Itt vagyok, mert van a legjobb termék - studopediya

Larry hetekig próbálta meggyőzni a potenciális vevő, hogy vesz egy szerelt automatikus hőmérséklet-szabályozás, kaputelefon rendszerek és otthoni tisztító rendszer.Ő már legyőzni szabványos kapcsolatos kifogásokat a költségek és a szükségesség, és kész volt megtenni, mint remélte, az utolsó látogatás, látogatás az aláírása az üzlet. Megkérdezte az egyik KP menjen vele együtt, hiszen Larry volt kezdő, és még mindig úgy érezte, egy kicsit ingatag.

Amikor megérkeztek az ügyfél házában találkoztak a felesége és tartotta a férje. Találtak egy potenciális vásárló az irodájában, tanul egy halom prospektusok. KP ez könnyen felismerhető jele veszély, azért hallgattam, és várta, hogy esélye, hogy tudjuk, mi fog történni.

Ismét Larry járt az árak, és kifejtette, hogy a felesége, azt mutatja, hogyan működik a berendezés, amely kiírja, cső tisztító rendszerek, stb potenciális ügyfél „dobott egy bombát.”

Larry arca megváltozott. Eddig a pontig volt annyira biztos az eladási.

De ez nem volt meglepő, hogy KP Látta a sugárutak és hogy mit készen kell lennie, és hogy mit lehet várni ettől a régi mumus. szerető volt előtte akasztani a boltok, mint a „akarok keresni máshol.”

Larry pillantott KP ajkak és azt suttogta a „segítséget”, de erre nem volt szükség. A társa már ki a helyére, és elméje volt a kemény munka.

„Mr. Jones, nem tudom, ha tudod, ez azt jelenti, KP Ez azt jelenti, értékesítési tanácsadók. Azt tanácsolom, hogy Larry hogy ez egy jó, megbízható prodavtsa- hogy bárki hivatkozhat ügyfeleinek.„Ő hoz egy csomó előnnyel jár, hogy cégünk. Természetesen cégünk vannak emberek, akik többet eladni, de nincs más személy, amely figyelembe veszi az ügyfelek érdekeit jobb, mint csinál ez a fickó. "

Nos, Mr. és Mrs. Jones, a legfontosabb dolog, amit szeretnék mondani. Nincs felelőssége segíteni Larry elvégezni a hirdetést. Azt feltételezik, hogy ő kell eljárnia a saját kockázatára. Itt vagyok csak nézni az utat, hogy tárgyaljon és megközelítése egy üzletet, nem segít neki nyomást, hogy a vásárlást. "

„De a kedvéért a saját érdekeit, azt kell mondanom valami fontosat, és hadd ismételjem, mint általában, nem zavarja az én közötti tranzakciók az eladók és a potenciális ügyfelek. Azonban ebben az esetben úgy érzem, hogy kell. "

„Mr. és Mrs. Jones, I - egy szakmai eladó és becsületes kereskedő az, hogyan és Larry. Dolgoztam az embereket az elit két évig egy üzletkötő. De én elhagyta a céget, amikor felfedezte, hogy a berendezés, amit Larry sells (értékesítési, nem látható) jobb, de az árak, azok valamivel magasabb, mint az elit.

„Mi inspirálja értékesítési, és ez olyan tény, hogy mi a legjobb felszerelés, amely megvásárolható a pénz és jobb szolgáltatást, amely csak kaphat a vásárló függetlenül vásárolt ha Equipment tegnap, vagy tíz évvel ezelőtt.”

„Remélem, megbocsát, le vagyok égve, de nem tudtam segíteni magamon. Vettünk tőled egy csomó időt. Larry, megyünk, és hagyja, hogy az emberek azt hiszik, hogy mit akarnak csinálni? Ön kapcsolatba léphet velük holnap. "

„Mr. Kauzins, nem rohan. Azt szeretnénk, hogy a tisztító rendszer. Leszek minden alkalommal voltam a házban, amikor ez a munka, ezért szeretnék részt venni ebben a vitában. "

Aztán azt mondta, hogy a férje: „Drágám, azt hiszem, szeretnék ezt a modellt. Szeretem a hogyan néz ki, és Mr. Kauziks - profi. Nem akarta eladni a berendezést, ha meg van győződve arról, hogy ez jobb, mint az olcsóbb „-. Búgta feleség a férjének.