Hogyan lehet eljutni Adler Gagra

Nyaraló Adler gyakran szeretné látni a környéken Gagra, mert a távolság a városok között - mindössze 30-35 km. Van azonban egy magyarországi és egy Abháziában kell átkelni a határon, de vannak gyorsabb módja van ennek, és hogy az út kevesebb, mint 1 óra.Adler a Gagra lehet jutni vonattal, és a vonatok, buszok és shuttle busz, taxi, autó, és végül hajóval.

Tegyük rögtön, hogy gyorsan, és talán a legkellemesebb - elérte a motorcsónak.

Adler a Gagra a vonaton, és a vonat

A kényelmes vasúti határátkelő link? Nem kell, hogy menjen ki a vonat csomagokkal, sorban állással. Másrészt, és az utazás lesz hosszú ideig - körülbelül 3 óra.

Minden nap a nyári időszakban Adler Gagra futtatni több vonat. Megállnak a vámvizsgálat a falu szórakoztató és Tsandripsh állomáson. Általában bonyolítja a parkolási időt tart körülbelül 1,5 óra. egy helyjegy árát - 500-600 rubel .. kupé - 1200 rubel.

Két Adler és Gagra is fut a vonat minden nap. Körülbelül 7-8 délelőtt pedig eltér Adler, körülbelül délelőtt 11 - megy vissza oda, és egy későbbi járattal. Az út mentén, a vonat meg is áll a vámkezelésre - a Psou (magyar) sebességváltója és Tsandripsh (abház checkpoint).

Tekintse meg a menetrendet, illetve jegyek kéznél van:

Busz és taxi Adler GagraA busszal Adler a Gagra érhető el egy óra, vagy egy kicsit - és ez elég gyors, mert a komp közlekedés halad abház-magyar határon kívül jár el.

Ha választani buszok közlekednek az alábbi útvonalakon: "Nalchik - Sukhumi", "Krasnodar - Sukhumi", "Rostov - Sukhumi", "Budapest - Sukhumi", "Szocsi - Sukhumi". Mindegyikük át, és Adler és Gagra.

Ha jegyeket nem lehet megvásárolni ezeket a buszokat, akkor menni transzferek: egyrészt az autóbusz állomás Adler, akkor busszal (vagy ugyanazon a buszon) №№125 vagy 125c és eléri. Boldog, majd transzfer minibusszal vagy busz Gagry. Megjegyezzük, hogy a falu közlekedési rendkívül ritka, és jobb lenne, ha a Psou (pl №№ 57, 100, 117), és onnan - Abháziában.

Taxival a Adler Gagra

Úgy tűnik, hogy nincs mód a gondtalan és egyszerű, mint egy taxi Adler Gagra. A választás eshet egy megbízható szolgáltató KiwiTaxi. garantálják a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat. Azonban a taxi nem garantálja besprobochnogo átlépte a határt, de azt ígéri, hogy egy élvezetes, mert a kilátás az ablakok nyitva legfestőibb és kényelmes az Ön számára.

Az ára egy ilyen utazás költsége mintegy 2700 rubel. Megjegyezzük, hogy az utazó társaság, akkor kevesebbet fizetnek, „ütős” az összege az utasok száma.

Béreljen autót

Felhívjuk figyelmét, hogy az autókölcsönző szüksége van egy magyar útlevél, jogosítvány, valamint a szükséges összeget, amely közvetlenül függ a vállalat és az élet a gép (a hosszabb - az olcsóbb). A forró évszak, autókölcsönző ár délután - 1500 rubel. naponta.

A hajó útvonal „Adler - Gagra”

Plied katamarán páros számok. Ültetés Adler kezdődött 08:30, indulás - 10:00, érkezés Gagra - 11:30. Kezdés ültetés Gagra - 17:00, indulás - 18:00, érkezik Adler - 19:00.

Most már tudja, minden módon mozgatni között Adler és Gagra - vonattal, busszal és shuttle busz, autó és a taxi. A legkönnyebb módja TripSmile!