Ne kapcsolja ki a hűtőventilátor

Egy érdekes funkció! Esche újra, és lassan, ha dolgozik - miután a kulcsot a zárban, és végül is nem ez? Ha leállítja a motort, tud dolgozni, de csak azt követően további légáram útját kizárni hősokkot a motor. De ha csak kapcsolja be, még a hideg. Akkor, barátom, hogy foglalkozik a vezetékeket.


Javasolt, hogy távolítsa el a régi csatlakozót ventilátorral és jegesedés rögtönzött relé a kabin (biztos és egy csomó új - lehet venni ugyanazon a helyen a motorháztető alatt), például - húzta relé, tedd a vezetéket a nyílásba lábak (akkor a pokolba vele, a régi vezetéket amely névlegesen) tegye relé (nyomás), elérte az ajtón bejegyzéseket. Ezután helyezze be a kulcsot - hallgat, viszont az 1-ben - hallgatás, futni - hallgatni. Ha csendes - üljön podgazovyvaet melegítés előtt. Morgott a kívánt ponton - OK. Vártam ki - megismételte a kísérletet. Akkor is, és meg kell beszélni a szülésznő.
Rövid zászló karját. Inform.
Sok szerencsét.

Works önmagában még nem a gyújtáskulcs a hideg motor nem melegedett fel egyáltalán, és még kihúzta relyuhi. Ingda tiltva, akkor a hőmérséklettől függetlenül a motor maga tartalmazza. Tűs csatlakozó a ventilátor mindig jelen napruga. Az adatkezelő a relé szolgálnak plusz vagy mínusz? A városban nincs szolgáltatás, nincs esze pumpált lehetőségeket Murzilki sem. Fogalom, amely nem fér el a FAQ ,. Bekötése nem szaga, F7 egész. Ahogy értem a plusz az áramkör ne legyen, és ha az agy relé vezérlő van a mínusz, a short stack valahol a tömeg vagy a számítógépben. Elcseréli relyushki nincs különbség. Minden a régi.


_________________
Lassú és egyenletes nyeri a versenyt - a hely, ahol menni.

A fórum 11 éves

Itt van egy rajz az autó. Szedje szét.
De ha írsz működik és még kihúzta relyuhi. majd forduljon ajtófélfa nem a vezérlő áramkör és egy áramkört. A vezérlő csak azokat a relé, és amikor kihúzta már - nem a szakmában.


Érzékelő identitás csak termel az állapotát (feszültség) - egy egyszerű termisztor, és a döntést, hogy az. Venta mindössze ECU.

Mivel ez az érzékelő mozh törve, és folyamatosan kiadja a megfelelő információ dvigla túlmelegedést. Tada ECU továbbra is ad a parancsot, hogy a ventilátor kapcsolót. Itt poluchaetsya vagy hibás érzékelő vagy vezérlőegység, sem a vezeték hiba jelentkezik.
Magam Kíváncsi, hogy a gyakorlatban anélkül, hogy speciális eszközöket, hogy ellenőrizze ezt az áramkört. A Murzilka le, mint egy aktuális csekket rendezett és hőmérséklet-érzékelő rendezett. És erről nem nifiga.
A kereső az identitás nem található. Poluchaetsya hogy hiba nélkül villanyszerelő a tesztelő nem találja? Nos, a legtöbb próbálja helyettesíteni az érzékelőt.