Végezze önálló szuffiták pvc panelek

Lejtők szükségesek nemcsak egy vonzó megjelenésű ablakok és ajtók, hanem véd a huzat. Mi segít megtanulni, hogyan kell beállítani a lejtők PVC-ablakok magad, akkor nem kell pénzt költeni a Masters, mert ezt a munkát nem igényel bonyolult műveleteket és erőfeszítést igényel.A használatra és előnyeit a termékek

Lejtők PVC-ablakok elsősorban játszani dekoratív szerepet. Ezek nélkül a külseje befejezetlen, érdes alakú, nem jól illeszkednek a belső tér. Beállítása a lejtők, meg lehet oldani ezt a problémát. Ezen kívül lehetőség van megszabadulni a szél fúj, mert a telepítés után a Windows jelen lehet különbség.

A fő probléma a telepítés során az ablak a megőrzése a régi pályán. Leggyakrabban azok sérültek. Még a tapasztalt szakemberek nem tud lépést tartani az ép állapotban az ablak blokk, ha azt szeretné, hogy cserélje ki a szerkezetet. Ezt követően, a tulajdonosok, hogy foglalkozik a helyreállítása a megjelenését. Az előnyös alkalmazása PVC lejt: műanyag panelek kezdetben tökéletesen egyenes, van egy szép szerkezet, nincs szükség az alapozás és festés.

Végezze önálló szuffiták pvc panelek
Előállítása lejtők, ne felejtsük el, a beleket fém ablak tervez. Ők így a teljes szerkezet.

A telepítés során az ablakok meg kell emlékezni, hogy hozzanak menetrendet műanyag ablakok. Anélkül, ezek az elemek az ablakok nem tart sokáig.

Befejező módszerekkel PVC panelek

A hagyományos módon befejező lejtők használata vakolat és festék, de ez a módszer nem fér minden. Ez igen munkaigényes, nem mindig működik tökéletesen egyenes, mint kívánatos, akkor hagy egy csomó szemetet a munka, nem működik elég poros. Ezen kívül, stukkó szerkezet frissíteni kell néhány évente, különben a lejtők elvesztik vonzó megjelenés.

Egy modern módja a befejező - műanyag panelek ablak lejtőkön.
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy eredményeket gyorsan, kis erőfeszítéssel képes megbirkózni a munka egy kezdő. A munka nem tart sokáig, az eredmény jó lesz, függetlenül attól, hogy a készségek területén az építési. Műanyag lejtők könnyen telepíthető, a gyár egy tökéletesen sík alakú, és nem kell frissíteni néhány évvel a telepítés után.

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

, Amelyek alapján a választás?

Lejtők PVC panelek eltérő lehet, és van egy másik célja, tudva, hogy a helyes anyagválasztás.

  • Kőműves - nem a legjobb választás: a munka igényel sok időt hagyott a hulladék. Gipsz magát idővel elveszíti vonzó megjelenés, meg fog történni elég gyorsan, így a festék volna kisiklott évente egyszer, vagy kettő. A hátránya az ilyen típusú lejtőn az a tény, hogy fel vannak szerelve elég hosszú. Néha munka eltart néhány hétig annak a ténynek köszönhető, hogy a vakolat köteles alkalmazni több rétegben, hogy meg kell szárítani külön, de a folyamat sok időt. páralecsapódás képződhet ez a lejtő, ami hatással van, ha nem a legjobb módszer.
  • Néha használják gipszkarton soffits. Ugyanakkor a jelentős hátránya vlagoboyazn. Ez az anyag csak alkalmas beltéri alkalmazások csak azokon a területeken, ahol a páratartalom szint alacsony.
  • PVC ablak lejtőkön a legkényelmesebb és optimális minőség és az ár erre. Nem kell tölteni egy csomó időt a telepítés és befejező, PVC termékek nem fél a nedvesség és alkalmasak beépítésre teljesen olyan szobában, és még befejezni a külső az épület. Ezek hatékony védelmet nyújt a huzat, nem félnek a közvetlen napfény, nem fakulnak, nem igényel évente aktualizált, vagy komplex ellátást. Ha már telepítve műanyag ablakok, a lejtők ugyanabból az anyagból lesz a leginkább illetékes megoldást. Lehetőség van, hogy megtalálja a megfelelő árnyalatot az anyag tökéletesen harmonizál a kerettel.


PVC panelek alkalmas lejtők és abban az esetben, az ablakkeret a fa. A műanyag lehet kiválasztani, hogy megfeleljen a fa vagy laminált hogy az ilyen típusú fa.

PVC-lejtők vannak hátrányai. Például, hogy könnyen megsérülhetnek, amikor mechanikai stressz. Tiszta ilyen anyagok csak akkor lehetséges, külön mosó- és egy nedves ruhával. A telepítés kell tenni óvatosan. Seal lehet kisiklott szilikonnal gitt: Ez lehet szükség abban az esetben, ha a telepítés a repedések vagy hasadékok.

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

szerelési módszerek

Ha szükséges, akkor könnyen telepíthető a lejtők PVC panelek saját kezét. Ez lenne szükség ahhoz, hogy a következő nyilatkozatot:

  • A felület előkészítése ablaknyílás munkát. Ehhez a vágott felesleges hab mag. Ezt kell tenni, miután végül megkeményedik, hogy nem korábban, mint egy nappal a telepítés után az ablakok. nyílás maga kell tisztítani a szennyeződés, tisztítsa meg a portól.
  • Akkor majd szerelje vezető profilban. Ehhez méri a külső széle a profil, tudni, hogy a távolság a párkány, hogy a tetején az ablak megnyitása. Útmutató U alakú profil, meg kell vágni a kívánt darabszámot. Ezt meg lehet tenni ollóval vagy daráló fém.
  • Vágja ki a profilt, akkor folytassa a telepítés. Csatolása ez szükséges csavarokkal a külső része a keret. A felső és oldalsó szakaszok kapcsolódnak azonos módon. A távolság a csavarokat ne haladja meg a 20 cm-t.
  • PVC panel lejtőin ablakok szerelt speciális ládát, így szükség lesz, hogy telepítse először. Annak létrehozását, alkalmas léc 2x4 cm. Meg kell kezdeni a túlsó sarkában a lejtőn, helyezze a rack a széleit a szerkezetet.
  • Lejtők PVC van szerelve a tetején. Akkor aztán az oldalán. A felesleges díszítve. Sam lejtőn rögzítve közös egy közös csavarok segítségével.
  • A tér között, a lejtők és a fal megtelik habbal: ez nem csak jó lesz kijavítani magukat lejtők, hanem hozzon létre egy hő- és hangszigetelés.

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

Végezze önálló szuffiták pvc panelek

Következtetés: PVC ablak soffits a leginkább praktikus és kényelmes anyag a telepítés, amelyet be lehet állítani saját kezűleg, akár anélkül tapasztalat hasonló munkák.