Hogyan tiltható le megafon

rendszer választotta ezt a választ a legjobb

Hogyan tiltható le megafon

Célszerű csatlakozni, disconnect szolgáltatás a Dashboard (aka - Service Guide). Személyes fiók lehetővé teszi, hogy kényelmesen a költségek ellenőrzésére és a fiók kezelése, tarifák, szolgáltatások.Hogyan tiltható le megafon

Egyszerű módja, hogy gyorsan kikapcsolni nem kívánt szolgáltatást a mobil kommunikációs szobába Megafon:

  1. Regisztrálj a fiókjában a hivatalos honlapján MegaFon régiót. Megy a szolgáltatások vezérlőpult, fordítások, telefonhívások, pontszám, a kapott jelszót SMS-ben, akkor kezelni őket: letiltja további szolgáltatásokat, változtatni díjszabási lehetőségeket.
  2. Ha nem tud csatlakozni az internethez: Hívás üzemben a Call-center ingyenesen hívható számot és kérje meg kikapcsolni a fizetős szolgáltatások a telefonszámot. Meg kell egy útlevél adatait, ha hívja a szakember.
  3. Ide Salon Megafon, kérje a nyertes tiltani fizetett szóban forgó szolgáltatások vagy a modemet.


Hogyan tiltható le megafon

A legegyszerűbb és legkönnyebb módja annak, hogy tiltson le egy bizonyos szolgáltatás Megafon, hogy menjen a személyes fiókját a hivatalos honlapján Megafon, és figyelemmel kíséri azok valamennyi uslugi.Kotorye egyetlen kattintással megtalálhatja, hogyan kell engedélyezni és letiltani.

Ott minden világos és ponyatno.Esli nem regisztrált ezen az oldalon, akkor eto.Eto egy nagyszerű módja annak nyomon az összes költség és nyomon követheti a kapcsolódó szolgáltatások.

És van még egy lehetőség, akkor kell használni, hogy kihasználják a bizonyos USSD parancsot, amely megfelel egy adott szolgáltatást, és akkor is hívni az üzemeltető, és kérje, hogy tiltsa le ezt a szolgáltatást.

Letiltása Megafon szolgáltatások

Eltávolítása kiegészítő szolgáltatások, lehetőségek és előfizetések sejtes üzemeltető Megafon lehet tenni számos módon.

A legegyszerűbb módon -, hogy küldjön a parancs * 105 # és a hívás gombot, majd kövesse a menüpontok akkor tiltsa minden olyan szolgáltatás, módosítsa a díjcsomag, és sok más hasznos műveleteket.

Azt is be, hogy a személyes fiókot a webhelyen Megafon, amely az úgynevezett Service-Builder, és onnan, hogy végre egy nyitási műveletet (azonos lehet tenni, és sok egyéb műveletek)

Hogyan tiltható le megafon

A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy letiltja a szolgáltatást „Megafon” - az, hogy a „Service Guide» (USSD), amely áll az előfizetők rendelkezésére valamennyi ágát OJSC »MegaFon«. Hozzáférés a szolgáltatás „Service Guide» (USSD) révén lehetőség van a USSD-kérésre. Úgy néz ki, ez az USSD kérelmet, mint ez:

Ez megnyit egy menüt, ahol a speciális USSD-kérések érdekes lehet nem csak, hogy letiltja a szolgáltatást, hanem megváltoztatni a díjcsomagra.