Recept tejtermékek zabkása multivarka - Tippek

Sokan csak szeretnek enni tej zabkása, de főzni őket, mint nem minden háziasszony. És mindez azért, mert az a tény, hogy ez elég problémás - tej és arra törekszik, hogy „megússza”, és ásítás, és itt már leégett.De ma a probléma főzés tejtermék porridges megoldott, mert most a piac konyhagépek Ball zárható multivarka - indukciós kemence széles körben alkalmazható. Azonnal érdemes megjegyezni, hogy az egyik automatikus program a főzés szinte bármilyen Multivarki a program „Milk kása”, ami azt jelenti, hogy egy személy funkciók a főzés során minimalizáljuk. Vessen egy pillantást egy pár különböző receptek tejelő zabkása multivarka.

Klasszikus recept tejtermék gabonaféle multivarka a következő. Vállalja a következő termékek:

  1. tej - 0,5 liter;
  2. gríz (bármely akár keverjük össze egy pár gabonafélék) - 100 g;
  3. cukor - 2 tk.;
  4. vaj - 2st.l.;
  5. -1 csipet só;
  6. mazsola - kötelező.

A far főzés előtt alaposan mossa folyó vízzel, majd tedd egy tálba Multivarki. Ott is kell hozzá cukrot, egy csipet sót és a mazsolát (ami szintén kell mosni), és egy darab vajat. A tetején a hozzávalókat meg kell önteni a tejet, és fedjük le fedővel. Multivarku kell venni a „Milk kása” módban, és várjon körülbelül egy órát, amely alatt a sütőben főzni a saját rendetlenség.

Meg kell jegyezni, hogy nincs szükség figyelemmel kíséri a készítmény előállított multivarka kása nem „menekülni”, és éget. Miután a hangjel előállítására lezárás, zabkása lehet elterjedt lemezeken és tálaljuk. De még ha az étel nem távolítják el az indukciós kemence főzés után, nem lehűlni, mint multivarka függetlenül átválthat „fűtés” üzemmódban, és támogatni fogja az edényt egy meleg állapotban az extrahálás előtt.Egy másik hatalmas plusz Multivarki olyan nagyszerű lehetőség, mint egy lehetőséget, hogy késleltesse a főzés elindításához. Vagyis azt, hogy csak le kell tölteni az estét a tálban az indukciós kemence minden szükséges termékek és állítsa be a sütési kezdési ideje felébredni, hogy megkapja a csodálatos tej zabkása, friss és illatos. És biztosítsa, hogy a tejet megrontotta az éjszaka folyamán, meg kell előre főzve, vagy erősen lehűtjük.

A fenti univerzális recept főzésre alkalmas bármely ételt tejjel „Tej kása” módban. De mi van, ha multivarka nem rendelkezik ezzel a programmal? Háziasszonyok ne aggódj, ez nem kevésbé ízletes kását is főtt a „hirtelen hűtés.”

Ez a mód akkor is, ha nem alkalmas a tejtermékek, de ő legalább nem teszi lehetővé, hogy éget vagy „menekülési” tej. Hogy előkészítse a tál nélkül az üzemmód „Milk kása”, akkor használja a következő összetevőket:

  1. dara - 100 g;
  2. tej - 0,3 l;
  3. víz - 0,5 liter;
  4. só, cukor, olaj - ízlés szerint.

Pre gabonafélék kell tisztítani és az előfőzött. Víz kell forralni egy csésze Multivarki közé mód „Gőzölés”. Amikor a víz felforr, meg kell önteni a gabona- és hogy felmelegedjen 2-3 percig, majd adjuk hozzá a tál tejet, cukrot és sót. Meg kell készíteni egy ételt a „hirtelen hűtés” beállított idő 40 perc, majd további 20 percig a „fűtés” üzemmódban. Az étel kész. Tálalás előtt zabkása kell hígítani az olajat.

Mint látható, a tej zabkása főtt multivarka minden gond nélkül. Nem kell állni a tűzhely és folyamatosan keverjük étel. Meg tudod csinálni más dolog, vagy csak pihenni, miközben multivarka mindent elvégez. Jó étvágyat!