Meddig tart tart a terhesség macskák

Ha - a tulajdonos a macska, amely azt tervezi, egy ideig lekötni, vagy a kedvenc már terhes, akkor valószínűleg viszi a kérdést, hogy meddig terhessége. Általában párzás után, amíg a kölykök a fény áthalad kilenc hét, de az átlagosnál, hogy pontatlan kifejezés. Tény, hogy egy macska viseli a gyerekek 58-72 nap, és bizonyos esetekben ez az időszak késhet még tovább - ez egy olyan betegség, és előírja az orvosi beavatkozást.Annak érdekében, hogy van egy ötlete, mikor kell született kölykök az állat, akkor pontosan tudja időpontjától a párzás és a macska - kezdi a mérést, a napon. Egyes esetekben a terhesség szfinxek és rövidszőrű macskák tart valamivel kevesebb, mint a hosszú szőrű állatok. Ezen túlmenően, a hossza az áramlási befolyásolhatja a magzatok száma; Minél több cica macska viseli, annál nagyobb a teher elhelyezett testét, és a rövid távú szemlélet általában a terhesség végén. Bárhogy legyen is a helyzet, akkor is, ha egy alom kiscicák körülbelül egy tucat, ezek semmiképpen nem születhet a lejárat előtt 58 nappal a terhesség kezdetétől - koraszülött gyakran nem életképesek, és rövid időn belül elpusztulnak.

Elég gyakran, a macska „perehazhivaet” terhesség Ennek oka lehet a stressz, vagy egy kis - két vagy három - kölykök száma egy alomban. Mi kell tekinteni túlságosan elhúzódó terhesség alatt? Ahhoz, hogy egy életképes cica szükséges, hogy a fogantatástól a születésig már legalább 58 nap; hét ebben az időszakban, amely alatt a szállítás nem jött, nem tekinthető a betegség, és nem igényel hív egy állatorvos. Ha azonban, és a 66. napon a terhesség, a macska nem Okoth, valami jobb, hogy konzultáljon szakemberrel.Terhesség macskáknál osztható három egyenlő hosszúságú időszak - trimeszterben. Az első közülük a magzat eléri centiméter méretű; által ezen időszak végéig, úgy kialakítva, a fej és kezdődik a kialakulását a végtagok és a külső nemi szervek. A második trimeszterben a magzat szerez pofa és fogait; mérete növekszik öt vagy hat centiméter. Tény, hogy a végén ebben az időszakban, a magzat súlyosan vizuálisan kicsinyített közönséges házimacska. A harmadik trimeszterben van egy cica szőrzet, a fülek és farok hosszabb; A 58 napon terhesség, akkor teljesen kialakult és életképes. Érdekes, hogy a samochki gyorsabban nőnek, mint a hímek, és a születéskor, de általában inkább erőteljesebb, és az aktív, mint a kis testvérek.

Összehasonlítva az időzítés pubertás átlagos macska és az átlagos időtartama az élet, akkor könnyen kiszámíthatjuk, hogy egy állat hipotetikusan hogy az anya több mint száz cica. Tény, hogy nem ajánlott, hogy kötött a macska több mint egyszer vagy kétszer egy évben, mert a terhesség és szülés sokkal viselni egy állat. Ebben az esetben, ha a macska nem egy értékes képviselője a fajta, és ha nem egy sorban azoknak, akik szeretnék, hogy egy cica tőle, akkor jobb, ha nem termelnek felesleges állatok és azonnal sterilizálja a pitomitsy.

Meddig tart tart a terhesség macskák

Nem adnak választ a kérdésére?
Kérje szakértő:

Valamennyi szakértő ezen a területen

Új tanácsot KakProsto

Hogyan készítsünk egy karcolás után a macskát

A macskák szeretnek élesebbé karmai. Ők azt az egész lakást, és miért.

 • Mi a különbség az Orlov ügető: történelem, Fajtajegyei, fotók a lovak
 • Hogyan ismerjük fel a szöcske és megkülönböztetik a sáskák
 • Hogy a macska próbál mondani a farkát
 • Hány óra egy nap a kutya kell aludni
 • Elfelejtette a jelszavát?
  Még nem tag?

  Honor 6X Premium

  Egy új prémium verzió