Tenyésztési kacsa otthoni és ipari környezetben

Tenyésztési kacsa az egyik legősibb formája a háztartás. Ez lehet a mai világban egy jó ötlet, hogy hozzon létre egy otthon alapú üzleti a faluban vagy községben. Kacsa tenyésztik termőföld szinte mindenhol, például az országban -, valamint a csirkék. liba vagy állatok - nyulak, nutria vagy görények.A jellemzők

Tenyésztési kacsa otthoni és ipari környezetben
Kezdő vállalkozók meg kell határozniuk a fajta tenyésztési kacsa: pézsma, Peking, vad, mulard vagy néma. Jobb, ha ez lesz a fajta tenyésztési a hús - azok gyorsabban nőnek.

Az egyetlen akadály képest a tenyésztési lehet a hiánya a víz. Mivel kacsa - a vízimadarak, még ha azok a tenyésztésre feltétlenül el kell látni legalább egy kis Prudok. A jelenléte egy kis víztest csökkenti a takarmány költségek tenyésztésre kacsa. De nincs meg az a tó - nem mentség, hogy hagyjon fel a kacsák tenyésztésben a haza.

Ne felejtsük el, hogy egy ilyen komplex üzleti, valamint más fajok számára van egy jó üzleti terv.

Milyen fajta kacsák

A fő cél a tenyésztési kacsákat:

Apropó tenyésztés kacsa, meg kell jegyezni, hogy egy kacsa hoz átlagosan száz tojást egy szezonban. Hogy száz tojást padló száz hagyható a termesztés kiskacsák. Az átlagos súlya a hús egy kiskacsa, megfelelő termesztés, etetés és gondozás lesz körülbelül két kilogramm. Folyamodik egyszerű számtani, akkor könnyen kiszámítható, hogy egy baromfi egy szezonban ki 50 tojást és 100 kg hús.

Mivel a üzemmódba igénytelen vetülék környezeti hőmérséklet, hogy ezek a készítmények az utódok bármely hőmérsékleten, feltéve, hogy ez lesz nulla feletti. Ez egy nagy előnye a kezdők számára ebben az üzleti környezetben az instabilitás és a hőmérséklet változására. Emellett alacsonyabb hőmérsékleten, kacsa egészségének megőrzését, és az egyetlen dolog, amit a hőmérséklet nulla fok alatt hatása van, így az a tény, hogy már nem tojik.

Tenyésztési kacsa otthoni és ipari környezetben
Heti kiskacsák speciális feltételei:

 1. A levegő hőmérséklete legyen harminc fok.
 2. A világítás legyen éjjel-nappal.
 3. A hőmérséklet csökkenése és csökkent a fényviszonyok fokozatosan történik, során a növekedésüket.
 4. Szükségessége kiskacsák séta, de a legjobb megoldás az, hogy jelenítse meg azokat minden víztömeg.
 5. Akkor, amikor a kacsa maga incubates a kiskacsák, ő is megjeleníti őket sétálni vagy úszni. Ha vásárol kiskacsák egy keltetőben, a vállalkozó meg kell játszani egy anya magad, vagy bízd valaki a személyzet optimális feltételeket kell teremteni a gyors és megfelelő növekedést.

Két kilogramm élősúly kiskacsák képesek elérni a következő két hónapban. Általános szabály, hogy ő nyílások egy kacsa a kiskacsák. Azt is előírja számukra a szükséges tevékenységek, mint egy séta a friss levegőn, és hozzáférést biztosít a tó, a tanítás független etetés. De vannak kivételek.Úgy történik, hogy a kiskacsák kikelnek csirke. Ebben az esetben a legfontosabb dolog, amelyből a kiskacsák legyen ártalmatlan, ez - egy tó. A probléma itt az, hogy a vízimadarak ösztön ebben az esetben mindegy érvényesül, és futni fog a kiskacsák a tóban, a csirke még mindig sok a stressz.

Akkor, amikor a tojások kikelnek, szorosan nyomon kell követni annak érdekében, hogy a tojásokat nem romlott. Ez a funkció a kacsa tojás, ellentétben csirke. Kacsa tojás inkubáció alatt károsodhat. Ez annak köszönhető, hogy a behatolást a tojás fertőző vírusok, annak a ténynek köszönhető, hogy a kacsa tojás vannak fosztva az antiszeptikus tulajdonságait. Spoiled tojások megszerezni a szaga hidrogén-szulfid. Ezeket a tojásokat kell a lehető leghamarabb eltávolítani a falazat szennyeződés elkerülése végett a többi tojás.

Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az ilyen gondok, a tojások vannak kitéve alapos ellenőrzést, mielőtt fel keltető kacsa. Tojás nem kell látható sérülés, akkor tisztának kell lennie. De ugyanakkor, hogy mossa, vagy törölje a tojás minden esetben lehetetlen, mivel ez sértené a természetes védő héj, ami viszont hozzájárul a gyors romlása.

Ritkán, de még mindig az, hogy a kacsák nem is gondoskodott a kiskacsák, különösen az ipari tenyésztése ezeknek a madaraknak. Ilyen kellemetlen esemény, a vállalkozó meg kell venni a szerepét az ápolók.

Care kiskacsák

Tenyésztési kacsa otthoni és ipari környezetben
Jellemzők kacsa borjak nevelésére tartalmazza a következő pontokat:

 1. Ducklings az élet első napjaiban kell kénytelen inni keresztül a csőr a pipetta egy kálium-permanganát oldattal.
 2. A második dolog, öntsük az ételt a zöld papírt. Mivel a takarmányt kap zúzott főtt tojást és a zabkása. Használt zöld könyv utánozzák a gyógynövény levél.
 3. Azt is meg kell megszórjuk az élelmiszer magukat és kacsák, mert felébredt ösztön vadászni élelmiszer mozog.
 4. A második napon felajánlott étel folyékony formában. Ennek összetétele ugyanaz, azaz a tojás és a zabkása, de hígítjuk tejjel.

Idővel, a kiskacsák szokni, hogy készítsen saját élelmiszer magukat az ilyen ellátás. A pozitív tulajdonsága a kacsák az egyszerűség az élelmiszerekben. Nyáron, kacsa igényel tenyésztő táplálását, ebben az időben, közvetlenül a tó, kacsák takarmány magukat.

De amikor a test a víz nem áll rendelkezésre, meg kell etetni a kacsákat különleges étel, amelyet előre elkészített. A takarmány összetételét lehetnek: sovány tej, konyhai hulladék, feldolgozásából származó gabonafélék, zöldségek, békalencse és víztározók, termés tetejét. Ezen túlmenően, a kacsák kell etetni az ásványi adalékanyagok: a mészkő szikla, kréta, kagyló puhatestűek, kagylók tojásokból.

Mire számíthat jövedelem tenyésztés kacsa

Tenyésztési kacsa otthoni és ipari környezetben
Az első lépéseket ebben az üzletben kell megvásárolni már nőtt kiskacsák mintegy 40 rubelt per egy kiskacsa. Azoknak kiskacsák kevesebb kell ellátást. Ezen túlmenően, a túlélési arány a kiskacsák jóval magasabb lesz. Tekintettel arra, hogy az ár egy kilogramm kacsahússzállítmányainak mintegy 400-500 rubelt, és az átlagos súlya a kacsa két kilogramm, az egyetlen kacsa hozhat nyereséget az összeg 1000 rubelt egyik csak hús. Az árak az kacsatojásokat körül ingadozik 100 rubelt tíz.

Abban a hitben, hogy az eredmény a háromezer rubelt tojást egy szezonban egy kacsa. Itt is, figyelembe kell venni a jövedelem kacsatoll és a kacsa toll, amelyek ára a térségben 150-200 rubelt kilogrammonként. Így kiderül, hogy a termesztés kacsa, ez nem is olyan reménytelen foglalkozás kezdő üzletember.

Tetszett ez az útmutató, hogyan kell megnyitni a saját vállalkozás a semmiből? Mentés, hogy ne veszítse el.

Nyílt Internet Dropshipping Store

 • Regisztráció SP, lépésről lépésre, hogyan kell megnyitni az IE

 • Hogyan kell megnyitni egy kávéházban a semmiből

 • Hogyan kell megnyitni egy gyermek ruhaüzlet?

 • Hogyan kell megnyitni a fogadási üzlet Magyarországon

 • Hogyan kell megnyitni egy élelmiszerbolt, és mennyibe kerül? Gazdasági és műszaki megvalósíthatóság

 • Hogyan kell megnyitni a gumiabroncs

 • Hogyan kell megnyitni a fitness club?

 • Hogyan kell megnyitni egy szépségszalon

 • Hogyan kell megnyitni egy zálogház

 • Hogyan kell megnyitni egy nyereséges autómosó, töltőállomás

 • Hogyan kell megnyitni egy magánlakás napközi?

 • Hogyan kell megnyitni egy ügyvédi iroda

 • Az ára nyitás és karbantartása az online áruház

  Ha hibát talál, jelölje ki, majd nyomja meg a Shift + Enter vagy kattintson a click ide jelezzék.

  Köszönöm az üzenetet. A közeljövőben kijavítjuk a hibát.