Rezisztív tabletta megjeleníteni, mint a futás, előnyei és hátrányai

Rezisztív tabletta megjeleníteni, mint a futás, előnyei és hátrányai

Rezisztív tabletta megjeleníteni, mint a futás, előnyei és hátrányai

Először is, nézzük meg azt az elvet a rezisztív képernyő érdekében, hogy továbbra is egyértelműen kivenni minden előnye és hátránya. A rezisztív érintőképernyő több rétegből áll egymásra. Minden alkalommal, amikor a felhasználó rákattint a képernyőn, áramkör belsejében történik a membrán, amely a készülék által észlelt. Következő gadget azonnal regisztrálja a változás történt az úton fordult be a fajta koordinátákat, ami lesz képes meghatározni, hogy milyen ponton, ahol megnyomta a kijelzőn, és hogyan kell reagálni. Ha ezen a ponton a címke minden programot, akkor indul el, ha kiderül, a levél, ha gépelés üzenetek - ez jelenik meg a szöveg, és így tovább.

Plus rezisztív képernyő gazdára. Ezek tudható be, és egy igazán nagy szilárdságú, mert a képernyő elő a legjobb fajta üvegszál, és a viszonylag olcsó a készülék a képernyő, ami annak révén érhető el, hogy az egyszerű működési elv, és így sokkal több.

Között a hiányosságokat meg kell jegyezni, az alsó kijelzőn érzékenység frusztráció, mert mi gyakran szükséges, hogy egy tollat, vagy a hosszú körmök - rendes kapcsolatot ujjak egyszerűen nem ismeri fel, és a hiányzó multitouch, amely szintén ezt a könnyű használat megjelenítési technológiát.

Kell választani egy rezisztív kijelző? Minden attól függ, amire szüksége van ennek a modulnak. Például, vásárol egy elektronikus olvasó az ilyen típusú kijelző, akkor nem csak menteni a rend, hanem kap egy rendkívül magas színvonalú készüléket. Mindenesetre, úgy dönt.

Kérjük Értékeld ezt a cikket