Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek, amikor meg kell tisztítani a fülét

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek, amikor meg kell tisztítani a fülét

Amikor egy fiatal anya elkezd gondoskodni a kisbabáját, rögtön felmerül egy csomó kérdést.

És ez teljesen normális, mert minden nő akar, hogy ne csak vigyázzon a morzsákat, de nem fájt neki.Ezért nincs többé egy égető kérdés, hogy hogyan lehet tisztítani a baba füle, és hogyan kell csinálni, amennyire csak lehetséges-e.

Egyszerű folyamat, vagy fordítva? Akkor vagy nem tiszta a füle?

Úgy tűnhet, hogy semmi sem ezeknek a rendkívül bonyolult normál tisztítási füle. De tényleg, akkor csak meg kell vásárolni a boltban, vagy gyógyszertári csomagolás fül botok, nedvesítsük őket meleg vízzel vagy hidrogén-peroxid, hogy helyezzen be egy bottal a szem a gyermek, és csavarja. Mint kiderül, ez a megközelítés teljesen rossz, sőt veszélyes.

Az orvosok nem tiszta a füle a gyermek. Hagyjuk csak tisztítsa meg a fülét, de semmilyen körülmények között nem mászik a fülbe. Szülők, ne feledje! Csak a füle meg kell tisztítani!

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek, amikor meg kell tisztítani a fülét

Tisztítsuk meg a fülét a gyermek ilyen módon nem lehet a következménye, a következő okok miatt:

- nagyon könnyen sérült fal a hallójárat tot;

- dobhártya baba lehet árt magának pálcika;

- Minden mozog a vattacsomót nem annyira hozzájárulnak a helyreállítási abalone kisgyermek kén ahogy kitolja mélyebbre és mélyebbre; kén idővel megnyomásakor a következménye az lenne, egy dugó, amely gátolja a hallás és az okozza a gyermek nem túl kellemes.

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek? Kén kénsavvá CorkVan egy másik ok, hogy miért jobb, ha nem tiszta a füle pamut botokkal gyermek. Kén egy természetes síkosító, amely szükséges a megfelelő működéséhez a hallását baba (és nem csak). Ennek hiánya a fülbe folyosón kell valahogy kompenzálni. És amikor anyám óvatosan távolítsa el a füle morzsákat, ezért létrehoz egy hiány a szükséges titkos.

Az eredmény az lesz aktívabb munkát kén mirigyek. Azaz, minél gyakrabban a titkos eltávolítjuk a füle a gyermek, annál jobban fogják előállítani.

De ha ez nem történik meg, úgy, hogy fülzsír impactatiója még mindig ott van, minden esetben ez nem szükséges eltávolítani magát, otthon! Van egy hatalmas esély arra, hogy ezek a tevékenységek a sérülések megelőzése a gyermek fülébe. Ügyeljen arra, hogy bemutassák a baba orvos - otolaryngologist, és nem vehet fel a független cselekvés.

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek? Öntisztító baba füle

Kiderült, hogy a természet fogant oly módon, hogy a fülünket képesek önálló tiszta. Mirigyek - faggyúmirigy és a kén - található a fül, ügyesen osztja különleges titkos, amely védi a sérülésektől a füléhez. A fül folyamatosan frissíti a hámsejtek a dobhártya kifelé.

Ezen túlmenően, az öntisztító fülek „egy kéz” és állkapocsízület és struktúrákat. Közben a normál beszélgetés, köhögés, tüsszentés, nevetés, vagy a folyamat felszívódását az élelmiszer - azaz, bármely mozgatás az állkapocs, a fül lap kén és az elhalt hámsejteket kizárták a fülét.

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek? Mikor és hogyan?

Hogy van az, hogy a szülők gyakorolják megfelelő folyamat tisztító fülüket chadushki? A fentiekből már lehetőség van arra következtetni, hogy az ember ne „mászni” vattapamaccsal belső orgonájának tárgyaláson. Éppen ellenkezőleg, a fülkagyló, amely megjelent a felhalmozási kén kell tisztítani.

Erre a legjobb megoldás az este, fürdés közben a baba. Két egyszerű oka van. Az első az, hogy a morzsa egész nap aktívan szívja anyja mellét, ami lehetővé tette, hogy ki a titkos mélyén fülét. És szerint a második - hatása miatt a meleg vízben, és a kén mindig lágyítja, hogy sokkal könnyebb eltávolítani. Csak annyi, hogy mossa a fül ujjaival morzsákat legtöbb közönséges víz használata nélkül további források. Miután pelenochkoy törölje vagy törülközővel puha.

Egész héten, akkor egyszer vagy kétszer tovább tisztítottuk füle gyereket egy darab marlechku, csavart egy vékony flagellum.

Hogyan kell helyesen tisztítani a fülét a gyermek, amikor meg kell tisztítani a fülét

Bölcs dolog, hogy enyhén nedvesítse a géz szokásos forralt víz vagy olaj. Néhány szülő használja vatta ugyanarra a célra. Szintén egy jó választás. De néha ez is bonthatók szálak és a felnőttek „elfelejti”, hogy egy darab a gyerek szemébe, ezzel okozva neki némi kényelmetlenséget.