Internet modem hangszóró, hogyan lehet letiltani

Internet modem hangszóró, hogyan lehet letiltani
Jelentkezés az internet-hozzáférést modem Megafon, hogyan kell kikapcsolni, ha szükséges, sok felhasználó nem tudja. Ez különösen igaz a tulajdonosok modemek, aki a közelmúltban vásárolta meg a terméket, és még mindig kevéssé ismert a tulajdonságok. Már kiderült, például, hogyan lehet csatlakozni az internethez Megafon nap. Más funkciók a gadget azokat nem vezetett.Ways, hogy kapcsolja ki a modem

Állítsa le a modem több szempontból is:

1. Használjon biztonságos húzza ki a modemet a számítógéphez. Jelölje ki az ikont, a jobb gombbal a modem, ez található a jobb alsó sarokban a monitor. Várja meg a felirat: „Extract”, majd válassza ki. Akkor ez legyen a felirat, hogy a felszerelés el lehet távolítani, és most akkor kap egy modem port.2. Húzza ki a kapcsolatot az interneten is, ha blokk Simcoe. Erre a célra, távolítsa el a készülékből, majd csatlakoztassa a mobiltelefon. Írja be a PIN-kódot.

5. Keresse meg az a szolgáltatások és díjak, benne kell adnunk a biztonsági számot. Írja be az időpont, amelytől kezdve a SIM-kártya zárolása kerül sor. Blokkolása számok nem lehet hosszabb, mint 6 hónap. Ezen időszak után elmúlik, akkor újra létre a zárat.

Mit kell tiltani a modem

Ha úgy dönt, hogy az internet modem Megafon, hogyan lehet letiltani azt, hogy továbbra is ugyanabban az Sim fenti lépéseket. Egy másik módja annak, hogy tiltsa utal keresse fel a cég irodájában, ahol írni egy külön nyilatkozatot a modemet.

Leggyakrabban a modem ki van kapcsolva az esetre, ha nem tervezi, hogy használni egy ideig. Ebben az esetben az előfizető továbbra is az előző számot, és az előfizetési díj a szolgáltatás nem kerül eltávolításra. Ami nagyon előnyös összehasonlítva más szolgáltatók. De ne feledd, hogy jobb, hogy a zár szám, mint az idő, hogy egy számlát a szolgáltató, mert nem fizeti az előfizetési díjat.