Minden feladatait - studopediya

Feladatai a napi adó személyek

Az azonnali védelem és a védelmi objektumok az őr kiállított óra.

Sentinel az úgynevezett fegyveres őr. ellátó harci küldetés védelme és a védelem utáni rábíztak.Minden egyéni mentességet. Sérthetetlensége idő:

- különösen a védelem a magyar jogszabályok jogait és az emberi méltóságra;

- alárendelt szigorúan bizonyos személyek - a főnök az őr, az asszisztens parancsnoka az őr és a válások;

- felelőssége minden személy feltétel nélkül teljesítik a követelményeket az idő határozza meg a szolgáltatást;

- hogy megadja neki a jogot, hogy a fegyver a meghatározott esetekben ez az Alkotmány.

Idő joga megváltoztatni vagy eltávolítani hivatalából a fejét a Gárda csak, asszisztens vezetője az őr és a hígító, alárendelt nézni.

Súlyos betegség (súlyos sérülés). A halál a főnök az őr, az őr és segédje vagy fizikai lehetetlenség, hogy feladataik ellátásához, visszavonását vagy módosítását az idő készül a feladata a helyőrség (katonai egység) jelenlétében a századparancsnok (akkumulátor) vagy zászlóalj (osztás).

Közbenjárni a poszt, az őr meg kell jelenlétében az őr (a főnök az őr vagy a segédje), és egy kivehető nézni személyesen ellenőrizze, ellenőrzése és használhatósági is, hogy meg kell védeni, és megvédje a hozzászólásokat szerint a jelentés kártya.

Minden kell megfelelnie:

- éberen védelme és kitartóan védeni a pozícióját;

- szolgálni vidáman. semmit sem, hogy figyelmetlen, ne hagyja ki a kezében fegyver, és senki sem adja meg, beleértve azokat is, amelyeknek ki lehetnek téve;

- mozog a megadott útvonalon, vagy pedig a kilátó, alaposan megvizsgálta a megközelítés, hogy a poszt, korlát és jelentést kommunikáció állapotát szolgáltatás keretében a jelentés kártya DT;

- nem hagyhatja el a post-ig cserélni vagy eltávolítani, akkor is, ha az élete veszélybe került; jogosulatlan elhagyása posztjáról ellen elkövetett bűncselekmény katonai szolgálat;

- szolgálatban fegyver által felszámított szabályokat. cikkében említett 125 E Alkotmány és mindig készen áll a cselekvésre;

- nem teszi lehetővé, hogy tegye közelebb távolságok. táblázatban meghatározott pozíciók és a kijelölt a földön mutatók korlátozott határokon kívül senki a főnök az őr, asszisztens vezetője az őr, az őr és népe, amelyhez mellékelni;

- tudni, hogy a útvonalakat és menetrend Guard járművek, valamint azok azonosító jelek és jelzések;

- tudni, hogy a mellék útvonalakat. azonosító jelek (jelzések) mentési csoport őrnek, és az egységek részt vesz a vonalak és pozíciók közel az állásra;

- képesek alkalmazni, hogy a poszt oltóanyagok;

- hívja a parancsnoka az őr hiba esetén a kerítésen a tárgy (a post), és rendellenesség közel irodájában vagy a közeli állásra;

- meghallgatását követően az ugatás házőrző. és működtetése révén védelmet jelentett az őrszobára azonnal.

Minden bejegyzést kell egy fegyver bajonett kést (bajonett), a készülék egy összecsukható csikk - anélkül, bajonett kést, bajonett - egy tokban az övén: éjjel - a kész helyzetben az állandó forgatás; a nappali - a „a biztonsági öv” helyzetben vagy kész helyzet az állandó forgatás. A belső oszlopok és a poszt a harci zászlót gép egy fa tompa legyen pozícióban „a biztonsági öv” gép egy összecsukható csikk - a „láda”, egy karabély - „a láb” (zsák teli magazin (nyakörvek) kell lennie gombos), egy pisztolyt - a gombos pisztolytáska az övén.

Abban az esetben, tűzoltó és felszámolása a természeti katasztrófák következményeinek óra megengedett, hogy a fegyver a „háta mögött”.

Minden kell válaszolni a kérdésekre csak a főnök az őr, asszisztens vezetője az őr, az őr és népe, akik jöttek ellenőrizni.

Minden köteles fegyvereket használni értesítés nélkül abban az esetben kifejezett támadást maga vagy az őrzött tárgya, valamint abban az esetben, közvetlen veszély a támadás (fizikai hatás), ha késedelem fegyvereket használva közvetlen veszélyt jelent az emberi életet vagy vezethet más súlyos következményekkel járhat. Ebben az esetben a fegyverhasználatot nem okoz kárt a védett természeti területek és harmadik fél számára.

Minden személy közeledik a postán, vagy a korlátozott határállomáson tüntetve a területen mutatók, kivéve a főnök az őr, asszisztens vezetője az őr, hígító, és az őket kísérő személyek, az idő megáll kiabálva „Stop vissza” vagy „Stop, lehet megkerülni, hogy a jobb (bal) ”.

Ennek elmulasztása, valamint a határátlépés utáni tabu óra figyelmeztet betolakodó kiabálni „Stop vagy lövök” és a birtokába jutott. A Fogva az elkövető óra szerint az őrszobára, monitoring ő viselkedése és nem csökken a hangsúly továbbra is őrzik a bejegyzést rendelt neki.Ha az elkövető a figyelmeztetés után „Állj, vagy lövök,” továbbra is mozogni, időt kell küldeni kerek a kamrában, és létrehoz egy figyelmeztető lövés fel. Alapértelmezett az elkövető és a megelőzésére vagy kezelésére a repülés óra vonatkozik a fegyverét.

A rossz látási viszonyok. ha a távolság a táblázatban megadott állások, lehetetlen azonosítani közeledik a postai vagy a korlátozott határállomáson, megáll az idő minden ember kiabálni „Állj, ki az?”. Ha nincs válasz, és (vagy) a behatoló keresztezi a tiltott határállomáson, karóra figyelmezteti őt kiabálni: „Állj, vagy lövök” és fogva szabálysértőket. A Fogva az elkövető óra szerint az őrszobára, monitoring ő viselkedése és nem csökken a hangsúly továbbra is őrzik a bejegyzést rendelt neki.

Amikor az idő kiáltás válasz a következő: „Van egy parancsnoka az őr (az asszisztens vezetője az őr, amely fajták)”, time határozott: „vezetője az őr (az asszisztens vezetője az őr, amely fajták), nekem, a többi - a helyszínen”; ha szükséges, a szükséges időt hozzá közeledni megvilágított arcán. Ügyelve arra, hogy igazán nevezhető a feje őr (asszisztens vezetője az őr, az őr), az idő engedi, és az egész nép, aki eljött hozzá.

Ha azonban azonosította magát, mint a főnök az őr (asszisztens vezetője az őr, az őr) lesz ismeretlen, vagy vele szembe nem felel meg a követelményeknek időben a helyén maradjon, időben figyelmeztet szabálysértőket kiabálni „Állj, vagy lövök.” Ha nem tesz eleget ennek a követelménynek szabálysértőket óra vonatkozik rájuk fegyvert.

Ha szükséges, indítsa el a közelharci, hogy megvédjék magukat, vagy védett objektum az óramutató járásával megegyező kell eljárnia bátran késes bajonett (bajonett) és seggét.

A tűz esetén az irodában óra haladéktalanul jelentést tesz az őrszoba, és megállás nélkül ellenőrzését őrzött helyen, tegyen intézkedéseket, hogy oltsa el a tüzet. Tűz esetén a műszaki területen a védett objektum, vagy egy tárgy, amelynek külső és belső kerítések, valamint közel a posta, akkor erről értesíti a őrház, miközben továbbra is szolgálni a post.

Abban az esetben, hirtelen betegség (sérülés) az óramutató járásával megegyező okoz az őr vagy a főnök az őr, hogy továbbra is szolgálják.

A rendkívüli sürgősség esetekben vagy kudarca kommunikációs óra okozhatja, hogy a poszt parancsnoka az őr vagy az őr lőtt felfelé.

Minden érkezéskor a poszt a főnök. a rá irányadó, számolt be eredményeiről a kötelességüket.

Például: „elvtárs hadnagy. Nincs idő, felmerülő baleset történt Service (vagy valami történt valami). " Ugyanabban az órában köszönti őket, és főnökök, aki a bejegyzést a saját kísérettel, a szabályok szerint meghatározott küzdő jogszabály fegyveres erők tartozik. Az automata a rendelkezések folyamatos forgatás korábban felvett „a biztonsági öv”, karabinerrel - „a lábát.”

Minden szolgálatban a harci zászlót a munkáját végzi, az a „nyugodt”. Amikor üdvözlő katonák harci zászlót órát kap fúróállvánnyal.

A recepció, a harci zászlót védelem alatt őr köteles ellenőrizni a használhatósági znamenny köpeny (a kormány), és nyomtatni is. Kiadatás harci zászlót óra csak a személyes sorrendben a fejét a gárda, és az ő jelenlétében.

Ha egy bejegyzést a harci zászlót veszélyben (tűz vagy egyéb vészhelyzetek természeti és az ember alkotta), az idő tájékoztatja a főnök az őr, és teszi Battle Banner biztonságos helyen.

- jellemzőinek ismerete védelem és hozzáférés-vezérlés a poszt, leírása és időtartama halad, azonosító okmányok, valamint a meghatározott hatásköröket a táblázat bejegyzéseinek;

- eltűnt személyek áthaladó üzenet. Csak Badge, különös figyelmet fordítva a betartását a tervek és fényképek - a személy hordozója, a kötelező folyosón, hogy vegye fel; ellenőrzés ideje (fénykép nélkül kártyák), valamint különleges igazolványok szinkronizálhatja őket személyazonosító okmányok át tartó;

- lefoglalják személyek próbálnak bejutni az objektum (objektum) hozzáférési mód megsértése, valamint az érvénytelen igazolványok (dokumentumok), és oka az őr;

- megállítani járműveket, ha átutazóban a határállomáson, ellenőrizze a dokumentumokat a jogot, hogy utazni, és vizsgáljuk meg őket;

- ellenőrizze, hogy az anyag áthalad (fuvarlevél), amikor meghatározza (márka), vagy az export (import) bármely vagyon mit és milyen mennyiségben (ülőhelyek száma) megengedett, hogy hordozza vagy a közlekedés; hogy csak azok a gépek, amelyek fuvarlevelekhez.

Órás ellenőrzőpontok Soha ne add segítséget az akció halad, és kódokat adnak, hogy kössön beszélgetést, amely nem jár együtt ellenőrzését halad, kerüljük a poszt harmadik felek és semmilyen tárgyat.

Minden a nyitott tároló (park, raktár), vagy a gyártás során a munkálatok a helyszínen parkoló fegyverek és katonai felszerelések kötelezettségeknek a táblázatban megadott üzenetét.

Minden éghető tárolási (raktár), továbbá köteles:

- nem engedi, hogy bárki is a dohányzás a tűz, égetés, valamint a használatát világító eszközök, nem biztosított a lapot a hozzászólásokat, az egész védett objektum közelebb távolságot az abban meghatározott;

- nem teszi lehetővé az adattár (raktár) a lábbeli és lámpás, nem adják meg a lapot a hozzászólásokat, valamint a fegyverek és lőfegyverek.

- figyelemmel kíséri a viselkedését a katonák. szereplő palánkon, levezetésére őket a őrház helyiség (séta közben, a képzés, a terület takarítás, stb), és a megsértése esetén a megállapított szabályok azonnal hívja a főnök az őr, az asszisztense, vagy hígítóval

- figyelmezteti csapatok. szereplő őrház, megszökik, kiabálva: „Állj, vagy lövök”, és használja őket fegyverrel nem tesz eleget ennek a követelménynek;

- elkerülje az hadsereg. szereplő őrház, olyan átviteli az utcáról, dobás tételek és megjegyzések az utcán, és minden kommunikációs kívülállók.

Minden előtt a zárka köteles óvja és védje a őrház, megtagadni tőle senki, kivéve azokat, akik őrzik alárendelt ha tudja őket az arc, és az általuk kísérik. A közelítés Ezen személyek értesítik az óra beállítási jelet az őr, és szabadon átadja azokat az őrszobára. Minden más személy közeledik az őrház, az idő megáll a parttól a táblázatban megadott állások, és ez a legfőbb az őr vagy a segédje.

Rossz látási viszonyok. ha a távolság a táblázatban megadott állások, lehetetlen úgy közeledik az őrház, az idő megáll őket kiabálni, „Stop” és ez a legfőbb az őr vagy a segédje.

Minden incidensek közel a zárka és minden észrevette, hogy zavarhatja az őr a feladata, valamint a hallott jeleket állásukból óra haladéktalanul jelentenie kell a főnök az őr vagy a segédje.

Különleges felelősség vonatkozásában, amikor a feltételek és védelméhez minden objektum a táblázatban megadott üzenetét.

Hozzászólások amikor rakodás a fegyver, fogadó és a szállítás utáni, a védelem és a védelem, mindenféle megsértése a rendet a környezetében irodájában vagy a közeli poszt