Hogyan kell beállítani a kormánykerék egyenes szál nézet

Megváltozott a jobb felső labdát. Ezen az oldalon, miután összeomlott a szabályozott - húzta ki, és tegye valamilyen U alakú alátét. A másik oldalon (ami nem változtak semmit) nem érintette. Kerék szokott lenni egy kicsit megdöntve balra (körülbelül 10 fok), és mára még lejtőn (olyan, mint 20 fok). Megpróbáltuk átrendezni a bordás kerék, de egyenes, nem akarja, hogy a tengely és nalazit nalazit ha a turn joga van az azonos 20 fok. néhány kap semmit. Útközben az autó nem húzza, ha elhagyja a kerék balra 20 ° (elengedni a kormánykereket - egyenes, és a felhúzás, és a szabadon futó), és ha tesz a tűt vízszintesen húzza jobbra kezdődik. Mi lehet ez?A fórum 7 év

Hely: Vologda régió. Vozhega

Autók: VAZ 2190 Grant

az előretolt helyzetben, nem akarja, hogy a tengely és nalazit nalazit ha a turn joga van az azonos 20 fok.

Tény, hogy a „geometria” a következő: először rendezi meg a jelet a test és a kormánymű Pitman kar, majd átrendezte a kormánykerék, ha szükséges. Szerint a rések azt egyenesen állni.
Ezután szabályozzák összekötő rudak és mosógép. Minden mérést követően néhány apró trükk kereket előre és hátra, és a beállítás, hogy a „chat”.
Egyszer cseréje után kormányrúd megpróbálta magát, mert „Murzilka”. A bázis és a damil. És tudod, ez jött ki. Kerék váltás nem volt szükség. Alátétek, azonban nem érintette. Ennek eredményeként, a kormánykereket jobbra egyenes vonalú mozgás, illetve ha nem húz, a gumi nem eszik.


Hányszor nem állítja le az összeomlás, sem razvalschikov címke nélkül nem kombinálják valamilyen okból.

Elvégzése előtt a kiigazítás a konvergencia (összetartás), a szakértő kell állítani a kormánymű fogasléc (járműveken kormánymű féreg - megsütjük), hogy a középső pozícióba. Kerék egyidejűleg kell egyenesen állni. Ez van rögzítve egy speciális tartót. Kiigazítás forgatásával a beállító gallér tippeket kormánykerék huzat két (nem egy!) Sides. Bejelentkezés helyesen végrehajtott eljárás a helyzet a kormánykerék nélkül, közvetlenül csavarás, egyenes vonalú mozgás.Jelen most 9 éves

Tegnap breezing a modnyachy 3D összeomlását. Ő adott hangot, hogy a panasz a kormánykereket balra fordult. Razvalschik nézett valamit pokompyuteru, akkor valami csavart alján a gép, és most a kerék jobbra fordult ugyanolyan mértékben. Zadolbalsya kell menni a különböző heverészett! Minden kar nélküli néhány! Ha lehet, mondja meg pontosan, hogy mit kell forgatni az alján a gép forgassa a kormánykereket vízszintes helyzetben? Azt hiszem, ő tette a kereket, majd a hívás vezérlést az összeomlás, ahol a felelősségteljes magatartás a munkájukat.
Itt is módosíthatja a táblázat eredményei:
A összeomlása a bal „0 g 11 perc”
Camber jobb „mínusz 0 fok 12 perc”
A összeomlása a teljes „mínusz 0 fok 22 perc”
Caster - nem szabályozza
Offset végén híd „+ 0 ° 14 perc”
Vannak olyan adatok, a hátsó tengelyen, de nem úgy tűnik, hogy ismerkedésre.
Mit lehet mondani szerint a kiigazítás?

Ha most az autó egyenes vonalú mozgást a kéz nem, a készlet erejéig, tegye a következőket: Megjegyzés a helyzet a kormánykerék. Lazítsa meg a beállítást hüvelyt a rudak. Bal forgatni pontosan 1 viszont ugyanabban az irányban, a jobb - pontosan 1 viszont az ellenkező irányba. Húzzák. Vegyünk egy kört egy egyenes vonal. Ha a kerék lesz közelebb a középső helyzetbe, majd továbbra is állítsa vontatás, forgó azonos irányban, de mindig azonos számú fordulattal (vagy félig fordulat). Ha a kerék megy tovább, akkor forgassa a hüvelyt az ellenkező irányba.

Arkagyij most félre én paradicsom, de nem tudom, mi mást tanácsot, ha Omszk olyan rossz geometristami.

By the way, én nem figyeltem, hogy hány spline a kormánymű kardán ugyanaz, mint a partra kereket? Nem. például átrendezni a kardáncsuklós 3 slot, és a kormánykerék 2 (vagy bármely más képarány), és ezzel csökkenni fog a jobb?

PS: Megvan csak a helyzetet. autó lógó. kerék állt görbe. Találtam a bal kézzel rajzolt két szakadt portok. Jól és tip természetesen kirdyk.