Fizikai kapcsolat - studopediya

50% a vizuális vagy fizikai kötés,

5% egyéb változók.

Más szóval, ahogy néz, vagy ránc, Sutu-üvegeknél, megfelelő ruha - mind hatással vannak a hatékonyságát a kommunikáció. Nyilvánvaló, hogy ez elég közel nye értékelés, de ők egy jó útmutató-E, hogy javítsa az emberek közötti kommunikációt.Nagy hálózati marketing cégek sok figyelmet fordít a javulás a megjelenése ember. Az egyik cég is felajánlotta egy kiegészítő programot SNI-zheniya súly és a testmozgás. Vezetők tudják, hogy egészséges, fizikailag vonzó emberek kommunikálnak bo-Lee hatékonyabban, mint egészségtelen.

Először találkoztunk emberek, akik a külső-fizikailag nem vonzó, de érzelmileg neuravno-lét felülvizsgálata. Mi is találkoztunk, akik nem olyanok, mint mi első látásra, de később kiderült, hogy benne vannak, mint ékszereket. A tény az, hogy nézi a homlok századi, már csak az első benyomás, ezért én olyan fontos a fizikai kapcsolatot.

Másodszor, az emberek gyakran megkérdezik, hogy segítsen javítani az üzleti. Ha beleegyezem, hogy segítsen nekik, megkérdezte: „Készen állsz a változásra és rugalmas?” Ha azt mondják, igen, akkor én is. Ha azt mondják, nem. A vita úgy-over.A legtöbb esetben az emberek azt mondják: „Igen, készen állunk miattam.” Bólintok a fejem, majd várom a pillanatot, hogy ellenőrizze a rendelkezésre állás. Néhány hónappal ezelőtt a zna-Komy segítséget kért, hogy javítsák a jövedelmezőséget az üzleti. Azt ugyanazt a kérdést az ő készségét nyatsya mérhető, és ő beleegyezett. Egyszer azt javasolta: „Akkor az első lépés - kérjük sbrey bajuszát.”

A férfi azonnal megtorpant: „Nem akarom, hogy leborotválja a bajuszát. Hordom őket, mert középiskolás! „A vita volt egy törvény-Chenoa, és nem dolgoztam vele, hogy javítsa a vállalkozás. Az ok nem volt a bajuszát. de a vonakodás változtatni. Nem érdekelt, megtartja a bajuszát, vagy sem. I-tetőfedő, hogy ellenőrizze, hogy kész változtatni. Tudtam csinálni a nyakkendőjét és cipőt, vagy valami más. Látod, amit a legtöbb ember tudat akarja változtatni, ahogy a barátom. De amikor teszteltem a Dei és érvénytelen, aztán hátralépett. Az oktatási végül fizikai. Ha valaki nem akar tanulni EGYÉNEKNEK-ki annak lehetőségét, hogy további változások az oktatásban mini vannak maximális.

Saját gazdag apa szokta mondani: „Ha a kerítésen B DYT három macska, és a két dönt, hogy leugrik, hány macska-os Thanet a kerítésen?”

Válasz: „A kerítés marad három macska.” Végtére is, a döntést, hogy ugrani nem egyenlő a művelet fizikailag. Éppen ezért az én gazdag apám azt mondta: „Holnap - a legforgalmasabb nap az évben, mert a legtöbb ember számára egyszerű módon javítani az életed, hanem feküdt dei Következmény holnapig. A probléma az, hogy a legtöbb ember végül elfogy az holnap. " Tehát meg kell ismernünk, hogy a legtöbb ember szeretne valamit változtatni az életükben, de ezek a változások nem kezdődik addig. ha végre elkezd cselekedni. ezért a phi jelenségek oktatás szempontjából nagyon fontos.