Hogyan szabni az oszlopokat a számítógépen

Azonnal meg kell jegyezni, hogy a csatlakoztatás előtt, telepíteni kell a PC audio driver (ha nem telepítette az Ön által korábban). Ehhez vegye ki a megfelelő meghajtót (a készlet része a vásárlás egy számítógép), és telepítse a szoftvert. A telepítés után indítsa újra a számítógépet. Most már megy beállítani a hangot.A hangsugárzók csatlakoztatása a számítógéphez. A hátoldalon a PC látni fogja a szektor, látva sokszínű kerek lyukak. Beírása dugók be a lyukakat, hogy a dugó színe egyezik a színe a lyuk. Amikor csatlakoztatja az eszközt az asztali számítógép, egy párbeszédablak, ahol meg kell adni a kívánt beállításokat ( „Front hangsugárzók” vagy „hátsó hangszórók”).

A hangszórók csatlakoztatása egy mélynyomóval. Ebben az esetben a számítógép csatlakozik-e csak egy dugó magukat oszlopot közvetlenül csatlakoztatható egy mélynyomó. Miután megadtuk a dugót az aljzatba megfelelő a színe, egy párbeszédablak jelenik meg az asztalon. Jelölje be a négyzetet ellen elem „Line Out”, és a beállítások mentéséhez.

Még a telepített illesztőprogramok, és a csatlakoztatott audio rendszer lehetséges opció, a hang nem kerül lejátszásra. Ebben az esetben állítsa be az összes csúszkát a Hang beállítások a maximális helyzetbe, akkor lehetséges, hogy egyikük blokkolja hangvisszaadás.

Ólom oszlop működő - ez elég egyszerű, nem igényel semmilyen speciális ismeretek és készségek. Csak meg kell hogy legyen nagyon óvatos, hogy ne keverjük össze a szükséges kábeleket. És persze, amikor a szerelés a hangszórókat kell vennie a hanghatás keletkezik, amikor a különböző konfigurációkat.


Hogyan szabni az oszlopokat a számítógépen

A telepítéshez a hangszórók helyesen, az első dolog az, hogy válassza ki a legjobb a szempontból a helyét a hangszórók. Úgy véljük, hogy a távolság a két vagy több sztereó hangszórók nem haladhatja meg a másfél métert. Ellenkező esetben, a hang sokkal rosszabb által érzékelt hallgató „blur” az űrben. Nem szükséges, hogy bármilyen hangszóró közvetlenül a padlón, amely elnyeli a magas frekvenciák és az „oltó” erejüket. Ideális esetben, azokat a parttól 1-2 méterre a padlón. És az alján jobb a mélynyomó. alacsony frekvenciájú, amely több különálló hang bármilyen szilárd felületre.

Hogyan kell telepíteni a hangszórók magát: gyakorlati tanácsok

A modellek túlnyomó többsége a csatlakoztatott hangszórók mélynyomó és egyéb audio eszközök révén az audio kábelt. Általános szabály, hogy dugó festett világos zöld színű, ami nem tévesztendő össze sem hasonlítható. Szintén telepíteni hangszórók a saját, emlékeztetni kell arra, hogy azok szükségszerűen kapcsolódnak egymáshoz. Így, egy audio eszköz csatlakozik a szállítási egyszer két együttes egy oszlopba, és nem az egyes külön-külön.

Hogyan kell telepíteni a hangszórókat helyesen, és nem hibázni

Amikor szerelés a hangszórókat kell figyelembe venni, és a súlyuk. Ha ez kicsi, kompakt audio eszközöket, majd állítsa be a állj eszközök támogatása nem szükséges. Ha a hangsugárzók tömege több, mint 4-5 kg ​​minden, akkor van értelme a szereléshez speciális elemek. Ők egy tömör fém zárójelben, hogy vegye a nehezét teherviselő oszlopokon.

Ha mindent helyesen, hangszórók kell szólalnia sima és tiszta, ugyanolyan erősségű. Ha egyikük hang lágyabb vagy éppen ellenkezőleg, hangosabb. próbálja meg beállítani a mélysugárzó beállításokat. Ugyancsak célszerű ellenőrizni a pontosságát a kapcsolatot zvukovyvodyaschim eszközt.