Melyik vírus fertőzött számítógépeken világszerte május 12, 2019 Mit is veszélyes

Virus blokkolja a hozzáférést a számítógépes adatok, fizetni kell a dekódolás. Attack vírus WCry nevezték globális és egyike a világ legnagyobb támadásokat.Ez a vírus veszélyes, mert ez befolyásolja a nagyvállalatok és rendszerek (egészségügy, gáz, telekommunikáció, bank). Magyarországon volt a támadás a hangszóró és a Belügyminisztérium.

WCry számítógépes vírus - egy új vírus, amely sok nem voltak felkészülve a rendszer. Nem tudták, hogy az tükrözze a hacker támadás, ezért el kellett választani: laza olyan adatokat, vagy fizetni a hackerek.

Melyik vírus fertőzött számítógépeken világszerte május 12, 2017 Mit is veszélyes

Haladéktalanul meg kell kezdeni, és választ adott. Ez az, amit a vírus.

(Wana Cru - rövidítve rövidítése). Lefordítva ez azt jelenti, magyar - Azt akarom, hogy sírni.

Annyi valóban sírt krokodil könnyeket, amikor küldtek fizetni 600 $ nyitva.

Ez a vírus megfertőzi futtató-Vindus. Íme kép, hogy néz ki.

Melyik vírus fertőzött számítógépeken világszerte május 12, 2017 Mit is veszélyes

De persze, ha pénzt küldeni csalók, akkor nem lehet kinyitni, és akkor „akar sírni.”

Így már van bizonyíték, hogy a vírus már megjelent korábban. És sok amíg MIA egyszerűen rejtve. Tehát ebben a küzdelemben. De míg több mint 500.000 laptopok már fertőzött.

Ez a vírus megfertőzte az egész világon közel 500 ezer számítógép. A pontos szinkronizált vírus zsaroló. Ő kikényszeríti pénz összege 300 $, ami visszafejteni a titkosított információkat hozzá. Az ő neve - WCry vagy WannaCry vagy WannaCryptor. És Amerikában, Magyarországon, Kínában, Spanyolországban és sok más országban is készült „meghalni” számítógépek. Ő a mai napig is a legveszélyesebb vírus.A vírus veszélyes a Windows operációs rendszer, az hatással van rá, blokkolja a hozzáférést a számítógéphez, és szükség felszabadítása arányt.

A vírus terjed e-mailben.

Veszélyes vírus az első helyen, ami befolyásolja a számítógépes rendszerek főbb kormányzati szervezetek, amelyek már megtörténtek, sok országban.

Ez csak egy kicsit, és a világ rázkódni kezdett ismét megjelent WannaCry vírus vagy WannaCryptor. Ez nem egy új jelenség a hálózatban, ha a számítógép felvesz-mailben vagy a honlapon egy vírus, és blokkolta a munka a hálózat. A Windows már újratelepíteni, de ha van egy otthoni számítógép és nincs komoly információkat is.

Mivel május 12 ismertté vált, hogy WCry vírus blokkolta a munkáját kormányzati szervek 75 országban. De ez egy tragédia, mert minden szervezet egy szilárd alapot és információs némelyikük nem megy kívülről. A munka egyes ügynökségek megállt. A természet a vírus és annak forrását fogja keresni és találni, de az elvesztett idő.

WannaCry (WCry) Viru, aki megjelent tegnap, de már sikerült tenni a „fül”.

Lecsap Operációs rendszer windose gátolására teljesen lefagy a számítógép. És ahhoz, hogy a „gyógyult” meg kell fizetnie különben azt kockáztatja, hogy elveszíti a fájlokat.

És mivel egyes rendszerek nem voltak készen az új vírus, elcsodálkozának, és egy rekonstrukció a munka, volt, hogy a kívánt mennyiségű hackerek.

Összességében elmondható, hogy az érintett mintegy 7-10.000 számítógépek 99 országban. De kiderült tegnap, a tizenkettedik május.

Aki aktívan dolgozik, hogy megszüntesse a vírus.

Pénteken május 12. A globális számítógépes támadás történt a világban. Számos szervezet megállapította, hogy a számítógépek megbénult zsarolóprogramok vírus igénylő váltságul a helyreállítás a rendszerhez való hozzáférés.

Áldozatok voltak számítógépek ezreit Magyarországon, Ukrajna, Nagy-Britannia, Olaszország, Kína és más országokban. Köztük voltak hetvennégy országban.

A nagyszabású számítógépes támadást segítségével nevű program WCry / WannaCry - az egyik legnagyobb a történelem hacker támadások.

Melyik vírus fertőzött számítógépeken világszerte május 12, 2017 Mit is veszélyes

A vírus, aki tegnap megtámadta számítógépek (Windows operációs rendszer) az egész világon - az úgynevezett WannaCryptor vagy WannaCry. További általánosan használt rövidítése - WCry. Bejut a számítógép e-mailben, adatblokkokon megbénítja a rendszer és a felhasználó megkérdezése fizetni a lehetőséget, hogy engedje el az összeget a háromszáz dollárt. A „gondolatok” kapnak három nappal később a duplája.