10 kérdés magát, ha nem tudja, mit kell tenni az életét - helyszínen a lélek

1. Ha volt élete, amely, mint azt gondolja, amit akar, nem számít, hogy milyen volt a holnap. Ha képzelni az ideális élet, elsősorban a rutin. Mi lenne a tökéletes idő lesz holnap? Milyen lenne különböznek, hogy mit csinálsz most? És emiatt, akkor tökéletes holnap indul csinálsz holnap?3. Ha soha senki nem talált ki, hogy mit tettél az életeddel, hogyan élsz meg? Ha még nem kapott semmit, mi a teendő, mit tennél, mintha, elhaladtunk az időt? Mi lenne érdekes az Ön számára? Mit inspirál?

4. Ha meghalt tegnap, mi lenne a leginkább sajnálom? Stop gondolkodás, hogy ha holnap meghalok ... ha már halott? Mit sajnálsz? Mit szeretnél másképp csinálni?5. Ha lehetne választani az 5 legfontosabb dolog az Ön számára, mi lenne az? Mi ez igazán fontos neked, és legyen - egy kicsit ez. Döntse el a legértékesebb. Elégedettség az életet - ez élni összhangban azzal, amit valóban értéket.

6. Mi az életedben hozza meg a megmagyarázhatatlan móka? Mi tetszik, bár nem értem, hogy miért tetszik? Ez az igazi. Az elme reagál, mit gondol. mit szeretne. És az érzelmek reagálnak valamit, ami igazán rezonál a lelked.

7. Ha tudta, hogy senki sem elítélni, mit tennél. Ha csak dicséretet a munka, az élet és a döntést, mit tennél?

8. Mi volt a legnagyobb kihívás most? Jellemzően ez pontosan az irányt, amelyben meg kell, hogy menjen tovább, mint akkor kell menni közel.

9. Mi történik most? A fő mantra az élet változás: a „Start, ahol van, használni, amit már, amit lehet.” Ellenkező esetben nem lehet.

10. Ha kellett állandóan él ugyanazon a napon, mielőtt a végén élete, mi lenne az?