Miért halnak meg

Nem csak az emberek. És az állatok és a növények - és a bolygónk valaha meg fog halni, és a galaxis. Keresztül megszámlálhatatlan számú milliárd évvel az univerzum lesz egy halott tér megszűnik a csillagok - a többi elmélet, ha a végén a világegyetem tágulásának után a „Big Bang” - a gravitációs erő újra elkezd húzni a galaxis középpontja felé a világegyetem, megint összeesik, hogy a pont „szingularitás” - egy pontot végtelen sűrűségű és tömegű, lesz egy új big Bang és fog születni egy új univerzumot. Ez a törvény a világ - mindennek van kezdete és vége. Tegyük fel, hogy egy megszállott titka az „örök élet”. Ebben az esetben én nem szeretnék élni, hogy a végén a világegyetem és az új Big Bang. Tapasztalja akkor sem lehetséges „halhatatlan”.[Blokkolt felhasználó] [36.7K]

[Felhasználói luc en Blokkolt] [36.7K]

Azt mondtam -, hogy miért halnak meg. És mit ember hal meg? Megtermékenyíteni a földet, és vált az élelmiszer más élőlényekre. - 3 éveÉs mi ember születik. )

Végtére is, mielőtt „meghal” (eltűnik) kell „született” (tapasztalat).

Alig ezekre a kérdésekre határozott választ. Mindegyik fogja bizonyítani ártatlanságát itt. 100500 megtekintés: vallás, küldetés „hizlalás lelkek”, a gyógyulás, az önismeret, a dinamika a világegyetem, és így tovább a végtelenségig ..

Mindig is érdekelt ebben az ügyben. De, sajnos, minden gondolatot, hogy én találtam vagy „furat” - Nem szeretem.

Ezért, bár nincs megfelelő válasz normális, én leginkább hajlamos elégtelen:

Nem semmi. Mi vagyunk az egyik. Mi születnek és halnak - nem a semmit))

Annak érdekében, hogy elfoglalják helyüket, új emberek jöttek. Nem akarok udvariatlan lenni. de az emberek annyira sáfárság, mi születik, felnő, beleszeret, és akkor szeretnénk, hogy a család és a gyermekek. Most képzeljük el, mi történne a bolygónkon, ha a ciklus már kb örökre, és még nincs vége. Az emberek tovább élnek örökké nélkül hal meg, mindig vannak új emberek.

Természetesen a halál - ez mindig szomorúságot szeretteit, különösen akkor, ha az emberek elhagyják hirtelen és fiatal, de ilyen az élet és nincs szerzés körül!

Van valami csak nincs probléma - rendezte volna más csillagok világa, mert a természetes népességnövekedés emberi halandóság nem elég a teljes lakosság saját galaxisunk, nem beszélve arról a település más galaxisok. - 3 éve