Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2019 a kerek arc

Hibátlan megjelenés alkotó nem csak egy nagy része, de a kis érinti, amely nélkül a kép mintha befejezetlen. Az egyik ilyen stroke elpirult. Azonban sok nő, általában nem használják ezt a fajta kozmetikumok, mert nem tudják, hogyan kell alkalmazni elpirul. Sőt, megfelelő elosztása pír az arcon nem olyan egyszerű. Amatőr megközelítése ebben az esetben vezet katasztrofális következményei: az arc túl világos, hangsúlyozva aránytalanság az arc és a hiányosságokat. És meg tudja mondani, hogyan kell használni pirosító? Hol kell alkalmazni - az arcon vagy arccsontja? Mi árnyék jobb választani egy bizonyos fajta smink?Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Ha nem tudja a választ ezekre a kérdésekre, akkor meg őket ebben a cikkben. Azt fogja mondani, hogyan használják a rouge, alkalmazása során technikákat, és hogyan kell helyesen alkalmazni pír különböző arc formák. Ezekkel a tippeket, akkor lesz mester a titkok és árnyalatok tökéletes smink és Elpirulok úgy használni, hogy sikeresen beállításához alakja az arc és hangsúlyozzák annak előnyeit.

Ma megnézzük

Az első szabály - használt minőségi keféket!

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Modern üzletek kínálnak sokféle típusú és elpirult. Némelyikük eladott egy ecsettel. De mint általában, ez a kefe nagyon szerény méretű. Csak az előnye - kompakt méret, amely lehetővé teszi, hogy mindig magánál velem. Ez nagyon hasznos, ha kell felvidít egy kis smink. De ez a kefe nem alkalmas alapos használatra. Az optimális alkalmazási technika használatával jár két kéz: az egyik, hogy kerek legyen, hogy osztja a kozmetikai schochkah, a másik - egy sima, hangsúlyozni és kiemelni arccsontja. Folyékony típusú pír és szivacsot.

A második szabály: A kiváló minőségű kozmetikumok

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Természetesen, a minőségi kozmetikumok közvetlenül befolyásolja, hogy milyen eredményt kapsz létrehozásával velük átalakítása. Minőségi pirulás sokkal könnyebb alkalmazni, akkor hosszabb ideig fennállhat az arc, a vonzó színekben. A leggyakrabban használt porszerű elpirult.

Ez az egyetemes és jól illeszkedik bármilyen a bőr, de úgy néz ki a legjobban, olajos vagy kombinált bőr. A száraz bőr előfordulhat némi nehézséget, mert a por alakú szerek hangsúlyozzák peeling, száraz a bőr, irritációt okozhat. A zsíros bőr ilyen eszközök optimális: ők jól Matira felesleges zsírt, a bőr tónusát. Javasoljuk, hogy használjon több árnyalatú pirosító elérni hibátlan bőrszínt.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Van helyes technika alkalmazásával pirosító ecsettel óvatosan leengedjük a festéket, majd rázzuk le a felesleges szabhat kis mozgás. Szükséges eszközt, hogy verem a rétegek kezdve a könnyű és átlátható. Ez a technika lehetővé teszi számunkra, hogy több természetes. Nem kell sokáig, hogy megszüntesse a határokat a fő hang és pirosító, ha alkalmazza őket a legvékonyabb rétegben. Ha bármely személy kell kiosztani földet, csak annyi, hogy kissé növeli nyomást.

Kompakt pirosító legjobban ecsettel szálakkal természetes anyag. Nem igényel hosszú toll, mert egyszer esik, és természetesen szépen.

Ha inkább festeni a gyöngyök formájában, szükség lesz egy széles puha kefével. A fő célja ezeknek a rouge - képződését pontosabb az arc kontúrjai, így megkönnyebbülés. Ezért ezek egymásra a homlok, arc, áll.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Ideális hajlamos bőrre száraz, - pír krémes textúra. A bőr, ami nem elég nedvességet, terjeszteni, porszerű anyag lehet nehéz, de a krém - nagyon egyszerű és kényelmes. Ilyen Rouge a kívánt hatást biztosítsa, és hidratálja a bőrt. Úgy kell alkalmazni, miután az alapvető hang teljesen végrehajtásra. Ehhez ne használjon kefét, minden mozgás mindig keze ügyében. Fogj egy kis pénzt az ujját, azokat a fő pontokat az arcon, alkalmazhat pontjainak segítségével, majd összekeverjük a keze ügyében. A felesleges mennyiségű forrást kell eltávolítani egy vatta. Alkalmazása után pirulás szemtől bevonandó egy vékony porréteget. Azt kell mondanom, hogy a krém pénzt is fel lehet használni más típusú bőrre, mert lehetővé teszi, hogy hozzon létre kifejező esti smink is sokkal jobb, mint a por.

Egy másik típusú pirulás - gél. Van egy folyékony textúra, nem tartalmaznak kozmetikai olajok. Ennek köszönhetően, az ilyen alapok kiszárad nagyon gyorsan. Alkalmazzák őket ajánlott alkalmazása előtt a tonális alapítvány és por a bázisra vagy a tiszta bőrre. Alkalmazás technika ebben az esetben ugyanaz, mint amikor egy pír krém alap. Az egyetlen különbség az, hogy egy gélszerű eszközöket meg kell dolgozni gyorsan, hatékonyan elvégzi a tollazat. Ha késleltetni, az azt jelenti, egyszerűen megszárad a bőrön formájában egy csúnya folt. De ha a gél pirosító alkalmazzák azokat megfelelően, változatlan megjelenésű egész nap. Ideális öregedő bőrt.Pirulás ragyogóan - a tökéletes megoldás minden ünnepi smink. Ők lehet alkalmazni minden része az arc. Okozott egy vékony réteg, adnak az arc egy puha ragyogás. Ha a cél -, hogy megteremtse a hatását a leégés, használja bronzosító. Próbálja meg felvenni egy árnyék, amely optimális a bőre színe. Világos bőr sötétebb bronzosító lenne.

A harmadik szabály: alkalmazza pirosító rendesen!

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Abban az esetben, megteremti a tökéletes smink nem csak az a fontos, hogy válassza ki a megfelelő eszközök és műszerek, hanem a szakmai technológia alkalmazása. Kínálunk egy módszert, hogyan kell alkalmazni elpirul, lépésről lépésre fotók segítségével elvégezni az összes lépést a leginkább igaz:

  • Az első dolog, amit meg kell osztani - az arccsontja. Ehhez meg kell határoznia a helyüket az arcon. Húzza arcon és végre széles ecsettel puha pír kapni kiemelkedések fültől szája sarkában mindkét oldalon. Ezután a szerszám kell árnyékolni a körkörös mozgás;
  • Akkor pontosabban kell tüntetni a tétel az állkapocs. Ehhez használja ugyanazt a kefét is. Töltsön ez a kiemelkedés az állkapocs, amely alatt található a fül, hogy az álla, kissé elmarad a közepén. Ez teszi a arc körvonalait formálisabb és ropogós;
  • Továbbá, ez hozza létre a hangsúly az arcon. Szüksége lesz egy másik ecsettel - kerek. Blush is szükséges változtatni, és válasszon egy világosabb árnyalatú. Annak érdekében, hogy meghatározza, ha az szükséges, hogy szabjon ki orvosság - mosolygott. Tedd a pír azokon a helyeken, amelyek emelkedtek egy mosolyt.
  • Mindezek után, akkor folytassa a végső tollazat. Ez fut a centrumból a perifériára. Arra is szükség van, hogy összehangolják az egyensúlyt a pályán, és elpirult.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Ha azután, hogy úgy érzi, a pír is állni az arc, a toll lehet hosszabbítani egy széles ecsettel. Az eredmény még mindig úgy tűnik, túl világos? Ezután a szakmai tanácsát stylist: Enyhén nedvesítse meg a kefe termálvizes és továbbra toll trim mozgását. Ennek köszönhetően a make-up lesz több természetes, és az arca néz nedves körülmények között, és pihent.

A negyedik szabály: válassza ki a megfelelő alkalmazást a rendszer

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Könnyen érthető, hogy a használata pír egy és ugyanazon eljárás nők eltérő formában nem lehet egy személy. Ez mindig szükséges, hogy figyelembe vegyék az árnyalatok az egyén, hogy nem véletlenül ki a részleteket, hogy szeretnék, hogy álcázza. Arc alakja határozza meg nem csak a szín választás, hanem alkalmazási módszereit.

Az ideális az arc formája - ez egy ovális. Ezen arca elpirul alatt forgalmazott szabványos rendszer, kiemelve arccsont, egy kis arc, állkapocs sor. A homlok jobb elhagyni anélkül pirulás nem torzulásokat. Tint rouge szerint kiválasztott alap gamma smink.

Háromszög arc igényel speciális megközelítést alkalmazása elpirult. A legfontosabb feladat ebben az esetben -, hogy az átmenet a széles részt, hogy szűk, amennyire csak lehetséges sima. Ezért alkalmazzák elpirul kezdődik közepén az arc, majd tollas a periféria, a füle. Homlok nem tűnt túl széles, akkor okozhat testi elpirul, arccsont és jelöljön ki egy rózsaszínes árnyalatú.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Elég nehéz kérdés - hogyan kell alkalmazni a pirulás kerek arc. Először is, meg kell választani a megfelelő színt. Chubby hölgy ajánlott, természetes és sötétebb árnyalatok. A legfontosabb feladat pirosító ebben az esetben -, hogy egy személy több hosszúkás. Ezért alkalmazása a fő vonal - mentén, az arcon, hogy az irányt felfelé. Egy másik jó elosztási rendszer pirosító a kerek arc - ez egy háromszög alakú minta, a templomok a száját. Annak érdekében, hogy ne hozzon létre külön kötet az arc, a homlok és az áll nem marad elpirult. Fontos az is, hogy helyesen végezze pirulás eloszlás: a nagy részét, és a legintenzívebb szín kell az arcon.

A szögletes arc pirosító alkalmazzák a következő sorrendben: sötét tónusok - a arccsont, fényes - az állán. Ez lehetővé teszi a vizuálisan, hogy masszív alsó része az arc szűkebb és sima a kemény vonal. Csakúgy, mint az előző esetben, ez nagyon fontos, hogy alkalmazzák pirulás megfelelően felfelé.

Javítás arca elpirult

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Gyakran chubby cheeks szállít egy csomó probléma a tulajdonosának. Vizuálisan beállítani őket, hogy segítsenek a helyes technikát alkalmazó blush:

  • Kerek ecset alatt arccsontja sötét pír alkalmazzák;
  • Lapos ecset könnyű pír arccsont látszanak magukat;
  • Tollas határ segítségével egy széles ecsettel. Transitions kell lágy és láthatatlan.

Egy kis semleges fény rózsaszín pír visszük fel korrekciója után az arc.

Válassza pirosító alatt tsvetotip

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

A meghatározó pillanat a választott szín pirosító nem csak egy teljes színpaletta smink és az oka annak végrehajtását. Amikor kiválasztják a színek, meg kell összpontosítani elsősorban a bőrszín és a haj. Több telített színek - bíbor, bezhevatye, réz, korall - alkalmas tulajdonosai sötét bőr. Svetlenkie lányok jobb, hogy előnyben árnyalatok halvány rózsaszín lilás-rózsaszín. Peach szín illik a bőr. Ha a bőr jelen tan, nyugodtan tedd az ő barna árnyalatú pirosító és bronzosító. A szőke ideális választás - korall vagy barack színű, fülledt barnák közül választhatnak a vöröses-barna tónusok és vörös lány érdemes nézi a narancs és sárgás árnyalatú.

Alkalmazása során pirulás fontos betartani mértékkel. Ott kell lennie a lehető legkisebb. A bőr csak finoman festett a kiválasztott szín, vásárolni a friss, nem borított maszk smink. Ha beírt az ecset túl sok pénzt, és az arcra, majd eltávolítjuk a felesleges port, használni, vagy próbálja őket egy tiszta ecsettel.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Ahhoz, hogy megőrizze a harmóniát a smink árnyékában pír össze kell kapcsolni a színe rúzs. Red rouge - vörös rúzs, rózsaszín pír - mint például a rúzs, stb Smooth minden határon, és a kép egy egységes és teljesség segít vékony porréteg kell helyezni, miután a make-up befejeződött ...

Ne feledkezzünk meg a fény és az árnyékok az arcodra. Ha kell álcázni bármely területen, aztán sötét pír, ha éppen ellenkezőleg, valami ki akar választani, majd kezelni ezt a részét a könnyebb elpirult.

Válassza ki az arc kontúrját, hogy ez több világosság és a megkönnyebbülés is, ha az alkalmazott mentén hajszálrepedés a templomok, arcán és állán sötétebb elpirult.

Azok a sötét pír segít kisimítani a durva éleket az arcon, például akut vagy kiemelkedő álla.

Álljon a hosszú arc, ha az alkalmazott vízszintes irányban pír az arcon.

Ha az álla kicsi és fuzzy, majd válassza ki azt, akkor könnyű pír, miután őket a közepén.

Vizuálisan lerövidítse az orr segít a sötét, gondosan tollas pirulás a csúcsán.

Hogyan kell alkalmazni a pirulás különböző arcformákhoz lépésről lépésre fotó 2017 kerek arca

Ezek az egyszerű tipp, hogyan kell alkalmazni elpirul fokozatosan fotók ebben a cikk segít elsajátítani ezt a képességet. Beállíthatja a forma, hogy hatékonyan szembe, ad neki egy tökéletes megjelenés, helyesen beállított ékezetek és csodálatos képeket készít. Ezek a tippek hasznosak hölgyek minden korosztály számára.