Animal pak - áttekintést ad a vitaminok, blog Mikhail Ivanov

Az elmúlt szezonban, ittam vitaminok Animal Pak, akik közül a legjobbak azok számára, akik részt vesznek a sport kapcsolódó állóképességet. Ők még több mint 30 éve, és ez idő alatt a készítmény többször változott.A látszólagos különbség a két vitaminok, adagonként 11 pirula!

Alexander, miért van szükségünk vitaminokat? Lehetséges, hogy őket a rendes étel?

A rendes élettani folyamatok, az egyik kell, hogy az élelmiszer legalább 40 anyagok (fehérjék, zsírok, szénhidrátok, aminosavak, ásványi anyagok, stb), beleértve a vitaminokat, ezek a szerves anyagok kívülről kell, mert az emberi szervezetben azokat nem, vagy ezek szintézisének sebessége nem elegendő. A legtöbb ember számára ez a forrása a vitaminoknak az élelmiszer, de gyakran előfordul, hogy a szervezetnek szüksége van, nem mindig teljesen elégedettek az élelmiszer fehérjeforrás, amely különösen fontos a sportolók. Ez szükségessé fogadó vitamin komplexek.

Mi a különleges Animal Pak?

Először készítmény. Amellett, hogy optimalizált dózisokban a vitaminok és ásványi anyagok, tartalmaz egy aminosav komplexet (tartalmazza az összes esszenciális aminosav); úgynevezett Perfomance Complex (természetben előforduló komponensek) - a teljesítmény javítása és az állóképességet; antioxidáns komplex és összetett emésztő enzimek, hozzájárul a teljes emésztés.

Érdemes megjegyezni, hogy az A-vitamin komplex használ olimpiai súlyemelő csapat az USA-ban, és ezek egyáltalán nem rossz tanácsot))

Miért van olyan sok tablettát? Nem mindannyian csomagolták be egyet?

Annyi kérték egy ilyen kérdés, a válasz megjelent Animal Pak GYIK hivatalos honlapján, itt van egy gyalogos hálózat fordítás:

Az ajánlott adag - 2 csomag. Tehetek egy? Soha nem ivott több mint egy csomagot.

A válasz erre a kérdésre is elérhető a hivatalos honlapon: a gyártó kijelenti, hogy 1 csomag elég a legtöbb srácok. Ha egy profi sportoló edzés magas intenzitású (képzés nagyobb intenzitás) van szükség, hogy 1 tasak naponta kétszer időközzel 4-12 óra. A választás az Öné!Van, hogy igya meg egyszerre, vagy lehet osztani módszerek?

Nem látok semmi baj, ha a csomag van osztva 2 adag. Ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy a vitaminok jobban felszívódnak, ha figyelembe reggel.

Az egyik tanítványom őrölt vitaminokat keverőbe, és kása, mint csak nem tudott inni a tabletták. Tudok csinálni?

Figyelembe minden vitamin-kiegészítők, meg kell jegyezni, hogy a legtöbb vitamin során elvesznek a felszívódást a gyomor-bélrendszer és a vért. Egy turmixgépben őrölt tablettákat védőbevonat, amely megvédi a vitaminokat a lebomlástól a szájüregben, és a savas környezet a gyomor. Tehát, ha a csomag nem mondják, hogy „rágás”, a tabletta vagy kapszula kell lenyelni, nem raskusyvaya és rágás nélkül.

Animal Pak lassan oldódó vitamin készítmény, tabletta formában, amely lehet emészthető és szívódik fel a szervezetben, hogy 8 órán át, míg a kevésbé vitaminok komponensek kölcsönhatásba lépnek egymással és teljesen megemésztjük.

Fontos az is, hogy csökkentse a veszteséget a vitaminok nagyságrendű vétel, akkor a legjobb, hogy ezeket közben vagy közvetlenül étkezés után. Ebben az esetben ez feltéve lassabb vitaminok felszívódását és csökkentett veszteség. Vitaminok hozott éhgyomorra, gyorsan felszívódik a vérbe, csökkenti az asszimilációs, a veszteségek.

Milyen időben a szezon inni?

Annak megakadályozása érdekében vitaminhiány, figyelembe vitamin komplexek tekinti kötelezőnek időszakban magas képzési és a verseny nyomása. Azt is jelzi kérelemnek minősül, téli-tavaszi szezonban hiánya miatt a vitaminok az élelmiszerekben és csökkenti a szezonális gyümölcsök és zöldségek az étrendben.

Mi természetesen meg kell inni őket? Mennyit kell inni, akkor nem iszik?

Bármely vitamin ismételt befecskendezése a szervezetbe mutatnak maximális aktivitást 1 hónap, majd annak hatékonysága csökken. Állandó vételi vezethet az a tény, hogy a test elveszti képességét a vitaminok távoli étel, továbbá csökkenti a szintézis vitaminok a szervezetben. Ezért van szükség egy periodizációnak, ez lehetővé teszi, hogy fenntartsák az egészséges test és megakadályozza, hogy a tolerancia kialakulása a vitaminok felszívódását. Tehát jobb, ahhoz, hogy a gyártó ajánlásait a tanfolyam után (44 adag) kívánatos, hogy egy kis szünetet 1-2 hónapig.

Vannak-e mellékhatásai?

A leggyakoribb problémák a túladagolás, mivel a készítmény látjuk meghaladó ajánlott napi bevitel, de ez nem a maximumot, a dózist Animal Pak alatt van a legnagyobb megengedett szintet.

Emellett számos figyelmét a változás a vizelet színe, hogy a sav-sárga. Ez annak köszönhető, hogy a kiválasztást a felesleges vízben oldódó vitaminok, amelyek gyorsan ürül ki a szervezetből anélkül, hogy kárt egészségre.

Legnépszerűbb: