Hang eltűnt windows 7 - 2. oldal

Hang eltűnt a Windows 7

Az okok a hiányzó hang a Windows 7 néha egyszerű, és gyakran meg kell keresni a probléma hosszú ideig. Nagyon gyakran a felhasználók kérdezi a kérdést nem adnak teljes körű tájékoztatást a problémát, például ne mondják, hogy mielőtt megpróbálja frissíteni a hang driver, vagy megpróbál csatlakozni a számítógéphez vagy más felszólalók változtatásokat hajtott végre a beállítások fülön a „Sound” a Control Panel. Vagy lehet, hogy telepítve van a laptop valamennyi bővítményt a jobb hangminőség érdekében a rendszerre telepített játékosok, majd elvesztette a hangot a Windows 7. De nem számít, mit nem történt barátom, ne essen kétségbe, van megoldás a problémára, és szokás kezdjük a legegyszerűbb.Még a legtapasztaltabb felhasználók vannak olyan helyzetek, amikor valamilyen oknál fogva, megszakad a bázisállomás hangszórók és akkor felejtsd el. Ellenőrizze az összes már csatlakoztatva. Nyomtató csatlakoztatása hangszórók zöld színnel van megjelölve.

Pontosságának ellenőrzése hangszóró csatlakoztatható a hangkimenet fejhallgató ha a hang, vagyis hibás oszlopban. Továbbá, ha nincs hang a Windows 7 kell menni a Device Manager, és figyelni, nem kell előtte tétel Sound Devices felkiáltójel egy sárga körben. Start-> Vezérlőpult> egér jobb gombjával a „Computer”, és válassza ki a Tulajdonságok menüpontot, majd az Eszközkezelő. Ha van egy sárga kör, akkor csak leesett a hang driver, és újra kell telepíteni újra.

 • Megjegyzés: Ez nem törik feje fölött, amely a kétszáz és a programok és játékok vezetett hangproblémát, meg tegnap, akkor az egyszerű visszanyerő rendszer, a haszon a Windows 7, akkor általában be van kapcsolva, és egyáltalán henger segítségével visszaállítási pontokat vissza egy kicsit.

Csak tegnap, megkértek, hogy ismerősen cseng, hogy megszüntesse a problémát azok hiánya a számítógépen. A nap, mielőtt az internetről letöltött és telepített valamilyen oknál fogva, csak két médialejátszó, akkor már a hang eltűnt. Az első helyen néztem arrafelé Tálca hangszóró hangerejét mutató nem csökken, kiderült, minden rendben.

Csak rákattintott a gombra hangszórók jobb egérgombbal, és válassza ki a menü lejátszó készülékek,

A hangszórók a tétel volt, amilyennek lennie kell egy zöld pipa.

Bár néha nincs hang a Windows 7, a Hang ablakban egy digitális audio (S / PDIF)

vagy nem jelenik meg semmi, akkor kattintson az üres helyre a bal egérgombot, és a menü jelenik meg, amelyben meg kell, hogy vegye figyelembe a két pontot „Show tiltva” eszköz és a „Mutasd a leválasztott eszköz”

és mi azonnal látni a hangszórók kattintva a jobb egérgombbal, majd válassza az „Enable”

az azonos alapanyagokból fejhallgató, majd az „Apply” és az „OK”.

Furcsa, de a barátaim egy ablakban jelenik meg Sound Speakers jelölt zöld pipa az eszközkezelő volt javítható hang készülék támogatja az NVIDIA High Definition Audio

Minden rámutatott arra a tényre, hogy a hang rendben. Hoztam egy fülhallgatót, és csatlakoztassa a hangkimenet található a hátoldalán a rendszer egység, és ellenőrizze, hogy a hang valójában nem azt jelenti, hangszórók OK is.
Az első lépés ebben az esetben lehet sérült vagy nem megfelelően működik hangillesztőprogram, akkor el kell menni a Device Manager, és próbálja meg frissíteni az illesztőprogramot, ami nem mindig segít, akkor meg kell teljesen eltávolítani az összes audio eszközöket a rendszerből.

Újraindít és a Windows 7 önmagában frissítenie kell a vonatvezető Plug and Play technológia.

Miután végzett műveletek alatt a hang jött a barátaimtól. By the way, ebben az esetben is lehet használni a rendszert helyreállítási, és természetesen a teljes telepítse újra az illesztőprogramot.


Egy másik alkalommal volt egy másik probléma, az egyik fel van telepítve a Windows 7 számítógép, minden jó, de nem volt hang, ékesszóló információkat az Eszközkezelőben.

Ilyen esetekben szükség van egy driver lemezt az alaplap jön a számítógépet vásárol, ezen a lemezen van szüksége, hogy ha a vezérlőprogram, hogy jön a Windows 7. Ha a driver CD-ROM Windows XP telepíti őket természetesen nem szükséges, szükséges megy online, és töltse le a natív vezetők a hangkártya a hivatalos honlapján.


Hogyan kell végrehajtani, mi részletesen lépésről lépésre a cikkben Hogyan lehet megtalálni és telepíteni az illesztőprogramot az eszközhöz. Gyakran azonban nem csak a keresés a vezetők, hanem a helyes meghatározás az eszköz neve problémát a kezdő felhasználók, így még mindig javasoljuk, hogy adja át a linkre és olvassa el a cikket. Ha azonban akkor nem fogja megtalálni a driver Windows 7, de akkor az illesztőprogram telepítése a Windows XP, akkor próbálja telepíteni módban kompatibilitási kijavítja a problémákat, de a barátai mondani, hogy ez nem éppen a legjobb megoldás.

 • Egy nap, én tényleg nem találtam az interneten az illesztőprogram-csomag a hangkártya Windows 7, de megközelítette a vezető tervezett Vista. Egy másik esetben a felhasználó véletlenül kikapcsolta a beépített hangkártya a BIOS-ban, már benne is, amelyben High Definition Audio kell lennie abban a helyzetben, Engedélyezett, és a hang jött.
 • Ha a hang eltűnt a Windows 7, csak meg kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szolgáltatás a Windows audió már engedélyezve van. Start-Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Services. Találunk a szolgáltatás Windows Audio, ha ki van kapcsolva, akkor kapcsolja be. Indítás típusa legyen „automatikusan”.

  Van, hogy megtalálja az okát a hang hiánya nem működik egyáltalán, meghibásodás esetén a beépített hangkártya Eszközkezelő, másrészt lehet, hogy egy piros kör egy kereszt, és ott nem lehet semmit ebben az esetben sok megoldódott a teljes operációs rendszer újratelepítése, majd állítsa be a hangkártya vezető, és ebben az esetben a hang nincs ott, akkor csak meg kell vásárolni és telepíteni egy külön hang amivel a PCI kártya. Célszerű vásárolni a lemez, amelyen a driver nevét, a Windows 7-64bit vagy 32bit. Csak meg kell tudni, hogy amint teszel egy külön PCI hangkártya a rendszer egység, beépített legtöbb esetben le szeretné tiltani a BIOS-ban, egyébként a hang meg nem jelenik. Túl sok nem tulajdonítanak jelentőséget ennek, és jó okkal. High Definition Audio kell a mozgáskorlátozottak állapotban.


  Egyszerű hangkártya PCI interfész ne drága, valahol a 100-200 rubelt, és például hordom mindig veled. Az első jelei a kudarc az integrált hangkártya, azonban időnként hiányzó vagy rossz minőségű hang. Tehát itt az ideje, hogy cserélje ki üzembe formájában bővítőkártyák.
  Egyébként külön audio PCI interfész kártyák különböző, például, Sound Blaster által gyártott Creative Technology, valójában egy nagyon magas színvonalú és professzionális megoldást, ott tényleg a kétezret.

  De ne felejtsük el, ha van egy ilyen kártya, valamint egy jó hangrendszer, és te minden játék úgy dönt, hogy lőni egy Kalasnyikov gépkarabély, a szomszédok is félreértik, és úgy döntenek, amit igazán palite haza egy automatából.


  Egy érdekes történet arról, hogyan keresték a hiányzó hang olvasóink.
  Denis írt nekem egy levelet, hogy elvesztette a hangot a Windows 7 -64bit, feltehetően egy sikertelen beépített hangkártya. Hangszóró kiesik, akkor ellenőrizni egy másik számítógépen voltak javítható. Nem segített újratelepíteni a Windows 7 és telepítse a natív vezetők a lemezről az alaplap, csatlakozik a beszerzési egy számítógép. Csak töltse le a driver csomagot a hivatalos honlapján Realtek, a telepítés után nem hozott eredményt.


  A leolvasó vásárolt és telepített külön üzembe PSI-csatlakozó hangkártya vásárlás előtt érdeklődött, van-e neki CD-illesztőprogramok Windows 7-64bit. További érdekes, ő hozza az alváz oldalsó burkolatot, továbbá összeköti a kábeleket és a hangszóró, tartalmaz egy számítógép. Felidézni a hangkártya mellékelt lemez meghajtók, amit sikeresen létrejött, de hang nem alakult ki. Írt nekem 10 betű, megbeszéltük vele minden hibát, ami lehetne is, de a hang még mindig nem látszik, én kezdtek megjelenni az elképzelést, hogy a vásárolt hangkártya is hibás, akkor előfordul, vagy nem teljesen betolva a PCI -razom. Denis kérésemre, vitte kártyát, ha azok vásárolt, ott, amikor kivették, és minden rendben volt.


  Az utolsó levelében Denis küldött skrishnot rendszer egység maga megmutatta az ő hibája, ez az egész még mindig csatlakoztassa a hangszóró kábel a régi beépített hibás hangkártya, mint ez. Rendszer egysége a mi olvasó az asztal alatt volt, és a barátunk volt, hogy lépjenek fel vele a szó szoros értelmében a tapintása, nem meglepő, hogy ez történt ilyen hibát, és ez megbocsátható, mint barátok egyet fog érteni, ennek hiányában a tapasztalat, a lehetőséget, hogy csatlakoztassa a hangszóró megfelelően jelentősen növekedni. Tehát kérem kezelni az összes fenti óvatosan.

  A nyíl mutatja a hangkimenet audiokartochki vásárolt, az a hely, ahol szükséges volt, hogy csatlakoztassa a dugót a hangszórók, látható a tetején az azonos csatlakozó, de nem tulajdonosa a beépített hangkártya.

  Windows 7 univerzális diagnosztikai eszköz

  Ahogy ígértem itt egy példa dolgozó Windows 7 univerzális diagnosztikai eszköz, próbálja, hogy megszüntesse a problémát a hiányzó hang használja a Windows 7.
  Vezérlőpult-> Rendszer és biztonság