Lokális diagnózis - studopediya

A topikális diagnózist meghatározza a lokalizáció a gócok az idegrendszer. Ahhoz, hogy a helyileg alkalmazott diagnózis ismerete szükséges helyi anatómiája az idegrendszer és a fő szindrómák és ezek változatai figyelhetők meg a vereség egyik vagy másik szervezeti egysége.Szóval, a vereség a piramis módon a belső kapszula alakul egységes hemiplegiakezelő a szemközti oldalon. Ezzel egyidejűleg egy központi lézió VII és XII párokat idegrostok piramidális útvonal a helyszínen vannak elrendezve kompakt. Győzd az elülső központi gyrus kíséretében monoparesis kéz vagy a láb miatt érzékelhető somatotopical agykérgi előrejelzések a szakterületen.

Lokális diagnózist meg kell indokolni.

Például: a beteg egy jobboldali perifériás paresis mimikai izmok az arc és a görcsös hemiparézis a bal oldalon. Amint azt váltakozó hemiplegia, kár lokalizálódik az agytörzs. A perifériás paresis a jobb arc izmait okozta elváltozások arcideg magok található mélyen az alsó része a híd a jobb oldalon.Központi hemiparézis kapcsolatos elváltozások a piramis útvonal halad át az alapja a híd a jobb oldalon, mint a piramis útját keresztezi való átmenetnél a gerincvelő medulla. Arra a következtetésre jutottunk, hogy ütött az alján a híd bázis elválasztott jobb. Van váltakozó hemiplegiakezelő Miyar-Gubler.

Lokális diagnózis az alapja a klinikai diagnózist. A sajátosságai a kialakulását topikális szindróma, annak fejlődési dinamika feltételezhetjük jellege patológiás folyamat. Például, ha ömlesztett folyamatok, a szindróma konfigurálható hónapokig vagy akár évekig, míg a vaszkuláris eredetű - néhány percig.

Előzetes klinikai diagnózis

A panaszok alapján (leírni a kifogás), a történelem (válassza kiemeli), az adatok a klinikai kutatás (alap szindrómák, helyileg diagnózis), hogy egy előzetes klinikai diagnózis:

1 alapbetegséget (név, alakja, jellege az áramlás, eljárási lépés vagy az aktivitás mértékének, a betegség súlyossága vagy foka funkcionális rendellenességek);

2 szövődménye a fő betegség;

3 társbetegségekben (részletes diagnózist).

Felmérési terv az első napon a vizsgálat a beteg és az első diagnózis. Meg kell tartalmaznia egy listát a tanulmányokat, a szakértői konzultációk megállapításához szükséges klinikai diagnózis és differenciáldiagnózis.