Hogyan át pontokat a kezelő MegaFon nyit titkok

Nézzük, megpróbálom kitalálni. Azt hiszem, már felhalmozott egy tisztességes mennyiségű pontot a bónusz program Megafon, de személyesen, akkor nem kell semmilyen jutalmat? És mit keres a legjobb lehetőségek ezeket a pontokat, hogy néhány jó ember, hogy nem tűnt el. Jobb?Nos, nem olyan fontos, azt hiszem, vagy nem hiszem. Ami még fontosabb. Fontos, hogy a nagy számú ember keresi a módját, hogy hogyan fordítsa le a pontot egy hangszóró a barátok és a család. Tehát hogyan ugyanezen pont lefordítani?

Hogyan át pontokat a kezelő MegaFon nyit titkok

És nem lehet lefordítani ... Ez nem Sajnos, a bónusz program MegaFon nem biztosítja annak lehetőségét, hogy a pontokat a hangszóró másik félnek. (Ellentétben MTS, például. Ott pont lehet „hajsza” oda-vissza korlátozás nélkül). Megafon ebben a tekintetben nagyon konzervatív: így bónuszpont nem lehet!Az egyetlen dolog, amit tehetünk ebben az esetben - át valaki maga nem halmozódik fel a bónusz program MegaFon pontokat, és kész bónusz jutalmazás.

Ahhoz, hogy egy ajándék jutalmazza, a másik félnek is tagja legyen a program „MegaFon-Bonus”!

Out? Relatív, persze, de még mindig jobb, mint a semmi. Úgyhogy lefordítani, hogy pontos legyek -, hogy, jutalmat.

A fordításhoz nem pont, hanem a jutalmakat a MegaFon másik előfizető, küldjön a díjmentesen hívható 5010 SMS-üzenetet a következő szöveg lép:

[Kód díjazás] [space] [Ref. amelyhez aktiválni szeretné a jutalom, a 10 számjegyű formátumban, anélkül, hogy a 8-as vagy 7]

Ez azt jelenti, valami ilyesmi: 9101 921123456789

Egy naptári hónapon belül lehet aktiválni akár 7 díjat a szám egy másik résztvevő a programban!

Nos, milyen jutalom program készen MegaFon Bonus akkor, hogy a barátok és ismerősök egyszerűen lefordítani Megafon rámutat lehetetlen?

Mit és hogyan lehet ezeket ugyanazon pontokat költeni? És mik ezek a kódok megfelelnek az ellenszolgáltatásra?

Nos ... Itt, dióhéjban, és nem mondd el mindenkinek ... Mert lehetőség van, tényleg sok: ez a bónusz perc, ingyenes és sms, és internet-hozzáférés, és még sok más. Akarsz részleteket?

A közelmúltban azonban a hangszóró bónuszokat nem csak megváltoztatni minden további szolgáltatásokat, hanem át pontokat hangszóró a pénzt.

Ezzel a pick - rajtad áll!