Openal - milyen programot, hogy szükséges-e és lehetséges-e, hogy távolítsa el

OpenAl.exe a típusú EXE fájlt társított OpenAL Installer tervezett Windows Software Developer a Windows operációs rendszert. Az utolsó ismert változat OpenAl.exe az 2.0.7.0, amely már elő a Windows. Ez EXE fájl hordoz népszerűségi - 1 csillag és biztonsági értékelése - az „ismeretlen”.OpenAL el akarja távolítani teljesen a számítógép? Ön kap furcsa hibákat eltávolításakor OpenAL? Nem lehet telepíteni a frissített változatát, vagy más programok eltávolítása után OpenAL? Sok számítógép-felhasználó nem tudja teljesen eltávolítani a programot az egyik vagy másik ok miatt. Ha néhány fájlt és alkatrészek a program még a rendszer, ez azt jelenti, hogy a program nem teljesen eltávolítani. Az egyenlegek lelassítja a számítógépet, és ahhoz vezethet, hogy számos probléma, például különös hiba pop-up ablakokat, és a képtelenség, hogy telepíteni más programokat. Nagyon sok módja van, hogy távolítsa el a programot. Egyikük - a Windows a Windows Programok hozzáadása / eltávolítása.

számítógép az átlagos felhasználó, ez a program alig látszik szükségesnek. Így, én egyszer eltávolítjuk a számítógépet, majd kapott a testvére a nemes lyuley. Ő volt a programozó, egy barátommal együtt érdekli játékok és azok fejlődését. Mint kiderült, ez a program valami nagyon szükséges: a munkáját számos audio programok, egyes alkalmazások nélkül nem működik ferde, vagy nem fut, mert itt van, és azt mondták. Egyszerű szavakkal, ahogy azt már kifejtettem, hogy ez a hang gyorsító, hogy a minőség hozza a hangszóró, és még mindig a 3D hatást. Eltávolítása OpenAL, készülj fel arra, hogy sok légköri játék, akkor megjelenik egy üzenet: „az OpenAL: Can`t létre hangeszköz”, ami azt jelenti, hogy a probléma a hang.Openal - milyen programot, hogy szükséges-e és lehetséges-e, hogy távolítsa el

  • Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsra.
  • Válassza OpenAL és megtalálják a Change / Remove távolítsa el a programot.
  • Kövesse a varázsló törli, és távolítsa el a program.

Kézzel eltávolítani a OpenAL SDK kapható beépített Uninstaller

A legtöbb számítógépes programok vannak telepítve együtt eltávolító, ami szintén segít eltávolítani a programot.

  • Kattintson a Start, Minden program, és megtalálja.
  • OpenAL válasszuk ki a mappát, és kattintson annak eltávolítását.
  • Kövesse az utasításokat, és távolítsa el a programot.

Kezdeni eltávolítás, akkor is ezt csinálni:

  • Keresse meg azt a mappát, ahová telepítette a programot.
  • Helye eltávolító (más néven unins000.exe vagy uninstall.exe)
  • Válassza eltávolítást, és kövesse az utasításokat.

Kérjük, ne felejtsük el, hogy a Windows Programok hozzáadása / eltávolítása, és az eltávolító eltávolíthatja csak a fő futtatható program fájlokat, de nem minden program files és alkatrészek. Néhány érvénytelen fájlokat lehet marad a registry. Ahhoz, hogy teljesen eltávolítsa OpenAL, meg kell megszabadulni a csoportok közül hiányában ezek lassítják a számítógép és a blokk telepítése más inkompatibilis programokat.

Törölni ezeket a fájlokat, akkor hajtsa végre a következő lépéseket:

  • Keresse meg és törölje az összes fájlt a rendszer mappát a C: \ Program Files \ C: \ Document and Settings \ All Users \ Application Data \ és a C: \ Documents and Settings \% USER% \ Application Data.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy csak tapasztalt számítógép-felhasználók számára kézzel szerkeszteni a registry, és távolítsa el OpenAL, mert eltávolítjuk registry bejegyzéseket tévedésből vezet súlyos problémák, vagy akár a rendszer összeomlik.