Hogyan, hogy küldjön egy beacon irányítani hangszóró, hangszóró szól

Ezen kívül a szabványos szolgáltatások kínál megtakarítások hívások és akciók, szolgáltatók kezdett nyitni szokatlan lehetőségeket, mint a „Mayachka” a kezelő Megafon. Ahhoz, hogy megértsük, mi a szolgáltatás, és hogyan kell küldeni egy jeladó Megafon, nem nehéz.Hogyan, hogy küldjön egy beacon irányítani hangszóró, hangszóró szól

Szolgáltatás áttekintése „Tracker” MegaFon

Ez a szolgáltatás az egyik lehetőség ki a helyzet, amikor a személyes fiók nem maradt pénz, de meg kell, hogy egy hívást vagy üzenetet küldeni. „Hívj fel” - ez a hivatalos neve a szolgáltatást. „Tracker” - egy változata a gyermekek díjcsomag. A cél -, hogy megtudja, hol a gyermek abban a pillanatbanAz előnyök a szolgáltatást, az a tény, hogy ez az egyik olyan lehetőség, hogy benne vannak a vásárlás egy SIM-kártyát. Ez annál módját, hogyan kell küldeni egy beacon egy hangszóró, nincs szükség további lépésekre az aktiváláshoz.

„Tracker” működik:

Az előfizetők nem csak tudja, hogyan kell küldeni egy beacon egy hangszóró, hanem emlékezni azok biztonságosságát. Ha jött egy ilyen kérést, hogy hívja, ellenőrizze a számot, amely az üzenetben megadott. csalások látták már.

Talán az egyetlen hátránya, ez a lehetőség, akkor feltételezhetjük, hogy ez nem mindig megbízható, ha a beszélgetőpartner nem gyakran ellenőrizni üzenetét. Annak ellenére, hogy a többi szolgáltató futó ezeket a szolgáltatásokat, akkor nem kell tanácsot adni Megafon előfizetők hogyan kell küldeni egy „jeladó” más szolgáltatók (például küldjön „Tracker” MTS), mert a szolgáltatások kombinációja és a feltételek nem ugyanaz.

Információk az előfizetők a MegaFon hogyan kell küldeni egy jeladó, talán a leginkább fontos és szükséges a gyakorlatban. Először is, néha lehetetlen nyomon követni, hogy mennyi pénz maradt a számlán, másrészt a nehéz esetekben ez a szolgáltatás tökéletesen illeszkedik: könnyen megjegyezhető, és nem igényel készpénzt (például az üzemeltető kötelessége).