Hogyan tisztítható a fürdő lepedék, amely segíthet, és ez káros a pezsgő

Hogyan tisztítható a fürdő lepedék, amely segíthet, és ez káros a pezsgő

Sokan ismerjük az érzést, csodálat, ami lehet tesztelni nézi a sima felülete hófehér, és egy új fürdő, vagy csak meghatározott, a pezsgő és a lakás csempe a fürdőszobában.Azonban még a rendszeres karbantartást, ezek a felületek idővel elhalványulnak, és lehet borított vékony réteg vízkő és rozsda.

Ennek oka az, hogy - a hatalmas mennyiségű tárolt csapvíz és ásványi sók, amelyek mélyen felszívódik minden, még a kemény talajon.

Küzdelem egy kis otthon nem könnyű, mert az egyik csak időben ellátást nem elég.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a probléma, hogy nem csak azért szükséges, hogy az áruházban egy sor különböző termékek fürdő higiéniai termékeket, hanem, hogy képes legyen használni őket rendesen.

A tiszta plakkot fürdő: a kémia és a hagyományos módszerek

A fő oka a plakk felületén a fürdő víz jelenlétében a csapból az összes lehetséges szennyeződést. Például, a magnézium és a kalcium sók, kölcsönhatásba lépnek a maradványok a tisztítószerek, fokozatosan lerakódnak a zománc fürdő és a forma vízkő. A különféle mechanikai részecskék és mikroorganizmusok felhalmozódnak a vízvezetékek, esik a felszínen a fürdő, nem csak hagyja a nyomát kosz, de okozhat kellemetlen szag, sőt penész. Ebben az összefüggésben, ajánlatos minden használat után a fürdő alaposan öblítse ki és törölje szárazra.

Ha a fürdő szennyeződés nem lehetett elkerülni, a fürdő tiszta lepedék, hogy segítsen mindenféle vegyi anyag. Sok háziasszony úgy vélik, hogy egy jó módja annak, hogy tisztítsa meg a fürdő értékesítése csak a szaküzletekben és pénzbe kerül. Valójában van egy csomó ember a módját, hogy elérjék a kívánt eredményt, kizárólag olyan összetevőket, amelyek széles körben használják a mindennapi életben, és rendelkezésre állnak minden otthonban.

Tisztítása zománcozott kád

Vas és acél-zománc fürdő nagyon népszerű miatt a tartósság és a megbízhatóság. Ezek a fürdő is évtizedekig, de a zománc, amely magában foglalja a felületén, végül elkezd virágozni és fedett elhalványul. Tisztítása előtt a fürdőt a mellékíz a modern kémiai úton, győződjön meg arról, hogy kifejezetten az ilyen típusú fürdők. A rossz eszköz nem csak, hogy a kívánt hatást, de még károsíthatja a fogzománcot. Ez különösen igaz a por mosószerek. Amellett, hogy ezek a csiszolóanyagok tartalmazhatnak durva vegyszerek és vegyületek képesek előidézni helyrehozhatatlan károkat a zománc. Ennek elkerülése érdekében, hogy olvassa el a készítmény tisztítószer a csomagoláson.

Ha a keze pénzösszeg tárolására nem volt, majd tisztítsa meg a fürdő plakk bizonyítható népszerű módszer a szokásos szódabikarbóna és ecet. Ehhez néhány evőkanál szódabikarbóna keverve egy kis vizet, hogy zagy-szerű megoldás. Ez a megoldás kell dörzsölni nedves fürdő és várjon 15-20 percet. Ezután a fürdő felszínén alkalmazzuk kis mennyiségű ecetet. Meg lehet keverni egyenlő arányban fehérítő - ez adja a zománcot ragyogó hófehér árnyalatú. Fél óra múlva a fürdő felszínén kell mosni egy szivaccsal vagy puha kefével és öblítsük le hideg vízzel.

A rozsdafoltok a zománc copes jól ammóniát és hidrogén-peroxid. Eltávolításához sárga lepedék kell keverni 2 rész ammóniával és egy rész hidrogén-peroxidot és a kapott oldatot alkalmazzuk a szennyezett felületre. 15 perc múlva, a felületet meg kell hideg vízzel mossuk. Fontos megjegyezni, hogy az ecet és az ammónia agresszív vegyi anyagok, és egy éles, kellemetlen szag. Ezért szükséges, hogy végezzen tisztítást a fürdő csak védő gumikesztyűt, és annak befejezését szellőztessen ki.Tisztítás akril kádak

Akril kezdték használni gyártása kádak a közelmúltban. Mivel a viszonylag olcsó, a különböző formájú és szép megjelenés, akril kádak kezdett szert nagyobb népszerűségre. Ahhoz azonban, hogy fenntartsák a tisztasági és ragyogása oly fürdők különleges figyelmet igénylő. Először is meg kell jegyezni, hogy nem súroló por nem használható tisztítására akril. Ezek a felszínen maradt kisebb karcolások és nyomokban szürke, ami aztán nem lehet eltávolítani. És még folyékony mosó- és gélek lehet alkalmazni csak abban az esetben ezek csak szánt akril kádak, mert nem tartalmaz semmilyen agresszív elemek (aceton, ammónia, stb).

Ez tisztítja az akril fürdő felülete egy közönséges háztartási ecetet és a citromsav. Ezek segítségével lehet elérni mélytisztítás nélkül is speciális berendezést a boltban. Ehhez az szükséges, hogy tárcsázza a szobahőmérsékletű vízfürdőben, öntsünk korsó ecetet vagy citromsavat kiürült tasak, keverjük és várjon 12 órát. Ezt követően a vizet ki kell üríteni és ki kell öblíteni káddal. Ahhoz, hogy a korrózió megelőzése akrilsav is semlegesíthetjük egy közönséges mosogatószerrel.

A mossa a csempe a fürdőszobában a raid: Áttekintés

A túlzott nedvesség és a jelenléte a káros szennyeződések a csapvízben szennyezését eredményezi a falak és a padló fürdőszoba, amelyek a legtöbb esetben szegélyezik, vagy kerámia. Ezért előbb-utóbb meg kell tennünk magunknak a kérdést: mi az, hogy mossa a csempe a fürdőszobában a raid? Ahhoz, hogy távolítsa el a szennyeződéseket és a kis napi ellátás lesz elég szappanos oldattal vagy normál tisztítószerek, amelyeket értékesített minden boltban. És, ha nem segít, jön a támogatás a különböző vizsgált adjuváns sok háziasszonyok:

• ecet. Ecetsav segít megbirkózni a nem csak egy kis mész, hanem a kemény kibocsátás a szennyezés, valamint a gomba és a penész. Ehhez szükséges alkalmazni ecet csempefelületen ronggyal vagy permetező és hagyjuk néhány percig, majd mossa le nagy mennyiségű hideg vízzel.

• Ammónia. Két liter vizet adunk hozzá, hogy az egyik evőkanál alkoholt. A kapott oldatot felvisszük a cserép szórással néhány perc és tisztára töröljük egy nedves ruhával.

• Soda. Ahhoz, hogy hatékonyan távolítja el a vízkövet szóda adunk egy folyékony mosószer és egyenletesen alkalmazzuk a csempék felületén.

• Folyadék mosás ablakok. Mindenféle spray tisztítására üvegfelületek miatt a magas alkoholtartalom is segít, hogy gyorsan és hatékonyan megtisztítani a csempe a fürdőszobában a raid.

• gőzborotvával. Ez a készülék, amely megjelent a tömeges értékesítése az utóbbi időben, a legbiztonságosabb eszköz a tisztításhoz cserép, mert nem követeli meg a vegyszert. Továbbá, a magas nyomású gőz áthatol még keskeny repedések és az ízületek, eltávolítjuk a gomba és a penész.

A tiszta fürdő plakk károsítása nélkül zománc

A makacs foltok és vízkő felületén, a zománcozott kád - nem csak elrontotta a megjelenése, hanem a fejfájás háziasszonyok, mert a folyamat eltávolításuk károsíthatja a fogzománcot. Ezért fontos, hogy ne csak tudja, hogyan kell tisztítani a fürdő plakk, hanem azt is, hogyan kell csinálni.

Csak puha anyagok (ronggyal vagy szivaccsal) fürdők mosására. Kemény fém kefe és kaparó hagyja karcolásokat a felületen, ami oda vezethet, hogy repedések.

Szintén károsíthatja a zománc és tisztítószerek, amelyek a saját kompozíció kénsav, salétromsav vagy más erős sav. Ezek általában használt, hogy vízkő eltávolítására a WC-k és fém felületek, ezek nem alkalmasak fürdők mosására.

Ha tisztító por hasznos lesz, hogy ellenőrizze annak tartalmát, amelyet el kell korrózió gátlók - különleges anyagokat, amelyek védik a zománc felszínén a károsodástól. Néhány olcsó tisztítószerek inhibitorok hiányoznak, így a legjobb, hogy tartózkodjanak a használatát.

A mossa a csempe a fürdőszobában, a lepedék és nem elrontani

Ahhoz, hogy sok háziasszonyok már régóta nem titok, hogy sokkal könnyebb vigyázni rendszeres csempe, mint a csempe a fürdőszobában, hogy mossa a lepedéket. Miután a folyamat tisztítási meszet társított sérülésének kockázatát vagy kerámia. Biztonságos és egyszerűsítése ennek a bonyolult eljárás segítségével néhány gyakorlati tanácsokat:

1. Mielőtt összegyűjtjük nyitott melegvíz csapot, és zárja be az ajtót, miközben a fürdőszobában. A gőz kondenzálódik a forró lemezen, nedvesítse a felületet - ez megkönnyíti eltávolítását plakk.

2. Ne alkalmazza a mosogatószert közvetlenül az egész cserép területen. Bizonyos esetekben, a szárított mosás tisztítószer sokkal bonyolultabb, mint a raid.

3. Ne használjon kemény kefével és üvegszálas szivacs: ők megkarcolja a fényes felület a cserép. amit megtehetsz egy régi fogkefével tisztítsa meg a hézagok a csempe.

4. Ne használjunk szappant és azt követően festi marad a csempe.

5. A helyreállított zománc, ellentétben a zománc gyár, van egy kevésbé szilárd szerkezete, ezért szükség van több puha ellátást. Ahhoz, hogy tiszta a fürdő helyreállítása után jobb használni szánt pénzeszközök akril kádak.