesek nem releváns.

A fiúk a legalkalmasabb barna színű, mint lehetőség - sport. Alkalmas kalap fejfedő, amelyre a belső szükséges varrni a sörény és a külső fül.

És néhány ötlet, hogy létrehozza a ló öltöny saját kezűleg

A legegyszerűbb jelmez - értelmezése a ló téma - ruhák lovas, jockey, stb teszi az ilyen ruhák elemi - .. Leggings, kabát, csizma, garbó, sapka keménykalap és újévi öltönyt az iskola újévi bál kész!

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

A kifinomultabb ruhában - ló ruha készült JumpSuit. Azonban egy ilyen ruha alatt a hatalom nem csak varrni kézimunka a tapasztalat.

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Ha tudod, hogyan kell felépíteni egy minta nadrág és ing, akkor épít egy mintát kezeslábas könnyen. A szájkosár ló sörénye és farka könnyen elvégezhető, ha elolvassa ezt a cikket.

És a legtöbb, bonyolult jelmezek lovak, amelyeket elsősorban a szakmai színházi produkciók, íme:

Az ötlet egy kosztümös lovas kezével

Itt is nem jó szokások és készségek nem.

Van felsorolt ​​néhány ötlet, hogy létrehozza a ló ruha kezével. Valójában sokkal több, és akkor jön valami saját. Ne féljen kísérletezni! Hozd létre a karácsonyi hangulatot a kezével.