Mms megafon - hogyan lehet csatlakozni, küldjön, felállításra

Hogyan lehet csatlakozni a MegaFon MMC

Mms megafon - hogyan lehet csatlakozni, küldjön, felállításra
Annak érdekében, hogy elkezdi használni minden olyan szolgáltatást, meg kell csatlakoztatni. Hogyan lehet csatlakozni az MMC MegaFon? Alapértelmezésben a szolgáltatás elérhető, hogy minden fogyasztó - a régi és az új.De ha valamilyen okból ki van kapcsolva, akkor lehet újra csatlakoztatni segítségével USSD-parancs * 105 * 308 #. A csatlakozás ingyenes, nincs előfizetési díj, adót csak a kimenő üzenetek.

Mennyibe fog kerülni a MMS - attól függ, hogy a díjcsomagra. Akkor MMS-t küldeni bármely magyar és még a külföldi előfizetők (feltéve, hogy a külföldi szolgáltató támogatja a nagyon szolgáltatás és a lehetőséget, hogy megkapja az MMS külföldről).

De az üzenet fogadásának végezzük ingyenes. feltéve, hogy a vétel az otthoni hálózaton. Ahhoz, hogy a költségek csökkentése az MMS előfizetők használhatják ajánlatok MegaFon.

MMS lehetséges roaming, de ebben az esetben a számlázás, a fogadott / küldött forgalmi összhangban roaming díjak. Ahhoz, hogy elkerüljük a költséges letiltja az automatikus MMS vétel roaming.

Hogy kikapcsolja MMS Megafon dial * 105 * 308 * 0 #.

Hogyan hozzunk létre MMS Megafon

Mms megafon - hogyan lehet csatlakozni, küldjön, felállításra


Az MMS a Megafon, mehetünk kétféleképpen - kötelezze az automatikus beállításokat, vagy manuálisan megadni. Automatikus konfiguráció megrendelt nagyon egyszerű, csak küldjön egy ingyenes SMS-t a 3-as szám a szám 5049.

Ha az automatikus beállítások valamilyen okból nem fogadják el, vagy nincs telepítve, próbálja vezetni a kézi beállítást. Ehhez hozzon létre egy profilt a következő beállításokkal:

A nevét az elemei eltérhetnek az adott modelltől függően az előfizető egységet. Ha nem tudja telepíteni a kézi beállítások, a segítség az ügyfélszolgálat szereplők, vagy lépjen kapcsolatba a szerviz irodája MegaFon.

Mms megafon - hogyan lehet csatlakozni, küldjön, felállításra
Annak érdekében, hogy MMS-t küldeni, meg kell látogatni az Üzenetek menüben. Itt válassza a „Üzenet” (vagy MMS), üzembe az üzenetet a kívánt fájlokat, válasszuk ki a címzettet, majd nyomja meg a küldés gombot.

By the way, a maximális mérete egy üzenet nem haladhatja meg a 300 KB, amelyeket figyelembe kell venni annak elrendezése.

Amikor kiválasztja a címzett kell róla, hogy a szám lett megadva a nemzetközi formátumot, 7 (vagy más számok, attól függően, hogy az ország). Ha nem, akkor az üzenetek küldése nem lehetséges.

MMS-t küldeni a Megafon ingyenes

Mms megafon - hogyan lehet csatlakozni, küldjön, felállításra
Számlázási küldött MMS összhangban díjcsomag előfizetői. Azt is MMS-t küldeni MegaFon ingyen, használja a speciális formája a szolgáltató honlapján.

Hogyan látja a MMC egy megafon

Győződjön meg arról, hogy az SMS-t egy link érkezik MegaFon. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy áldozatává válik csalók, akik SMS-t küldeni egy linket rosszindulatú források.